2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynen canım, üzülmek yok, üzülcek birşey yok çünkü:)

nazinizi yesinler kiii :)
bosve duyan duysun, bazilari erken soylemek iyi degil diyor, bazilari gec soylemek iyi degil diyor ama salla gitsin, Allah bilir onu.

gunaydinlar gunaydinlaaar :)

duman91 gunaydin canim, hayirdir neye borcluyuz o iyiligi :) masallah diyelim.
bende buna sukur uykuluyum sadece..

gunaydinlar gunaydinlaaar :)

duman91 gunaydin canim, hayirdir neye borcluyuz o iyiligi :) masallah diyelim.
bende buna sukur uykuluyum sadece..
:) Bende geç yattım aslında ama, ağrılı, sancılı bir gündü (malum regl dönemi) şuan o ağrılar olmayınca kuş gibi hissediyorum resmen kendimi Çok şükür

Günaydın canımm..Bir tek kardeşimden hiçbirşey saklamam o biliyor, uçtu havalara.. :))

Geçen aylarda henüz ortada bir şey yokken anneme takılıyordum istiyorum falan diye..O da diyordu dur daha ben kayınvalideliğe alışmadım, bir de ananemi yapacaksın beni , istemem diyordu. :) Dün bir de hamile kuzenimle konuştum, o söyledi.Annem yengeme(bu kuzenimin annesi) demiş ki merkeze tayinleri çıkmadan çocuk mocuk düşünmesinler, istemem falan..Nasıl moralim bozuldu.. :/ Sonra kardeşime dert yandım annem böyle böyle düşünüyormuş, ben hevesle bu durumu söylemeyi bekliyorum, olumsuz tepki verirlerse çok üzülürüm diye..Neyse kardeşim de çaktırmadan muhabbet açmış ve ses kaydı yapmış...Ses kaydında kardeşim diyor ''Anne yaa ne güzel olurdu demi ablamın da bi bebişi olsa'' ..Annem de demiş ki ''Yalova dan çıkmam o zaman, babanı mabanı terkederim.'' Bayağı bir rahatladım.. (Bu arada Yalovda oturuyoruz biz)Meğer istemem yan cebime koy yapıyormuş :)))

Anlayacağın böyle bir şey duyunca daha bir heveslendim söylemek için :))
Neyse şunun surasında 1-1 bucuk ay kadar kaldı Allah ın izniyle.. Azıcık sabredicez :)

Oyyyy canım benimmm...Çok şükür Allah ıma..Amin canım innnşallah, Rabbim herkesin evladından sağlık sıhhat eksik etmesin..
Ah kuzuummm kaçar mıı, yaptım bileee

Günaydın kızlar bende topigin başlarında vardım sonradan giremedimhamiş gelinlerimize bir sorum olucak acaba bebek olması için özel bişey yaptılarmı yoksa kendiliğinden mi geldi melekleriniz yani kür falan

Kuzucuuummm maşallah sana iyi ol tabiii :)) Sana da günaydın tatlı gelinn :))

Valla ben de çok iyiyim ne yalan söyleyeyim
Ay canım tabi iyi olacaksın İnşAllahh, hep böyle sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin, ohh yaa herşey yoluna girdi çok şükür senin için:)

Merhaba canım, sen de yeni katıldın aramıza dimi, sanırsam konuşma firsatımız olmadı :) Hoşgeldin diyeyim, daha önce dediysem de anımsayamadım şuan, aklım bir karış havalarda malumm Senin bebiş te büyümüş maşallah..Rabbim sağlık sıhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah, cinsiyet de bellidir sizin demi. :) Evet bence de o naz pek hoş :) Eşim daha bu sabah diyor ohhh tadını çıkar, vay halimize bizim şimdiden böyleysen yandık valla diyor
Hmmm saklayabiliyorsanız iyi, ben eminim ki iki ay sonra ailelere söyleyelim , sülalae duyacak :))))

Bende çok istiyorum olmasını ama olmuyor işte offf çok zor bi durum bu arada Allah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım, İnşAllah isteyen herkese nasip etsin, ben hamile değilim ama ne kadar süredir istiyorsunuz ki? Hani doktorlar 1 yıl süre veriyorlarda o yüzden soruyorum. Doktora giderek herhangi bir sorun var mı öğrenebilirsin hormonlarına falan baktırabilirsin

Ay canım tabi iyi olacaksın İnşAllahh, hep böyle sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin, ohh yaa herşey yoluna girdi çok şükür senin için:)

Bakalım daha başlarındayız ama inşallah..

Ama var ya nasıl desem sanki bu bebek beni iyileştirdi, hayata bağladı..Çok ilginç birşeymiş yaa..Hani hatırlıyorsun bir dönem bayagı bir kötü olmuştum, iyice dağıtmıştım..Şimdi inanamazsın eser kalmadı..Her yönden iyileşiyorum sanki..Tabir-i caizse Rabbim e daha yakın hissediyorum kendimi..Yani doğru bir şekilde ifade etmeye çalışıyorum kendimi.Hani burda herseyımizle içimizi döküyoruz ondan diyorum, maneviyatıma bile etki etti.. Öyle huzurluyum ki.. Çok şükür..Rabbim herkese gönlüne göre versin, hayırlı herseyi..

Nisan da evlendim o zamandan beridir istiyorum doktora gittim ama zamana bırak dediama eşimle olk aydan beri istediğimiz için bu stres beni öldürecek kaynanam falanda baskı yapıyor hadi getirin diye off ki ne off

Nisan da evlendim o zamandan beridir istiyorum doktora gittim ama zamana bırak dediama eşimle olk aydan beri istediğimiz için bu stres beni öldürecek kaynanam falanda baskı yapıyor hadi getirin diye off ki ne off

Yaaa daha bir yıl bile olmadan şu baskılara sinir oluyorum..Hani şuan istemiyor, ertelemiş de olabilirdiniz yani..
Peki yaşlar kaç canım?? 1 yıl dolmadan strese girmeyin..Benim bir tanıdıgım var başından beri istiyorlardı sekiz ay sonra oldu..Hiç belli olmaz..Akışına bırak..Eğer stresliysen onun bile olumsuz etkisi varmış biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…