Ay İnşAllah canım benim ben çok evhamlıyımdır :)Allah razı olsun canım , geçirirz bunu da inşaAllah en güzel şekilde
Hmm bende düşünürüm ama çeşit sayısı normalmış , bulursun sen yapacaklarını , miss gibi yaparsın ohhh :)
Bizim gün 13 kişiden oluşuyor , ayda bir kere oluyor , 50 lira toplanıyor
Bende en son ismimi yazdıranlardandım... haziran temmuza geliyordu , bende o zaman doğum yapacağım inşaAllah...
Dedim ben eylülü istiyorum en son bana gelin, bebiş de büyümüş olur azcık
Ohh süper :):)
Ama bizde bulgaristana geliyoruz aynı zamanlara denk gelmese bari...
Kuzummmm geldim ki ben kac gundur giremedim naslsin neler yapiyosun kizlarr sizler nasilsinizz
aynen oyle canim bende ayniyim valla yarin annemlere gidicez buz gibi hava korkutuyo valla :) yigebimiz nasil kiz grliyormus hee :)İyiyiz şükür soğuklar malum..
Evimden cikasim yok :)
Sen neler yapıyorsun bakalim...:)
Bende ayni canim havalar soguk olunca en guzeli ev :)benımde dun yazarken o aklıma geldi ama1 aylık yatırırsak pasaportu var daha yani..
inşallah geçişme olmaz, artık olursa hani ben o şansın elini öperim hani
hoş geldin canımcımm..
iyiym kuzum evdeyim işte vakit geçiriyoruz..
seni sormalıı?
iyi geceler kızlarr tutkum gunaydın yazmıssın ama yazmak kısmet olmadı ohhhh be pc ne kadar rahat ınsanınj yazdıkca yazsı geliyor annemlerdeyımm
Günaydın canım nasılsın?tekrar gümaydın kızlar
diimi kuzum gerçekten yazdıkça yazası geliyo insanın..
annenlerdesin he, iyi iyi kuzum özlem giderin azcık
Günaydın canım nasılsın?
Bende iyiyim çok şükür canım, valla 6:40'da uyanıyorum öyle sersemim ki hiç sorma.. Neyse ki saat baya ilerlemiş :)iyiyim canım ya ,çok şükür yeni bir haftaya başladık..seni sormalı
uykulu haldeyim hala
Bende iyiyim çok şükür canım, valla 6:40'da uyanıyorum öyle sersemim ki hiç sorma.. Neyse ki saat baya ilerlemiş :)
Aynen pazartesiyi pek sevmiyorum ne çabuk geçti hafta sonu
Öyle tabi ama havalarda soğuk olunca yataktan çıkasım gelmiyor hemen kalorifer peteğine yapışıyorum, sırf buyüzden odanın şeklini değiştirdim:)erken kalkmak güzeldir aslında ama işte o uykusuzluk sonrasında zor
hakkaten daha dün yeni yıldı ne çabuk geçti ayı yarılamışık bile
Öyle tabi ama havalarda soğuk olunca yataktan çıkasım gelmiyor hemen kalorifer peteğine yapışıyorum, sırf buyüzden odanın şeklini değiştirdim:)
Ben de 2014 mayıs geliniyim kızlar ama sizi yeni buldum :)
Hoş bulduk canım :) aynen öyle
İyi gidiyo diyelim tatlısıyla tuzlusuyla :/ Çalışan bi gelinim herşeye yetişmeye çalışıyorum..
Eveet düşünüyoruz, 6 ay önce dış gebelik geçirdim, ara verdik, şu an istiyoruz bakalım kısmet ne zamansa :) sende var mı canım bişelerolsun olsun arada o tuzlusu daha hayırlısını getiriyor
bebiş filan düşünüyomusunuz
Eveet düşünüyoruz, 6 ay önce dış gebelik geçirdim, ara verdik, şu an istiyoruz bakalım kısmet ne zamansa :) sende var mı canım bişeler