Moralim coooook bozuk kizlar.
Dusuk not aldim 2 yazdi bugun dil dersinden.
4-5 yas grubu cocuklari kontrol edemiyormusum, ilgilerini cekmiyomus hazirladiklarim, iyo hazirlanmamisim vs vs vs vs yine bussuru sacmalik.
Aglamaktan bir hal oldum sabahtan beri.
Carsamba gunu bir sans daha veriyorum dedi yine olmazsa malesef kaliyorum yine
Bu kadarbhafta ayazi ardimda aglayarak biraktigimami yanayim, saatlerce calistigimami.
Halbuki rahattim, hazirladigim hayvan resimleri vs gayet iyiydi, saatlerce ugrastim onlarla.. sinifi kontrol etmek. Pardon ama beni iki haftadir taniyor cocuklar?bende onlari yeni taniyorum kendi ogretmenlerini dinlemiyolarda beni nasil dinlesinler.
4 yil inek gibi okula git, koca karninla git hatta, 2 yilini bir sinav yuzunden kaybet. sonunda 15 20dakikalik bir dersle karar versinler senin mezun olup olamayacagina vay be..
Ne diyeyim Rabbim goruyor. Diger ogrencilerede bussuru hatalarini soyledi sonunda guzel not aldilar. Neden cunku ben turkum. Bu ayrimcilik bitmedi,hic bitmeyecek belli.
Utanmadan soruyor birde cocugun kc yasinda oldu diye. Dedim 2.
Oo buyumus o artik vs.. hani rahatla gelebilrsin anlaminda. Isterse 10 yasinda olsun yahu o daha bana muhtac , cocuk hep gitme diye yalvardi bana, kilitledim anne seni gitme dedi . Resmen insa hayatiyla oynuyorlar
Uzun oldu kusura bakmayin ama cok sinirliyim cok