- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Ayy sorma kuzum bi 10 kilo falan versem daha hatta belki birkac daha fazlasi ama sis olunca sanki artik veremicem gibi umudum kesiliyo bide bu aralar baya su icmeti bosladim icmem lazim 1.5 hafta sonra kontrol var 4 ~5 kilo vermem lazimdi bari 3-4 verebilsemmmm gecn ay gram veremedimdüşünsemmi onu düşünmekteyim, aslında cumartesiye denk geliyor,tam zamanı yani ama bilmem
tadıda olurmukii.. sevgililer günü vardı evliler günü neden yok
MutluBulut_ güldürdün beni hee, daha ne kadar gidecek bu diyeet , koca yaz geçtii bence gayet ideal kilondasındır artıık,
Kuzum ilk zaman yavaş ilerler ama sonra alıştın mı bırakamazsın...Gecen annem oruyordu duz orgu deneyeyim dedim ama ne mumkun 2.siraya gecmem cok zaman aldi sonrada yapamayinca sikildim tabisen modellimi oruyorsun ne guzel
Benim annem avusturyalı , annemin tüm akrabalar ordan...
babamla tanışınca müslüman olduğu için hepsi hristiyan,,, çok aile bağları yok ama görüşürüz arada...
Eşimin anne ve babası hariç bütün akrabalar bulgaristanda... ve türkçe konuşmayan bölgeden onlar.. o yüzden dilime kuvvet
Oyy yerim yaa , 4 hafta sonra karnın artık belirginleşmeye başlar... 20.haftada hele ne olduğunu anlayamıyorsun birden büyüyor
Cinsiyeti ne acaba merak ettimm, sağlıkla gelsin önceliğimiz bu tabii kiii
Yok kuzum yaa işler karışık biraz şu vatandaşlık işlerinden dolayı , ne zamana kısmet bilmemsahiiii esmamm nikah kıydınızmıı
şimdi aklıma geldii
Ayyy heveslendim bak simdi keske komsu olsaydik senden kapardim :) yaptiklarini bizimle paylasmican mi bakimmmKuzum ilk zaman yavaş ilerler ama sonra alıştın mı bırakamazsın...
Ben modelli örüyorum artık canım... biri bitsin ötkine geçeyim heyecanı sarıyor insanı , örmek o kadar zevkli iş
Bence yaparsııınnnnn
Evet kuzum , annem has avusturyalıdırcanım anne tarafın ordanmı senin yaaa, bilmiydum
bencedee eşin nedeen taa oralardan neden buralardan diil
burda zorluk çekmicektin çunki herkez türkk
Paylaşırıım kuzuuum... bilgisayara atarım resimleri koyarım burayaAyyy heveslendim bak simdi keske komsu olsaydik senden kapardim :) yaptiklarini bizimle paylasmican mi bakimmm
Benim annem avusturyalı , annemin tüm akrabalar ordan...
babamla tanışınca müslüman olduğu için hepsi hristiyan,,, çok aile bağları yok ama görüşürüz arada...
Eşimin anne ve babası hariç bütün akrabalar bulgaristanda... ve türkçe konuşmayan bölgeden onlar.. o yüzden dilime kuvvet
Oyy yerim yaa , 4 hafta sonra karnın artık belirginleşmeye başlar... 20.haftada hele ne olduğunu anlayamıyorsun birden büyüyor
Cinsiyeti ne acaba merak ettimm, sağlıkla gelsin önceliğimiz bu tabii kiii
Ayyy benim esimin dogum gunu 19 subat persembeye denk geliyordu sanirim.su yasina kadar hic dogum gunu kutlamamis ama pek sevmez oyle seyleri hatta gecen sacma bisey falan dedi bi yanim begenmez diyo bi yanim yap diyo kararsiz kaldim.annemler haftaici geleneyebilir babam gece iss gidiyo zaten kv ler falan gelir mi bilmiyorum gorumceyi cagiririm bide hee eltim var ama 2 bebegi var diye kesin gelmez cikmiyo bi yere bu acidanda milleti toplamaya mi ugrasican diyorum yani kafam cok karisikBen de kararsızım kızlar.Bayağıdır eşime hediye almıyordum, manayla bir sürpriz olur diye düşünüyordum da bakalım. :) Ne alsam ne yapsam onu da bilmiyorum tabii :))
Vallami ama video izleyemiyorum suan int bitiyodaPaylaşırıım kuzuuum... bilgisayara atarım resimleri koyarım buraya
Kız netten aç bak ayrıntısıyla anlatan bir sürü yer var , bende oralardan yardım alıyorum annem yakınımda olmayınca
Hmmm, o zaman o daha önemli bir gün.Doğum günü kutlayalım falan dersin gelirler belki..OLadı başbaşa kutlama da olabilir kii :)Ayyy benim esimin dogum gunu 19 subat persembeye denk geliyordu sanirim.su yasina kadar hic dogum gunu kutlamamis ama pek sevmez oyle seyleri hatta gecen sacma bisey falan dedi bi yanim begenmez diyo bi yanim yap diyo kararsiz kaldim.annemler haftaici geleneyebilir babam gece iss gidiyo zaten kv ler falan gelir mi bilmiyorum gorumceyi cagiririm bide hee eltim var ama 2 bebegi var diye kesin gelmez cikmiyo bi yere bu acidanda milleti toplamaya mi ugrasican diyorum yani kafam cok karisik
Ayy sorma kuzum bi 10 kilo falan versem daha hatta belki birkac daha fazlasi ama sis olunca sanki artik veremicem gibi umudum kesiliyo bide bu aralar baya su icmeti bosladim icmem lazim 1.5 hafta sonra kontrol var 4 ~5 kilo vermem lazimdi bari 3-4 verebilsemmmm gecn ay gram veremedim
Ah canıım...inan kırcaalideyken eşime dedim tuttku buralardan mı ki acaba diye...
tuttku kim diyor hep tuttku diyince bir öğrenemedi
Var ya kk 'dan arkadaşım diyorum heee diyooor
Kuzum sizin genelde gideceğiniz yerler nehirin yanında değil , ama kafe vs. vardı orda oralara gidemezsin dediğin gibi maalesef...
