- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Evet canim uyumasan daha iyi ama dayanamaz insan tabi.ben calismak istemiyorum ama 5 de evde olsam isterdim sanirimGaliba bir tek sana hızlı geçmiş, evet kesinlikle 5'te evde oluyorum çok şükür, ama sabah 5,30 gibi kalkıyorum, tekrar yatıyorum, 7'de kalkıyorum bu seferde, bu nedenle sarhoş gibi oluyorum :)
İlk defa bu hafta iki gün üst üste erken geldi eşim, o da sekiz sekiz buçuk tabi :)) beşten sonra nasıl geçiyor anlamıyorum. Mutfakta oyalanırken bir bakmışım zil çalıyo :) Ama aman Allah ım saat beşi edene kadar ah ah :)
Evet canim uyumasan daha iyi ama dayanamaz insan tabi.ben calismak istemiyorum ama 5 de evde olsam isterdim sanirim
Is yerinde oyle oluyor canim mesela benim en erken cikis yaptigim is yerim 5.30 du cikisim tabi eve gelmem 7 yi gecerdi hep ama orayi cok severdim gun nasil bitti nasil cikis saati geldi anlamazdim haftasonuda tatildi..bi daha oyle bir is bulamadim zaten 6 da cikis dediler 8~9 lara kadar cikis yapamadigim olurdu haftasonu yrim gundu adi ama nerdeee aksama kadar bisey bulur cikarmazlardi yine bu acilardan cok sogudum calismaktan ben..zaten cocuklugundan beri hep calistim evde oturmak hayalimdi valla
Yariin mesela aslinda annemin dogum gunu gideyim diyordum annemlere ama alt komsu cagirdi toplancaz diye anneme gecicem dedim ama cok israr etti kararsiz kaldim eger komsuya gecersem. Cumada anneme gecebilirim sonra cumartesi avm ye gidicez esimle yada olmadi pazar gidicez hoppp hafta bitti :) gerci bakma bu hafta boylee normalde evden cikmiyorum.ayy memleketten gelen akrabalar bana gelmek istiyolarmis ama uzak diye vazgeciyorlar keske cuma onlar gelsede anneme dogum gunu yapsam bu sebeple ne harika olurdu :)Off telefondan giriyorum karisti kaldi benim.neyime alinti yapmak..
MutluBulut_ haklisin aslinda kuzum mutfaga girince cok hizli geciyo zaman.
Ladypurple guldurdun beni hee :) bende almaliyim o pzartesi sendromundan, cumada evet lisedeyknde cuma gunleri hep cabuk gecerdi..
Başlarda belki lafı geçmiştir ama bayagı zaman oldu canım :)) Sabah dokuz iş başı.Akşam da en erken 6 buçukta çıkıyor.Ama merkezden buraya gelene kadar bir bucuk saati buluyor, o yüzden biraz da geç kalması.Ecza deposunda çalışıyor canım.
Evet canım oluyor, birgün dedemlere gidiyoruz bir gün evdeyiz, resmen rutin düzenimiz böyle hafta içi :) Gitmediğimizde arıyorlar neden gelmediniz diyeEvet canım oyalanıyorum.Saat yediye kadar bu tarz benim oyalıyor zaten, pek bir iş yapmıyorum dinleniyorum7 den sonra da yemekti evi toparlama derken hiiiç anlamıyorum :))))
Ay ne güzel.Yürüyüşe bile vaktiniz oluyor. :)
Aynen oyle canim cok zor biseyde diyemiyosun verdikleri uc kurus zaten..bakalim Allah nasip ederde bi cocugumuz olursa hic calismam zaten..gerci calissam tabiki maddi yonden kucukte olsa katki ama..Özel sektör zor tabi canım yaa..Bak bu açıdan binlerce şükrediyorum.Yani özelde olsaydım napardım diye.Bu çalışma saatleri bile zor geliyorsa.Oyy..Rabbim bayanları özel sektöre mecbur etmesin.
O yüzden en iyisi canım, sıkıntı olmuyorsa tadını çıkar evinin.
