2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

hadi ya varmı daha 10 kilo:KK64:
vermişsindir vermişsindir, şimdi kış ayları dışarı çıkıp yürüyüşte yapılmıyor ya biraz daha zor veriliyor..
az daha sık dişini ozaman

yyaaa bukadar şanssızlık:KK51:

evet oralar öyle canım türkçe konuşan yok, kırcaali tarafları genelde türk.
sen bayaa bayaa öğrenmişsiz he :KK48: olsun bidahakine nasipse artık bebişle gelirsiniz inşallah:emir_bebek:

inat ettim o köprüye gitmek istiyodum ama hava şartları ne olur bilmem, arabayla gidecez ya gezinmek daha kolay olur.. inşallah tabii hele alaydık şu pasaportlarıı
İnşaAllah kuzum öyle olacak...
sen o köprüyü unut şimdilik canım...Allah korusun mahsur kalırsınız filan
edirnede gezilecek yer çok , merak etme sen :KK66:

Öğrendim öğrendim....konuşulan yerde durmak daha çok öğretiyor canım yaa...

Kız bende ilk zaman 2 kilo almıştım çünkü benim de iştahsızlık olmadı, midem bulandı benim onu ancak poğaçayla geçirebiliyordum....
Hem şimdiki şişlik normal bak 16.haftaya doğru gidecek o bebiş göbüşüne dönecek canım :KK19:
Benim 4 kiloya gidiyo :KK61:
İnşallah canım, bir de ayıptır söylemesi kabızlık sıkıntım da var, onun şişkinliği de fena.Hmmm o haftalarda hamile göbegı oldugu belli oluyorsa iyi, şuan sadece kilo almış gibiyim.

Benim 4 kiloya gidiyo :KK61:
İnşallah canım, bir de ayıptır söylemesi kabızlık sıkıntım da var, onun şişkinliği de fena.Hmmm o haftalarda hamile göbegı oldugu belli oluyorsa iyi, şuan sadece kilo almış gibiyim.
Hımm... kabızlık için bol kayısı tüket , benim daha yeni başladı kabızlık...
posalı yiyecek yemeye çalış canım...
Ekmeği, pirinci , makarnayı azalt , mümkünse bırak...şekeri de azaltabilirsin...bunlar kilo alımını dengeliyor , bu haftalardan sonra daha çabuk kilo alınıyor o yüzden dedim yoksa çok değil aldığın kilo :KK66:
merak etmeee bebiş olduğu gayet belli olacak.. çünkü göbüş yukarı çıkacak :KK53:

Pamporova, smolen ve kırcaaliden bir kaç kare :KK19:
Kırcaalidekileri yüklemedi tutkum ya, boyut büyük diyor buuuu

İlk resim eşim ve ben :KK45:
ikincisi kaynım ve ben ikisi de pamporova denilen kayak merkezinde , hamile olunca kaydırtmadılar :63:

Üçüncüsü smolende manzara yakıyor cidden ya...
Oyyy sen ne tatli ne guzelmissin oyle masllah sana kalbinin temizigi resmen yuzune yansimis nazar degmesin :)

Immm kazak değil de daha özel şeyler yaptırabilirsin, gerçi ihtiyacı varsa alabilirsinde...

Ne gibi mesela kuzum

heh sonunda:KK45:
Bunlar da kırcaaliiii :KK19:

Eklentiler

• IMG_4818.JPG
    IMG_4818.JPG
    156,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_4823.JPG
    IMG_4823.JPG
    217,6 KB · Görüntüleme: 60
SirriEyvan SirriEyvan oyy esmamm maşallahh,yaramış bebiş sanaa, öyle çokta kilo almamışsınkii:nazar::nazar::nazar::nazar:
tüh kırcaalidekiler yüklenmedimii.

köpüyü unutayım demi neyse artık.
bende isterim resim yüklemeyi canım ama biliyosun eşim izin vermiyoo, anca görüşebilirsek orda:KK51:

Hımm... kabızlık için bol kayısı tüket , benim daha yeni başladı kabızlık...
posalı yiyecek yemeye çalış canım...
Ekmeği, pirinci , makarnayı azalt , mümkünse bırak...şekeri de azaltabilirsin...bunlar kilo alımını dengeliyor , bu haftalardan sonra daha çabuk kilo alınıyor o yüzden dedim yoksa çok değil aldığın kilo :KK66:
merak etmeee bebiş olduğu gayet belli olacak.. çünkü göbüş yukarı çıkacak :KK53:

İlk haftalar iştahım çok açılmıştı ekmege dadanmıştım malesef.Şİmdi sadece kahvaltıda ekmek yıyorum onu da bıraksam iyi olur o zaman.Makarna pilav neyseki çok tüketmiyoruz.Kayınvalideme ya da baska birine gittiğimde yerim ancak, evde pek yapmam pılav makarna.Şeker kullanmıyorum zaten çayda falan.Suyu artırmam lazım.İnanmazsın dün saat üç olmuştu hiç su içmemişim. :KK43: Ona da dikkat etmeye çalışıyorum.Öyle bakalım.

Oyyy sen ne tatli ne guzelmissin oyle masllah sana kalbinin temizigi resmen yuzune yansimis nazar degmesin :)

Ne gibi mesela kuzum
Hani böyle sevgililer yastıktır, bardaktır öyle şeyler yapıyorlar ya onun gibi olabilir...
Ya da slayt falan hazırlayabilirsin, bebeklik fotolarından başlayarak günümüze kadar gelen..

SirriEyvan SirriEyvan oyy esmamm maşallahh,yaramış bebiş sanaa, öyle çokta kilo almamışsınkii:nazar::nazar::nazar::nazar:
tüh kırcaalidekiler yüklenmedimii.

köpüyü unutayım demi neyse artık.
bende isterim resim yüklemeyi canım ama biliyosun eşim izin vermiyoo, anca görüşebilirsek orda:KK51:
Ama yüzümden hemen belli olmuş aldığım 6 kilocuk dimiiii :KK49:
olsun o kadarcık da diyorum , zaten bi yüzüm bi gögsüm bi göbeğim aldı :KK48:

Unut unut,,, evet burda göreceğim senin gül yüzünüüüü :KK19:

İlk haftalar iştahım çok açılmıştı ekmege dadanmıştım malesef.Şİmdi sadece kahvaltıda ekmek yıyorum onu da bıraksam iyi olur o zaman.Makarna pilav neyseki çok tüketmiyoruz.Kayınvalideme ya da baska birine gittiğimde yerim ancak, evde pek yapmam pılav makarna.Şeker kullanmıyorum zaten çayda falan.Suyu artırmam lazım.İnanmazsın dün saat üç olmuştu hiç su içmemişim. :KK43: Ona da dikkat etmeye çalışıyorum.Öyle bakalım.
İyi yapıyorsun canım...bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum...
Su bende içmiyordum doğru düzgün hafif bir idrar yolu enfeksiyonu oldum ki hemen gittim didinin 1 litrelik şişesini aldım hep yanımda gezdiriyorum odadan odaya,,, çok şükür çok fark etti , hem kabızlığına da yardımcı olur kuzum :KK19:

X