2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İnşaAllah kuzum öyle olacak...
sen o köprüyü unut şimdilik canım...Allah korusun mahsur kalırsınız filan
edirnede gezilecek yer çok , merak etme sen

Öğrendim öğrendim....konuşulan yerde durmak daha çok öğretiyor canım yaa...

Benim 4 kiloya gidiyo
İnşallah canım, bir de ayıptır söylemesi kabızlık sıkıntım da var, onun şişkinliği de fena.Hmmm o haftalarda hamile göbegı oldugu belli oluyorsa iyi, şuan sadece kilo almış gibiyim.

Hımm... kabızlık için bol kayısı tüket , benim daha yeni başladı kabızlık...
posalı yiyecek yemeye çalış canım...
Ekmeği, pirinci , makarnayı azalt , mümkünse bırak...şekeri de azaltabilirsin...bunlar kilo alımını dengeliyor , bu haftalardan sonra daha çabuk kilo alınıyor o yüzden dedim yoksa çok değil aldığın kilo
merak etmeee bebiş olduğu gayet belli olacak.. çünkü göbüş yukarı çıkacak

Oyyy sen ne tatli ne guzelmissin oyle masllah sana kalbinin temizigi resmen yuzune yansimis nazar degmesin :)

Immm kazak değil de daha özel şeyler yaptırabilirsin, gerçi ihtiyacı varsa alabilirsinde...

Ne gibi mesela kuzum

SirriEyvan oyy esmamm maşallahh,yaramış bebiş sanaa, öyle çokta kilo almamışsınkii
tüh kırcaalidekiler yüklenmedimii.

köpüyü unutayım demi neyse artık.
bende isterim resim yüklemeyi canım ama biliyosun eşim izin vermiyoo, anca görüşebilirsek orda

İlk haftalar iştahım çok açılmıştı ekmege dadanmıştım malesef.Şİmdi sadece kahvaltıda ekmek yıyorum onu da bıraksam iyi olur o zaman.Makarna pilav neyseki çok tüketmiyoruz.Kayınvalideme ya da baska birine gittiğimde yerim ancak, evde pek yapmam pılav makarna.Şeker kullanmıyorum zaten çayda falan.Suyu artırmam lazım.İnanmazsın dün saat üç olmuştu hiç su içmemişim. Ona da dikkat etmeye çalışıyorum.Öyle bakalım.

Oyyy sen ne tatli ne guzelmissin oyle masllah sana kalbinin temizigi resmen yuzune yansimis nazar degmesin :)

Ne gibi mesela kuzum
Hani böyle sevgililer yastıktır, bardaktır öyle şeyler yapıyorlar ya onun gibi olabilir...
Ya da slayt falan hazırlayabilirsin, bebeklik fotolarından başlayarak günümüze kadar gelen..

Ama yüzümden hemen belli olmuş aldığım 6 kilocuk dimiiii
olsun o kadarcık da diyorum , zaten bi yüzüm bi gögsüm bi göbeğim aldı

Unut unut,,, evet burda göreceğim senin gül yüzünüüüü

İyi yapıyorsun canım...bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum...
Su bende içmiyordum doğru düzgün hafif bir idrar yolu enfeksiyonu oldum ki hemen gittim didinin 1 litrelik şişesini aldım hep yanımda gezdiriyorum odadan odaya,,, çok şükür çok fark etti , hem kabızlığına da yardımcı olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…