- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Merhaba kızlar çok uzun zaman olmuş yazmayalı..nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahh
PembeLokum canımm hayırlı olsun çokk sevindimm Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah♡
tutkku da girmemiş epeydir iyidir inşallah
ilknurrr22 canım sen nasılsın nasıl gidiyor arda nasıl
Yaa bende yapmadım hala :)) temızlıge basladım halıları verdım yarın gelecek resmen pılım bıttı nasıl cok pıslenır bu evgun sonunda yaparım dıyorum sonra usenıyorum
Gercekten cok zor canım Allah yardımcın olsun. Acaba mınnosun cınsıyetı ne olacak kız gectı jcımden :)
Evet ya :) benım kız kardesım yok keske kardesım kız olsaymıs dıyorumBenim de içimden kız geçiyor canım iki kız bi oğlan güzel olur aslında inşallah bakalım :)
Evet ya :) benım kız kardesım yok keske kardesım kız olsaymıs dıyorum
Haha :) düşünsene kız bulana kadar doguruyormussun :) bende ceydya hamıleyken zeytın yıyordum sureklı oncesı pek aram yoktu sımdı ana kız sevıyoruz :)Kız olsa çocuk defterini kapatırım ben de artık ama canım sürekli zeytin istiyor oğlumda da bol bol zeytin yiyordumNeyse artık 1 aya öğreniriz cinsiyeti
Haha agliyomussun bideZor vallahi dört çocuk ya dört kız demek de ay dört kere gelin çıkaracaksın evden demek ay zor :) komşunun derdi beni gerdi hehe :)
Iyiyim canim sen nasilsin dun aofye yazıldim devam edip bitircem insallahMerhaba kızlar çok uzun zaman olmuş yazmayalı..nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahh
PembeLokum canımm hayırlı olsun çokk sevindimm Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah♡
tutkku da girmemiş epeydir iyidir inşallah
ilknurrr22 canım sen nasılsın nasıl gidiyor arda nasıl
Ya 4.yude dusunuyosn yaniKız olsa çocuk defterini kapatırım ben de artık ama canım sürekli zeytin istiyor oğlumda da bol bol zeytin yiyordumNeyse artık 1 aya öğreniriz cinsiyeti
Ya 4.yude dusunuyosn yanihelal olsun sana valla en iyisini yaptin
Çok şükür ben de iyiyim canım..malum hava değişimi grip olmuştum baya kötü.. çok sevindim canım çok iyi yapmışsın hangi bölüme yazıldınIyiyim canim sen nasilsin dun aofye yazıldim devam edip bitircem insallah
Her insan bir degil ki canim benim hamileliğimde kolaydi sukur bulantim felan olmadi ama sirtim cok ağrıyordu son aylar felaket bi ağrıydıDüşünce var canım dört olsun beş olsun isterim ama artık usanmışım çok zor hani sezaryen olması 24 saat bulantı istifra hali ve iğneler.. kimi insan 4 aylık olana kadar hamile olduğumu farketmedim diyor ya deli oluyorum ya ben 9 ay nerdeyse yatarak geçiriyorum hamileliği .. biraz daha kolay olaydı normal Doğum olsaydı Allah ne verdiyse doğururdum herhalde çocuk bakmak bana zor gelmiyor ama 9 ay hamilelik canıma yetiyor
Aynı bolumume devam ediyorim sosyal hizmetler gecmis olsun sanada canimÇok şükür ben de iyiyim canım..malum hava değişimi grip olmuştum baya kötü.. çok sevindim canım çok iyi yapmışsın hangi bölüme yazıldın
Kizlar ardayi krese yazdirdik yarin ilk gunumuz sabah 8de gitcek 1de cikcak yarim gun bakalim nasil olcak
Aa maşallah canım sağlıcakla kucağına al insallahAllah izin verirse bir oğlum daha olacak arkadaşlar
Aa maşallah canım sağlıcakla kucağına al insallah
Yaaa canımm nasıl sevindim yazdığını görünce çok özlemişim burda sizlerle konuşmayıı ara ara girip geçmiş yıllara kadar yazdıklarımızı okuyorum inan..nasılsın girebiliyo musun artık siteye?Kizlaaar nasilsiniz konuyu bi canlandirayim. Var mi hala gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?