- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Kizlarrrr gunaydin
Insallah hepimiz icin cooook guzel.bir gun olurrrr
Günaydın canım, öyle mi iyi bakalım sen o zaman yine kazak al:)
Gunaydiiin guzell gelinleer :)
Hehe galibaa :)Günaydın canım, öyle mi iyi bakalım sen o zaman yine kazak al:)
Gunaydiiin guzell gelinleer :)
Günaydın canlaaar :)
Ayy yok canım gelmedik yaa... Hafta sonuna daha iki gün var ve ben hala uykumu alamıyorumHehe galibaa :)
Hosgeldiniz kizlarrr :) haftanin ortasina ne kadar cabuk geldikk :)
Heee tabi sizin calismam gibi bir farkliliginiz var benden :) cumartesileri calismiyorsun neyysekiAyy yok canım gelmedik yaa... Hafta sonuna daha iki gün var ve ben hala uykumu alamıyorum
Hehe galibaa :)
Hosgeldiniz kizlarrr :) haftanin ortasina ne kadar cabuk geldikk :)
Aynen canım cumartesi-pazar tatilim var çok şükür... Ama uzun tatillerde evde sıkılabiliyorum, o yüzden çalışmak tam bana göre... Birde erken kalkmak olmasa tam süper olcak:)Heee tabi sizin calismam gibi bir farkliliginiz var benden :) cumartesileri calismiyorsun neyyseki
Heheh aynen canım yaaa bu hafta geçmek bilmedi bir türlü bana daGeldik de çabuk gelmedik sanki yaa :) Ben de bu haftayı geçiremiyorum bir türlü, uzun geldi :)
Anaaaa tek bana hizli gecmis hafta :)Geldik de çabuk gelmedik sanki yaa :) Ben de bu haftayı geçiremiyorum bir türlü, uzun geldi :)
Aynen canım cumartesi-pazar tatilim var çok şükür... Ama uzun tatillerde evde sıkılabiliyorum, o yüzden çalışmak tam bana göre... Birde erken kalkmak olmasa tam süper olcak:)
Yer değişelim mi şekerim yaaa :)))Banada gecmiyo nedensee..
Edam ya evde nasil vakit geciriyosun, is desen hemen bitiyo.. Resmen ye,yat,tv,pc oldum buaralar..
Yapacak sey bulamiyorum.. Atkilarimda bitti
Galiba bir tek sana hızlı geçmiş, evet kesinlikle 5'te evde oluyorum çok şükür, ama sabah 5,30 gibi kalkıyorum, tekrar yatıyorum, 7'de kalkıyorum bu seferde, bu nedenle sarhoş gibi oluyorum :)Anaaaa tek bana hizli gecmis hafta :)
canim yine mesai saatlerin iyi gec ciksan cok zor olurdu :) ee keske sabah kacta kalkiyosun
İlk defa bu hafta iki gün üst üste erken geldi eşim, o da sekiz sekiz buçuk tabi :)) beşten sonra nasıl geçiyor anlamıyorum. Mutfakta oyalanırken bir bakmışım zil çalıyo :) Ama aman Allah ım saat beşi edene kadar ah ah :)Heheh aynen canım yaaa bu hafta geçmek bilmedi bir türlü bana da
Kuzum valla gecip gidiyo surekli yapacak bir is buluyorum kendime sonra dizi izliyorum yemek yapiyorum derken gecip gidiyo cok sukur he bazi gunler sikiliyorum tabi yapacak birsey bulamiyorum ama bu durum azinlikta :)Banada gecmiyo nedensee..
Edam ya evde nasil vakit geciriyosun, is desen hemen bitiyo.. Resmen ye,yat,tv,pc oldum buaralar..
Yapacak sey bulamiyorum.. Atkilarimda bitti
Yer değişelim mi şekerim yaaa :)))
Bence de kuzum.Çünkü okul bittiğinde dört ay evde durmuştum.Allah ım benim de pazartesi sendromum olsun diye ağlaşıyordum.Al sana sendrom, haftanın beş günü yaşıyorum şimdi :))Ama hakkını yemeyeyim, cuma günü çabuk geçiyor, dört gün diyelim :))Degisek yaa :)
Sanirim ise baslamadan evin degerini.anlamam ben :)
İlk defa bu hafta iki gün üst üste erken geldi eşim, o da sekiz sekiz buçuk tabi :)) beşten sonra nasıl geçiyor anlamıyorum. Mutfakta oyalanırken bir bakmışım zil çalıyo :) Ama aman Allah ım saat beşi edene kadar ah ah :)
Eşin gelene kadar oyalanıyorsan sevindim senin adına canım, çünkü çok sıkılıyordun, bizde de öyle akşam yemeği yeyip bulaşıkları hallettikten sonra yürüyüşe çıkıyoruz 2 gündür havalar güzel baya, eve geliyoruz, çaydır meyvedir derken bir bakıyorum saat geçmiş hoooop yatağa:)İlk defa bu hafta iki gün üst üste erken geldi eşim, o da sekiz sekiz buçuk tabi :)) beşten sonra nasıl geçiyor anlamıyorum. Mutfakta oyalanırken bir bakmışım zil çalıyo :) Ama aman Allah ım saat beşi edene kadar ah ah :)
Kuzum valla gecip gidiyo surekli yapacak bir is buluyorum kendime sonra dizi izliyorum yemek yapiyorum derken gecip gidiyo cok sukur he bazi gunler sikiliyorum tabi yapacak birsey bulamiyorum ama bu durum azinlikta :)
Başlarda belki lafı geçmiştir ama bayagı zaman oldu canım :)) Sabah dokuz iş başı.Akşam da en erken 6 buçukta çıkıyor.Ama merkezden buraya gelene kadar bir bucuk saati buluyor, o yüzden biraz da geç kalması.Ecza deposunda çalışıyor canım.Sabah kacta is basi yapiyoki canim, en erken 8 diyosun ya.. Ne isle meskul enistemiz, soylemistin galibam ama ama istee :)
Eşin gelene kadar oyalanıyorsan sevindim senin adına canım, çünkü çok sıkılıyordun, bizde de öyle akşam yemeği yeyip bulaşıkları hallettikten sonra yürüyüşe çıkıyoruz 2 gündür havalar güzel baya, eve geliyoruz, çaydır meyvedir derken bir bakıyorum saat geçmiş hoooop yatağa:)
Oysa şimdi daha 1 saat geçmiş, o 1 saate ne işler yapardım ben yaaaa evde :)