Ay senin de mi öyle valla bende de pazartesinden belli oluyor hafta sonu nasıl geçeceği :) Mutlaka birşeyler buluyorum kendime, o yüzden nasıl geçiyor anlamıyorum bir türlü...Yariin mesela aslinda annemin dogum gunu gideyim diyordum annemlere ama alt komsu cagirdi toplancaz diye anneme gecicem dedim ama cok israr etti kararsiz kaldim eger komsuya gecersem. Cumada anneme gecebilirim sonra cumartesi avm ye gidicez esimle yada olmadi pazar gidicez hoppp hafta bitti :) gerci bakma bu hafta boylee normalde evden cikmiyorum.ayy memleketten gelen akrabalar bana gelmek istiyolarmis ama uzak diye vazgeciyorlar keske cuma onlar gelsede anneme dogum gunu yapsam bu sebeple ne harika olurdu :)
Yariin mesela aslinda annemin dogum gunu gideyim diyordum annemlere ama alt komsu cagirdi toplancaz diye anneme gecicem dedim ama cok israr etti kararsiz kaldim eger komsuya gecersem. Cumada anneme gecebilirim sonra cumartesi avm ye gidicez esimle yada olmadi pazar gidicez hoppp hafta bitti :) gerci bakma bu hafta boylee normalde evden cikmiyorum.ayy memleketten gelen akrabalar bana gelmek istiyolarmis ama uzak diye vazgeciyorlar keske cuma onlar gelsede anneme dogum gunu yapsam bu sebeple ne harika olurdu :)
Kız bizimkiler alt mahallede oturuyor, halamlar, amcamlar daha hiç evime gelmediler 6 aydır öldüm mü, evliliğim nasıl gidiyor, ben nasılım sormuyorlar..Diimi.hep oyle olur akrabalar uzak diye gelmeZz, daha evime gelmemis halalarim vaar, sinir oldum.
Alt komsuda fazla oturmazsan gidersin kuzim.olmazmi, anneciinde sevinir hem, suproz olur dogum gunune :)
Acaba yeni evlisiniz ya senin çağırmanı mı bekliyorlar canım? Gerçi dediğin gibi altı ay oldu ama senin çağırmanı bekleyebilirlerKız bizimkiler alt mahallede oturuyor, halamlar, amcamlar daha hiç evime gelmediler 6 aydır öldüm mü, evliliğim nasıl gidiyor, ben nasılım sormuyorlar..O yüzden uzak olanlara birşey deme boşver:)
Bende bu hafta sonu arıcam çağrıcam artık çağırınca gelirler heralde diye düşünüyorum...
Cokmus yol canim ya, o yol zaten fazlaca yoruyor insani, ama is olsunda artik napalim.
Ay senin de mi öyle valla bende de pazartesinden belli oluyor hafta sonu nasıl geçeceği :) Mutlaka birşeyler buluyorum kendime, o yüzden nasıl geçiyor anlamıyorum bir türlü...
Akrabaların gelse güzel süpriz olur annen için ikna etmeye çalış bakalm:)
Ahh senin yine iyi o zaman tutkum benim sadece bir dayim geldi oda yengemler mevlude gelmisti onlari almak icin aksam geldi oyle bi caya oturdu iste yengem 2 defa geldi..halamla konusmiyorum bundan sonrada konusmam zaten ne nisanima ne dugunume geldi ne babami arayip hayirli olsun dedi terbiyesiz kadin ustune nisanin ertesi gunu laf etmis..kucuk amcam surekli.gelcem diyo firsat bulamiyomus boyle isteee :))) aman gelen gelir gelmeyen gelmez kapim gelene her zaman acik..ahhh kuzum yaa keske o ihtimal olsa alt komsua oglen toplancaz az oturayim bile desem annemlere gitmek otobusleri bekle falan derken 1.5~ 2 saat kadar suruyo hele aksam ustune trafikte ekleniyo..kendi arabam olsa o kadar surmezdeDiimi.hep oyle olur akrabalar uzak diye gelmeZz, daha evime gelmemis halalarim vaar, sinir oldum.
