Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm :)Kizlaaar nasilsiniz konuyu bi canlandirayim. Var mi hala gelen
Hayırlı olsun canım:) bu başlığı unutmuşum bile bildirim geldi. Benim de 2. Bebişim oldu iki oğlum var çok güzel bir duygu ya nerden nereye vallaMerhaba kızlar bi kac kez girdim kimse yazmamis diye çıkmıştım nasılsınız nerelerdesiniz
Arda abi oluyo :) 13 haftalık hamileyim tutkku MutluBulut_ seker000 PembeLokum
Yaa masallah güle güle buyut canım:) ben seni tanıyamadım ama isim mi değiştirdinHayırlı olsun canım:) bu başlığı unutmuşum bile bildirim geldi. Benim de 2. Bebişim oldu iki oğlum var çok güzel bir duygu ya nerden nereye valla
Yeni gelin diye açmışım o zamanlar... :) Hayırlı olsun bebeğin Allah evlatlarina hayırlı uzun omurler versin insallahMerhaba kızlar bi kac kez girdim kimse yazmamis diye çıkmıştım nasılsınız nerelerdesiniz
Amin inşallah cok teşekkür ederim :)Y
Yeni gelin diye açmışım o zamanlar... :) Hayırlı olsun bebeğin Allah evlatlarina hayırlı uzun omurler versin insallah
Yaaa kuzum saglıkla kucagına al ınsallah :) cok guzel bir haber :) arda 4.5 yasında mıydı? Nasılsın bulantın falan var mı?Merhaba kızlar bi kac kez girdim kimse yazmamis diye çıkmıştım nasılsınız nerelerdesiniz
Evet canım 4 bucuk yasinda amin inşallah bulantim ve mide yanmasi o kadar var ki Çok fazla seyden tiksindim tatli bisey yiyemiyorum abur cubur yiyemiyorum ki Çok severim 3 ayda bi tane cikolatw yedim dusun bu bebek beni saglikli beslenmeye itti resmen bol bol meyve yiyorumYaaa kuzum saglıkla kucagına al ınsallah :) cok guzel bir haber :) arda 4.5 yasında mıydı? Nasılsın bulantın falan var mı?
Kızlar hadi toplanalım tekrar gelin :) bu cagrımıza kulak verin
Kilo almazsın o zaman arda da olmusmuydu boyle bulantı ınsallah yakın zamanda gecerEvet canım 4 bucuk yasinda amin inşallah bulantim ve mide yanmasi o kadar var ki Çok fazla seyden tiksindim tatli bisey yiyemiyorum abur cubur yiyemiyorum ki Çok severim 3 ayda bi tane cikolatw yedim dusun bu bebek beni saglikli beslenmeye itti resmen bol bol meyve yiyorum
Yok ya arda da bi sabah hafif bulaniyo du hemen geçiyordu şimdi cok kötüyüm hele iki gundur midem ağzımda resmen kusamiyorum da sadece bulanti mahvetti beni ne yesem midem yaniyo bisey yemeye de korkuyorumKilo almazsın o zaman arda da olmusmuydu boyle bulantı ınsallah yakın zamanda gecer
Allah yardımcın olsun canım ıbulantı gercekten cok zor hatırladıkça kötu oluyo ınsanYok ya arda da bi sabah hafif bulaniyo du hemen geçiyordu şimdi cok kötüyüm hele iki gundur midem ağzımda resmen kusamiyorum da sadece bulanti mahvetti beni ne yesem midem yaniyo bisey yemeye de korkuyorum
Ilk defa yasiyorum ardada yasamadigim icin buda boyle olcak saniyodum neyse 2 3 haftaya geçer heraldeAllah yardımcın olsun canım ıbulantı gercekten cok zor hatırladıkça kötu oluyo ınsan
Sanırım benım 4 aylıkken gecmıs tı yoksa 3 müyduIlk defa yasiyorum ardada yasamadigim icin buda boyle olcak saniyodum neyse 2 3 haftaya geçer heralde
Ahaha artik hatirlamiyosn bile demi bende ardada olan.bazi şeyleri unuttum yavaş yavaş azaldı bakalım nolcakSanırım benım 4 aylıkken gecmıs tı yoksa 3 müydu
Teşekkür ederim canım benim aslinda eşim hiç istemiyodu biraz konuştuk düşündük karar verdik ardayla arasını cok açmak istemiyordum masallah sana yaa allah.kolaylik versin hepsi bir arada büyüyüp gidecek ne guzel cinsiyetini bilmiyorum bu hafta gitcem öğrencem inşallah canımilknurrr22 canum seni merak ettiğim için girdim instagramda yoksun bir baktım ki müjdeli haberi gördüm Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin düşünüyor muydunuz sürpriz mi oldu cinsiyet de belli olmuştur artık
Benim oğlan da doğdu 5 aylık olmak üzere üç çocuk annesiyim artık Allah bağışlarsa
Kesinlikle unutmaksa insan tekrar cesaret edemezdi zaten ben aylarca yumurta yıyemedım hatta aklıma yumurta geldıgınde bıle midem bulanıyodu cok zor ya :) normalde pek severim yumurtayı senın var mı yıymeedıgın birşeyAhaha artik hatirlamiyosn bile demi bende ardada olan.bazi şeyleri unuttum yavaş yavaş azaldı bakalım nolcak
Olmaz mi cikolata ve tatli seyler resmen midem bulaniyo bak yazarken midem bulandi ne kadar çok severim halbuki sucuktan tiksindim ardada olmuştu o kahvaltim peynir ve ekmekle geciyoKesinlikle unutmaksa insan tekrar cesaret edemezdi zaten ben aylarca yumurta yıyemedım hatta aklıma yumurta geldıgınde bıle midem bulanıyodu cok zor ya :) normalde pek severim yumurtayı senın var mı yıymeedıgın birşey