Aynen canım, üzülmek yok, üzülcek birşey yok çünkü:)diimi.biz onden yol verelim guzel guzel :)
sonra bize anlatirlar bizde pratik yapmis oluruz.. tabi hayirlisiysa insallah pratik yapmaya gerek kalmadan gelir bizim bebislerde ama korunurken hani neden olmadikiii diye bunalima girmemek gerek.. uzulmuycrm artik hayirlisi :)
Selam kızlar evlilik iyi gidiyor çok şükür birde bebek heyecanı olunca daha da iyi gitmeye başladı hamilelik nazları falan çok güzel bi duygu naz yapmakta ayrı bi heyecan mutluluk :))
Bizde 2 ay olana kadar kimseye söylemedik sadece ben anneme söyledim 4 haftalikti.. sonra eşim kayinvalidem e söylemiş şimdi yine saklamaya calisiyoruz ama olmuyor komşular ve yakın akrabalar duydu
:) Bende geç yattım aslında ama, ağrılı, sancılı bir gündü (malum regl dönemi) şuan o ağrılar olmayınca kuş gibi hissediyorum resmen kendimigunaydinlar gunaydinlaaar :)
duman91 gunaydin canim, hayirdir neye borcluyuz o iyiligi :) masallah diyelim.
bende buna sukur uykuluyum sadece..
ama kiyamam kiii :)
olsun kuzum daha iyi oyle.. bende korkarim oylee hemn herkeze soylemeye.. hem nazardan korkarim hem dedign gibi cok hevesleniliyor.. heleki aileler..
tabi soylemeden o 2 ayi gecirmekte ayri konu..
Olsun canim eger belirtilerinden anlamazlarsa bencede soylemeyin
Sabahtan beri çatladım çatladıııımmmmm...
Elektrikler gitmişti dün gece ve ancak şimdi geldiiii ilk işim buraya bakmak oldu :)
Ben sana demiştim her şey yolunda güzelimm....
Minnoşun sağlıkla gelsin e miiiii...hadi yap hamilelik takviminiiii
Günaydınlaaaaarrr günaydınn güzel gelinler, ay bugün daha bi iyiyim sanki çok şükür:)
Sizleri sormalı?
Ay canım tabi iyi olacaksın İnşAllahh, hep böyle sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin, ohh yaa herşey yoluna girdi çok şükür senin için:)Kuzucuuummm maşallah sana iyi ol tabiii :)) Sana da günaydın tatlı gelinn :))
Valla ben de çok iyiyim ne yalan söyleyeyim
Selam kızlar evlilik iyi gidiyor çok şükür birde bebek heyecanı olunca daha da iyi gitmeye başladı hamilelik nazları falan çok güzel bi duygu naz yapmakta ayrı bi heyecan mutluluk :))
Bizde 2 ay olana kadar kimseye söylemedik sadece ben anneme söyledim 4 haftalikti.. sonra eşim kayinvalidem e söylemiş şimdi yine saklamaya calisiyoruz ama olmuyor komşular ve yakın akrabalar duydu
Bana ve tüm isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş
Amin canım, İnşAllah isteyen herkese nasip etsin, ben hamile değilim ama ne kadar süredir istiyorsunuz ki? Hani doktorlar 1 yıl süre veriyorlarda o yüzden soruyorum. Doktora giderek herhangi bir sorun var mı öğrenebilirsin hormonlarına falan baktırabilirsinBende çok istiyorum olmasını ama olmuyor işte offf çok zor bi durum bu arada Allah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Ay canım tabi iyi olacaksın İnşAllahh, hep böyle sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin, ohh yaa herşey yoluna girdi çok şükür senin için:)
Nisan da evlendim o zamandan beridir istiyorum doktora gittim ama zamana bırak dediama eşimle olk aydan beri istediğimiz için bu stres beni öldürecek kaynanam falanda baskı yapıyor hadi getirin diye off ki ne off