2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ay İnşAllah canım benim ben çok evhamlıyımdır :)
MaşAllah siz kalabalıkmışsınız, biz az kişiyiz üstelik 15 günde bir toplanıyoruz.
Oh Oh bebişte aynen toparlar kendini ayyy ne tatlı olur o şimdi

Ohh süper :):)
Ama bizde bulgaristana geliyoruz aynı zamanlara denk gelmese bari...

benımde dun yazarken o aklıma geldi ama1 aylık yatırırsak pasaportu var daha yani..
inşallah geçişme olmaz, artık olursa hani ben o şansın elini öperim hani

Kuzummmm geldim ki ben kac gundur giremedim naslsin neler yapiyosun kizlarr sizler nasilsinizz

hoş geldin canımcımm..
iyiym kuzum evdeyim işte vakit geçiriyoruz..
seni sormalıı ?

İyiyiz şükür soğuklar malum..

Evimden cikasim yok :)
Sen neler yapıyorsun bakalim...:)
aynen oyle canim bende ayniyim valla yarin annemlere gidicez buz gibi hava korkutuyo valla :) yigebimiz nasil kiz grliyormus hee :)

Bende ayni canim havalar soguk olunca en guzeli ev :)

iyi geceler kızlarr tutkum gunaydın yazmıssın ama yazmak kısmet olmadı ohhhh be pc ne kadar rahat ınsanınj yazdıkca yazsı geliyor annemlerdeyımm

tekrar gümaydın kızlar

iyi geceler kızlarr tutkum gunaydın yazmıssın ama yazmak kısmet olmadı ohhhh be pc ne kadar rahat ınsanınj yazdıkca yazsı geliyor annemlerdeyımm

diimi kuzum gerçekten yazdıkça yazası geliyo insanın..
annenlerdesin he, iyi iyi kuzum özlem giderin azcık

iyiyim canım ya ,çok şükür yeni bir haftaya başladık..seni sormalı
uykulu haldeyim hala
Bende iyiyim çok şükür canım, valla 6:40'da uyanıyorum öyle sersemim ki hiç sorma.. Neyse ki saat baya ilerlemiş :)
Aynen pazartesiyi pek sevmiyorum ne çabuk geçti hafta sonu

Bende iyiyim çok şükür canım, valla 6:40'da uyanıyorum öyle sersemim ki hiç sorma.. Neyse ki saat baya ilerlemiş :)
Aynen pazartesiyi pek sevmiyorum ne çabuk geçti hafta sonu

erken kalkmak güzeldir aslında ama işte o uykusuzluk sonrasında zor
hakkaten daha dün yeni yıldı ne çabuk geçti ayı yarılamışık bile

erken kalkmak güzeldir aslında ama işte o uykusuzluk sonrasında zor
hakkaten daha dün yeni yıldı ne çabuk geçti ayı yarılamışık bile
Öyle tabi ama havalarda soğuk olunca yataktan çıkasım gelmiyor hemen kalorifer peteğine yapışıyorum, sırf buyüzden odanın şeklini değiştirdim:)

Öyle tabi ama havalarda soğuk olunca yataktan çıkasım gelmiyor hemen kalorifer peteğine yapışıyorum, sırf buyüzden odanın şeklini değiştirdim:)

heh evet bende çok üşürüm.. sabahları dahada bi soğuk oluyo..

senin gününbuhaftamıydı canım

Hoş bulduk canım :) aynen öyle
İyi gidiyo diyelim tatlısıyla tuzlusuyla :/ Çalışan bi gelinim herşeye yetişmeye çalışıyorum..

Eveet düşünüyoruz, 6 ay önce dış gebelik geçirdim, ara verdik, şu an istiyoruz bakalım kısmet ne zamansa :) sende var mı canım bişeler

hadi hayırlısı inşallah canım..
bizde artık istiyoruz,en hayırlı zaman nesamansa inşallah nasip olur..
bir zaman sonra insan evinde bir minnağın dolanmasını istiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…