• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ardanın dediği ismi koycak gibiyiz bilmiyorum ki kıştan beri kardeşim olursa adını mete koyalım diyodu kız olmicagini bilmiş gibi :D bende pazar günü rüyamda görmüştüm eşime dedim cinsiyetini ben ogrendim gitmemize gerek yok diye :D ardayida rüyamda görmüştüm ultrasona hiç gerek yokmuş
Yaa Mete ismi ceyda erkek olsaydı biz düşünüyorduk cok guzel bence :D ama yanlıs hatırlamıyorsam fazla özgür ruhlu olurlarmos aile ile yasamayı tercıh etmezler ıs falan :D ahaha ana ogul bılmıssınız bak :D

Yaa Mete ismi ceyda erkek olsaydı biz düşünüyorduk cok guzel bence :KK70: ama yanlıs hatırlamıyorsam fazla özgür ruhlu olurlarmos aile ile yasamayı tercıh etmezler ıs falan :KK70: ahaha ana ogul bılmıssınız bak :KK70:
Ay hadi yaa koymayalım o zaman :D aklına gelirse güzel erkek ismi yaz bana ben erkek hissediyodum ama hepte kız ismi bakmıştım kız olursa ada koycaktim arda ada uyumlu oluyodu :D

Ay hadi yaa koymayalım o zaman :D aklına gelirse güzel erkek ismi yaz bana ben erkek hissediyodum ama hepte kız ismi bakmıştım kız olursa ada koycaktim arda ada uyumlu oluyodu :D
Kız sen arastır yine guzel isim belki yanlıs bilgidir falan :D vazgecme hemen

Bir oglum olursa adı mete ve efe olabilir :D bal vazgecme sen mete den hemen arastır :D arda da olabilirdi ama onu koymus sun zaten :D

Yaaa ne hoş bir topik Eylül 2015 gelininden selamlar :KK52:
Zamanı gerçekten yakalaması zor aldı başını gidiyor :-)

Ay şaka maka 6,5 yıl daha 6. Yıl bir kac gun onceydı sanki o bucuk nasıl gecmıs öyle :DFarketmedım :D

Back