Pazar gununden beri devam ediyo canim ishali doktor onun icin damla verdi probiyotik maflor diye bi onu kullaniyorum bakalim daha tam etkisini gostermedi yaa suyu cok iciyo zaten allahtan o konuda sknti yok kansizliginada bi baktiriyimda insallah yoktur arda da tasiyiciligi genetik kesin gecmistir dedi doktor ama
Kansizlik kesin var canim kani cok cok dusuk dedi bu hastalik var mi ona baktircamHadi ya baya surmus. Gec etki gosteriyor aynen probiyotikler ama sen yinede ev usulu birseyler yap ishal icin.
Insallah yoktur kansizlik canim ama sende varsa aynen gecmesi buyuk bir ihtimal
Gozun aydin canim cok sukurAllahimm cok sukur 4 yazdi ya. 2,3 beklerdim. Birde sonuna kadar durmadilar gittiler dedim iste o kadar kotuydum ki sIkildilar gittiler ama cok sukur. Simdi kaldi iki tane daha bakalim insallah onlarda iyi gecer
Sen yazdıktan sonra baya bi araştırdım canım bazı doktorlar kesinlikle dokunmamak lazım bazıları da temizlemek lazım diyor ama çoğu zarar verilebilir diyor orda kılcal damarlar varmış diye..insan napıcanı şaşırıyor işteSagol canim sizede
Bende hafif ucunu siluyodum cikardigimi saniyodum o kadar cikiyo saniyodum yapmak gerekiyomus canim ici pislik dolms bizim o kadar da yikiyorm kaka yaptigi zaman hep yikiyorm gunde 2 3 kez sirkeli suyla sunneti zor olurmus eger temizlemezsek
Çok sevindim canım inşallah diğerleri de iyi geçerAllahimm cok sukur 4 yazdi ya. 2,3 beklerdim. Birde sonuna kadar durmadilar gittiler dedim iste o kadar kotuydum ki sIkildilar gittiler ama cok sukur. Simdi kaldi iki tane daha bakalim insallah onlarda iyi gecer
O gün tatlı guzel olmustu ama acele ile cıkınc evde unuttukInsallah canim
Ya o hep oyle oluyoe bir gun bir yemek tutmasin artik atni gun hic biri guzel olmuyor. Hele kvdelere goturulecekse o yemegin mutlaka.birsey eksik/fazla olur
Annenler hala son gittikleri yerdemi canim, hani uzaga tasinmislardi
nehirnil111 aynen.
Birde su başa gelen cogu sey akrabalardan gelmese..
Oyle oldu ya hrp usengeclık ten unutuyorumda :)Hosgeldin canim yoksun hic burda kaldık 4 kisi
Ah şu eltiler olmaslar daha iyi am boşver canım dedigin gibi akrabasınız napacaksınÖyleydi kuzum çok ayıp ettiler bize ama geçen bayram barıştık akrabalıkta olmuyor maalesef özellikle kardeşler arasında iyi olmuyor kişi rahat hissedemiyor kendiniSen nasılsın göremiyorum seni de hiç
Ne geliyorsa onlardan gelmiyor mu zaten akbaba gibi
Aynen kuzum bazı şeyleri tolere ediyorsun işte sen nasılsınO gün tatlı guzel olmustu ama acele ile cıkınc evde unuttukcanım sınavı gecmıssın tebrıkler. Ben acıktan okudum cocuk gelısımını lisede. Burada 3.yıl gozlem var haftada 1 gun gıdıyosun daha cok ızlıyosun. 4. Sınıfta yanlıs hatırlamıyodam hep gidiyoduk. Sabahcı ogretmenden cok sey ogrenıyodum. Zamanla beni hep yanlız bırakıp cıkıyodu oda. oglencılerde ogretmen degısıklıgı olmustu ılk ogretmen ılgısızdı cekıp gıdıyodu sabah ne ogrendıysem uyguluyodum bende mecbur. Hatta hep diyorum anaokul ogretmenı olucn bıde stajyer bulucn ohh sizin orada lisede falanda mı staj olmadı canım
Oyle oldu ya hrp usengeclık ten unutuyorumda :)
Ah şu eltiler olmaslar daha iyi am boşver canım dedigin gibi akrabasınız napacaksın
PembeLokum canım ya üzülme inşallh diger gögsünde acılır sen çok iyi bir annesin
İyiyim canım bende. Ya bişi sorucam sayfanın sag alt tarafında kk size bildirim göndermek istiyor yzıyo acaba o siz alıntı yapıncamı bildirim veriyor kiAynen kuzum bazı şeyleri tolere ediyorsun işte sen nasılsın
Hiç bilmiyorum kuzum ya ben tıklamadım amaİyiyim canım bende. Ya bişi sorucam sayfanın sag alt tarafında kk size bildirim göndermek istiyor yzıyo acaba o siz alıntı yapıncamı bildirim veriyor ki
Bende hiç tıklamıyım o vakitHiç bilmiyorum kuzum ya ben tıklamadım ama
Yeniliklerden haberdar oluyorsun sanırımBende hiç tıklamıyım o vakither an bildirim gelir bu sefer
Aman ben sizin yazdıklarınızdan haberdar olsam yeterYeniliklerden haberdar oluyorsun sanırım
Ya ben iki kez kanattim biliyo msn ve zorlamadm bile hafif hafif indirirken o yuzden korkyrm yaparken zeytinyagi krem gbi bisey surmek gerekiyomsSen yazdıktan sonra baya bi araştırdım canım bazı doktorlar kesinlikle dokunmamak lazım bazıları da temizlemek lazım diyor ama çoğu zarar verilebilir diyor orda kılcal damarlar varmış diye..insan napıcanı şaşırıyor işte
Ya canim senin sunumlarin cok hostu yanlis hatirlamiyosam instagramda bakiyodm sanki neyini begenmiyolarBirde konulra gec cevap veriyorum ama hani kvlere yaponca yemek tutmuyor demıssınız ya benım annemlerede tutmuyor :) cunku annem yaptıgım seyleri hiç begenmez gecenlerde cok cnım sıkılıp aglmıstım biraz. Sen beni sinir ettigin için inadına öyle diyorum dedi..
Kp bazen begenmez degıl ama akıl verır.. Ustelık onlrda yemek cok nadır kek kurabıye asla pişmez
Ama bak hkkını yemıyım kv ne yapsm begenır kötude olsa yer
Ama gercekten annemler öyle soyledıklerı için cok cnım sıkılıyo.. Bende ne yaptım bu sefer babam geldı ona ozel pek bisi yapmadım nasılsa pek begenmıyor
Eşim cok begenıyor ya neyse artık
Aa ben senın ınstagramı bilmiyordum :) ne bileyim ben yapıyorum ya ondan elalem yapınca begenırler :/Ya canim senin sunumlarin cok hostu yanlis hatirlamiyosam instagramda bakiyodm sanki neyini begenmiyolar
Takip ettiğim gruba mesaj yazıldığında da beni uyar diye bir seçenek olmalı kuzum ayarlarda onu yapabilirsinAman ben sizin yazdıklarınızdan haberdar olsam yeter
Benngeldim bugun kızlar nerde
Benim yok canim zaten esimin var onunkini ikimiz kullanıyoruz ordan bakiyodm sana onceden smdi adinida unuttm bakamiyormAa ben senın ınstagramı bilmiyordum :) ne bileyim ben yapıyorum ya ondan elalem yapınca begenırler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?