2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

yaaaa okuluma yakııın gelmişsiin.. şansızzlığın dibiiii
azcık yanda yeni park var oraya gittinizmi
Hmmmm... sanmıyorum şansımıza yağmur yağmaya başladı , pazara gittik işte... o tarafları dolandık birde...
başka da bir şey yapmadık , zaten donuş günümüzde uğrayabildik , arabamız ordan kalkıyor diye
demek okuluna yakınmış orası

yok gerçekten o kadar belli değil..
şanslı hamişlerdensin yanii

nasipse hele gelelim oraya, gideceğimiz zaman haber veririm ben sana

cumartesi oranın pazarı, fazla kalabalık yokmuştur..

he evet otogarada gitmişsiniz o zaman, böyle işte canımcım buralar, sakin filan

yok gerçekten o kadar belli değil..
şanslı hamişlerdensin yanii

nasipse hele gelelim oraya, gideceğimiz zaman haber veririm ben sana
Tamam canım beniiimm...haber edersin inşaAllaahh

Beni gören 6 aylık demiyor zaten... şimdilik iyi gidiyor , bundan sonra da çok şişmezsem güzel olacak canım

cumartesi oranın pazarı, fazla kalabalık yokmuştur..

he evet otogarada gitmişsiniz o zaman, böyle işte canımcım buralar, sakin filan
Evet kalabalık zamanda gitmedik... ama yağmur da yağınca ordayken uyuz oldum
Gezemedim doğru düzgün...
ama gördüm oraları da işte..
Sakin sakin dediğin gibi
Ama üzüldüm insanlara...işsizlik çok zor bir şey..

Tamam canım beniiimm...haber edersin inşaAllaahh

Beni gören 6 aylık demiyor zaten... şimdilik iyi gidiyor , bundan sonra da çok şişmezsem güzel olacak canım

bencede canım gayet iyisin..
asıl kilolar son aylarda alınıyomuş ama bnce artık oda bebişin kilolarıdır nebileyim

olsun gezmişsiniz siz yine..
iş var esmamda maaşlar çok düşük..
genelde hep kadınlara iş var çoğunlukla, o yüzdnde erkekler yurtdışına veya şehir dışına çıkıyo hep..
buna şükür tabi

bencede canım gayet iyisin..
asıl kilolar son aylarda alınıyomuş ama bnce artık oda bebişin kilolarıdır nebileyim
öyle yaaa... bence de öyle... çünkü doğumla zaten en az 5 kilo gidiyormuş...ki bebişin 3 buçuk kilo olsa , çok normal...
bebiş zaten son aylar çok kilo alıyor...
Hayırlısı bakalım kuzuum benimm...
gezdik şükür ,buna şükür...

Hmm , eşimin akrabalarının eşleri hep yurt dışında... iş yok diyorlar... erkeklere iş olmadığından gerek..
maaşlar cidden çok düşük

aman sağlık olsun canım kilolar elbet gider, ki sendede kalacak gibi durmuyo yani.
öyle canım napalım, çok şükür eşim bari burda, annem hep hasretlik çekti, yurt dışına alışanada buranın parası az geliyo işte, sonrada dönmek bilmiyolar

Evet kuzum evet...
senin baban da yurt dışında di mi...
ah canım benim çok zor...
Allahım yardımcınız olsun.. herkesin...
eşimin amcası da yurt dışında yenge 2 çocuk büyütmeye çalışıyor..zor ya...

Dediğin gibi kuzum gider kilolar inşaAllah sıkıntı değil , sıkı diyet yaparız edam söyler bize

evet kuzum babamda yurtdışında.
3-5 ayda bir gelir..

bu tarz benimi izliyomusun canım, tv8dekini..

Hani böyle sevgililer yastıktır, bardaktır öyle şeyler yapıyorlar ya onun gibi olabilir...
Ya da slayt falan hazırlayabilirsin, bebeklik fotolarından başlayarak günümüze kadar gelen..
Heee yok canim ya sevgiloyken belki ama simdi benimde hosuma gitmez acikcasi onunda ☺ zaten esimin 1 tane cocukluk fotosu var sagolsun hic cekmemisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…