Aynen kuzum sosyal medyada kaybetmeyelim birbirimizisende dürtebilirsin
Bende dürttüm
Dur dürteyim
Bende dürttümÇok az kalmış kucağına almaya canım ya sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah
Amin canım hayırlı zamanda inşallah
Amiiin canım benim, istiyorsanız eğer darısı başınıza
Sanırım evet çatı muayenesi, doktor direk çatı demedi korkutmamak için ama ben öyle olduğunu tahmin ediyorum
Aynen yaa bende sevmyrm duzlestryrm at kuyrugu yapyrm surekli smdi at kuyruguda guzel durmaz upuzun olunca hosuma gidiyo napcam blmyrm
Açık bırakmak mı? Ben çocuksuz da açık bırakamıyorum ki esir alıyor saçlarım beni
Benm hic cabuk uzamadi saclarim suan korkmyo degilim yani ama rahat ettim kestrnce sacimi toplayinca basimin agrisindsn duramiyodm smdi aagrimiyo vallaYalanci sncin olunca az cok anliyorsun dogumda seni ne bekledegini ama direk dogum.agrilari baslayinca daha zor ya.
Normal, sezryan falan bellimi? Donmusmu minigimiz
Ya ah o odemler.. dogumdan aylaar sonra inmeye basliyor yani benim oyle oldu.
Yuzuklerimizi bile degistirttim bu bahaneyletakamiyordm ama gercekten baya el ve ayaklarini taniyamiyor insan :)
ilknurrr22 sac kusermis ya baz3n birden kisaltinca, seninki kusmezse uzar :)
Ben 2009larda belden omuz hizama kestirmistm hatta daha kisa ve sonuc o zamandan beri uzamayan saclar /hamilelik haric/.
Halbuki ne cabuk uzuyordu..
Yani kisa da degil ama eski haline göre kkisa tabi belimdeydi smdi gogsumun ustunde bide ara makas felan attrdm azalsn diye benm sacim acayip cok cunku nefret ediyorm
Aaa size ne oldu canımÇok terbiyesizlikler oldu canım dinlemek istersen özelden yazarım uzun biraz
Evet tutkum bende 2 kardeşin küs kalmasına üzülüyorum ama eltimin söylediği sözler ağırdı kaynımda bir şey yapmadı anlatmamı istersen özelden yazarım uzun biraz
Kizlar oruc beni acayip zorluyo bu aralar yaa bitti yarin son ama suan ayakta zor duruyorm bacaklarim titryo resmen
Ramazanı Da bitirdik yarın son :) Seneye de kavuşmayı nasip etsin Allahseneye ki ramazanda iki çocuk annesi olurum inşaAllah
Kizlar arda dustu dudagini patlatti dikis attılarkoltugun tepesine cikti her zaman ki gbi inerken tutmadim yanindaydim ama ellemedm ben indirdikcr cikiyo ellemeyim dedm hep benim yuzumden yaaa nasil agladi dikis atilirken
Sagol canim smdi uyudu emerken aciyo mudur acaba biraz daha dikkat etsem olmazdi benim salakligim
Oyyy canım geçmiş olsun.
Sagol canim smdi uyudu emerken aciyo mudur acaba biraz daha dikkat etsem olmazdi benim salakligim
Insallah ya emerken felan sknti cekmedi heralde acimiyo yemekte yedi smdi ama eliyle surekli dokunuyo oraya dilinide degdrp duruyo dikis ipi rahatsız ediyo heralde
Öyle deme olacağı varmış canım. Bizden daha dayanıklılar onlar üzülme acısı geçmiştir bile.
Ya ciddi misin dikiş atılacak kadar kötü mü olduKizlar arda dustu dudagini patlatti dikis attılarkoltugun tepesine cikti her zaman ki gbi inerken tutmadim yanindaydim ama ellemedm ben indirdikcr cikiyo ellemeyim dedm hep benim yuzumden yaaa nasil agladi dikis atilirken