Peki mersi@hanzade_87 listeye ekledim canım senide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki mersi@hanzade_87 listeye ekledim canım senide
Başladı şükür kuzucum...
Kardeşlerimiz gelsin diye dua ediyoruz oyy çalışırsin çalışırsin illa olur onlar sen merak etme
Azimli kizsin vesselam
Olabilir canim... İyi iyi daha yeni sayılırsiniz sizde , Rabbim ömurklk mutluluk nasip etsin insaAllaah7 aydır evliyim ben, kaçırmışsın demek arada kaynamışım
Yazın yazın ben okumadan pas geçiyorum..bu ara fenayim ama aklıma türlü türlü şeyler geliyor canim çekip duruyor, bende anlamadımyaa ne güzel dua ediyosunuz siz öylee
inşallah kabul eder Rabbim o güzel dualarınızı..
daha demin aklımdan geçti biz burda yemek ney konuşuyoruz ama canı çeken olur diye, bende yazmayayım artık
Ayyy hakkını helal et canım benim yaaa... Valla burda artık çok yemekten konuşmasak iyi olacak sanırım :)Kuzum ben ne yaptım biliyon mu...senden mamalari soylemeni istedim ya :):)
@sonra senin mesaji cevabı okuyordum kiii baktim canim çekiyor yarıda biraktim ama eminim süper şeylerdir, ellerine sağlık şimdiden kuzummm
Oyy kiyamam...helal olsun, bu ara çekiyor canim ışte sıkıntı bende :)))Ayyy hakkını helal et canım benim yaaa... Valla burda artık çok yemekten konuşmasak iyi olacak sanırım :)
Teşekkür ederim canım, tekrar kusura bakma olur mu
Valla ne yalan söyleyim hamile olmadığım halde benimde bazen çekiyor işte ki hele hele sen çok haklısın, canın ne çekiyorsa azcık azcık yersin nefsini köreltmen için:)Oyy kiyamam...helal olsun, bu ara çekiyor canim ışte sıkıntı bende :)))
Tünaydın canım, benim havalardan mıdır nedir topiğe pek kimse uğramaz oldugünaydın kızlarr
Tünaydın canım, benim havalardan mıdır nedir topiğe pek kimse uğramaz oldu
Evet o da gelmiyor artık İnşAllah herşey yolundadır...hakkaten canım ya meltemde gelmez oldu , iyilerdir inşallah..
Ladypurple meltemim iyimisin canım?
Evet o da gelmiyor artık İnşAllah herşey yolundadır...
Ay bizde hava kötü olur birşey yapmak istemeyiz, hava güzel olur yine birşey yapmak istemeyiz nedir bu bizdeki anlamadım yahu, hadi canım işlerini hallet sen:)sınava çalışmam gerekk, yemek yapmam gereek, amahava öyle güzel kii, hiç bişi yapasım yok, kk ya bile giresim yokk.. iyiiice tembelleştim
Ay bizde hava kötü olur birşey yapmak istemeyiz, hava güzel olur yine birşey yapmak istemeyiz nedir bu bizdeki anlamadım yahu, hadi canım işlerini hallet sen:)
:) Evine döndüğünde yaparız muhabbetini canım benim, nasılsın bu arada?Kızlar bir türlü aranıza girip muhabbetin dibine vuramadım arada okuyup çıkıyorum haberler varmı diye kayınvalidemde olduğum için pek takılamıyorum:)