Yok kuzum yaa işler karışık biraz şu vatandaşlık işlerinden dolayı , ne zamana kısmet bilmem
o kadar da kak si dobrelisi? da da , ne vs. kelimleri öğrenmişken
Evet kuzum , annem has avusturyalıdır
Ay di mi yaa... çok komik tutkum kırcaalide herkes türkçe konuşuyor herkes türk nerdeyse...
oraya geldik kocama diyorum artık sana ihtiyacım kalmadı diye
Ama eşimin tarafında bir gram türkçe bilen yok
Canım benim eşimde pek sevmez öyle şeyleri, ama ben pastasını kendim yaptım, kimseyi çağırmadım onunda hafta içine denk geliyordu, belki bu durumdan hoşlanmayabilir dedim kendimce, zaten yeni evliydik o dönemde de, pastanın üstüne güzel şeyler yazmıştım, o bile çok hoşuna gitmişti. Kimseyi çağırmasan bile aranızda birşey yapabilirsin o yüzden :)Ayyy benim esimin dogum gunu 19 subat persembeye denk geliyordu sanirim.su yasina kadar hic dogum gunu kutlamamis ama pek sevmez oyle seyleri hatta gecen sacma bisey falan dedi bi yanim begenmez diyo bi yanim yap diyo kararsiz kaldim.annemler haftaici geleneyebilir babam gece iss gidiyo zaten kv ler falan gelir mi bilmiyorum gorumceyi cagiririm bide hee eltim var ama 2 bebegi var diye kesin gelmez cikmiyo bi yere bu acidanda milleti toplamaya mi ugrasican diyorum yani kafam cok karisik
Ben de kararsızım kızlar.Bayağıdır eşime hediye almıyordum, manayla bir sürpriz olur diye düşünüyordum da bakalım. :) Ne alsam ne yapsam onu da bilmiyorum tabii :))
Hmmm, o zaman o daha önemli bir gün.Doğum günü kutlayalım falan dersin gelirler belki..OLadı başbaşa kutlama da olabilir kii :)
Insallah kuzum evet ya gerci buralarda yaz olsada cok cikmam oturdugum yerde soyle cikayim gezeyim denecek ban gore bi yer yokhadi ya varmı daha 10 kilo
vermişsindir vermişsindir, şimdi kış ayları dışarı çıkıp yürüyüşte yapılmıyor ya biraz daha zor veriliyor..
az daha sık dişini ozaman
yyaaa bukadar şanssızlık
evet oralar öyle canım türkçe konuşan yok, kırcaali tarafları genelde türk.
sen bayaa bayaa öğrenmişsiz heolsun bidahakine nasipse artık bebişle gelirsiniz inşallah
inat ettim o köprüye gitmek istiyodum ama hava şartları ne olur bilmem, arabayla gidecez ya gezinmek daha kolay olur.. inşallah tabii hele alaydık şu pasaportlarıı
Evet haklisin canim bende simdi onu dusunuyordum soyle guzel bir pasta yapayim kocama :) bide hediye ne alsamki bu ama icin 100 tl biriktirdim :) kazak falan mi alsam ki :)Canım benim eşimde pek sevmez öyle şeyleri, ama ben pastasını kendim yaptım, kimseyi çağırmadım onunda hafta içine denk geliyordu, belki bu durumdan hoşlanmayabilir dedim kendimce, zaten yeni evliydik o dönemde de, pastanın üstüne güzel şeyler yazmıştım, o bile çok hoşuna gitmişti. Kimseyi çağırmasan bile aranızda birşey yapabilirsin o yüzden :)
Immm kazak değil de daha özel şeyler yaptırabilirsin, gerçi ihtiyacı varsa alabilirsinde...Evet haklisin canim bende simdi onu dusunuyordum soyle guzel bir pasta yapayim kocama :) bide hediye ne alsamki bu ama icin 100 tl biriktirdim :) kazak falan mi alsam ki :)
Ayyy MaşAllah canım sana yaaa.Pamporova, smolen ve kırcaaliden bir kaç kare
Kırcaalidekileri yüklemedi tutkum ya, boyut büyük diyor buuuu
İlk resim eşim ve ben
ikincisi kaynım ve ben ikisi de pamporova denilen kayak merkezinde , hamile olunca kaydırtmadılar
Üçüncüsü smolende manzara yakıyor cidden ya...
Kız bende ilk zaman 2 kilo almıştım çünkü benim de iştahsızlık olmadı, midem bulandı benim onu ancak poğaçayla geçirebiliyordum....Hmmm sizin işler karışıkmış, anladım canım. :)
Valla şimdiden bile bir göbek var, malesef bu üç ayda çok kilo aldım ben. :/ Hiç mide bulantısı olmadı, iştah gayet açık çünkü.Gerçi eskiye nazaran öyle abartıgımı düşünmüyorum.Nasılsa öyle devam.Aksine hiç abur cubur yemiyorum desem yeridir.Anladım niye hızlıkilo aldım.Neyse saglıklı olsun da yavrucagım.