Alt komsuda fazla oturmazsan gidersin kuzim.olmazmi, anneciinde sevinir hem, suproz olur dogum gunune :)
Bilemiyorum canım olabilir, zaten hani çok sıkı fıkı değildik ama kanlarından canlarından biriyim, merak etmez mi insan, inkar etmeyim halam arada arıyordu, bizde gidiyorduk ama arayı uzattık, amcama en son bayramda gittim, o da evde yokmuş, aradım amca geleyim göreyim seni diye, işim var, arkadaşımla oturuyorum dediAcaba yeni evlisiniz ya senin çağırmanı mı bekliyorlar canım? Gerçi dediğin gibi altı ay oldu ama senin çağırmanı bekleyebilirler
Hmm anladım canım, valla benim mutfak dolaplarım çok küçük bu nedenle çeyizimin bir kısmını hiç açmadım, kalabalığı çok sevmiyorum, bende çok beğeniyorum o rafları ancak kirada oturduğumuz için gerek duymadım açıkcası, ileride kendi evim olursa dekoratif olarak bile düşünebilirim, hoş duruyorlar çünkü..Biz genelde evde oluyoruz canim bu hafta pc bakmaya gidicez ondan kesinlestirdik bide ben ikea ya gitmek istiyorum mutfak icin raflar var gormussundur belki ara kat yapiyo onlardan alayim diyorum koca dolaplar yetmes oldu cok karisik dueuyo gerci onlarda rahat olur mu bilmiyorum ama ..
Insallah gelirler canim ama kucuk ihtimal bu trafik vs zor geliyor
Ahh senin yine iyi o zaman tutkum benim sadece bir dayim geldi oda yengemler mevlude gelmisti onlari almak icin aksam geldi oyle bi caya oturdu iste yengem 2 defa geldi..halamla konusmiyorum bundan sonrada konusmam zaten ne nisanima ne dugunume geldi ne babami arayip hayirli olsun dedi terbiyesiz kadin ustune nisanin ertesi gunu laf etmis..kucuk amcam surekli.gelcem diyo firsat bulamiyomus boyle isteee :))) aman gelen gelir gelmeyen gelmez kapim gelene her zaman acik..ahhh kuzum yaa keske o ihtimal olsa alt komsua oglen toplancaz az oturayim bile desem annemlere gitmek otobusleri bekle falan derken 1.5~ 2 saat kadar suruyo hele aksam ustune trafikte ekleniyo..kendi arabam olsa o kadar surmezde
Bende bunu dusunuyorum kiraciyim diye fiyatlari bilmiyorum ama standart ddgilmi ebatlari onlarin hsr dolaba olur gibi gelmisti banaHmm anladım canım, valla benim mutfak dolaplarım çok küçük bu nedenle çeyizimin bir kısmını hiç açmadım, kalabalığı çok sevmiyorum, bende çok beğeniyorum o rafları ancak kirada oturduğumuz için gerek duymadım açıkcası, ileride kendi evim olursa dekoratif olarak bile düşünebilirim, hoş duruyorlar çünkü..
Canım sen böyle birşey düşünmüyor musun, bunlar portatif oluyor bildiğim kadarıyla yani istediği yere taktırabilirsinBende bunu dusunuyorum kiraciyim diye fiyatlari bilmiyorum ama standart ddgilmi ebatlari onlarin hsr dolaba olur gibi gelmisti bana
Bilemiyorum canım olabilir, zaten hani çok sıkı fıkı değildik ama kanlarından canlarından biriyim, merak etmez mi insan, inkar etmeyim halam arada arıyordu, bizde gidiyorduk ama arayı uzattık, amcama en son bayramda gittim, o da evde yokmuş, aradım amca geleyim göreyim seni diye, işim var, arkadaşımla oturuyorum dedieşime çok mahcup oldum.. bir daha da diyemedim tabi gidelim diye.. Ama halamı, kızını, gelinini falan çağırcam bu hafta bakalım..
Heee yok yok canim kesinlikle boyle degil :) benim dedigim mutfak dolabinda raflar olutor ya hani mesela baharatliklarin oldu yere lazim baharatliklar kucuk o raftan alip kacak raf cikicam yani o kisada bitki caylarini falan koyarim :)Eki Görüntüle 1400598
Canım sen böyle birşey düşünmüyor musun, bunlar portatif oluyor bildiğim kadarıyla yani istediği yere taktırabilirsin
peki o zaman canım, hadi kolay gelsin sana:)Heee yok yok canim kesinlikle boyle degil :) benim dedigim mutfak dolabinda raflar olutor ya hani mesela baharatliklarin oldu yere lazim baharatliklar kucuk o raftan alip kacak raf cikicam yani o kisada bitki caylarini falan koyarim :)
Kizlarrr bi anda karar verdim hava bugun guzel sansima artik haliciyi aradim mutfak ve salon halimi veriyorum almaya gelecekler bende cam silmeye basliyorum simdi opuldunuzzz :)