- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
Evet canım bende farkına vardığım için "oh herşey yoluna girdi" dedim.Bakalım daha başlarındayız ama inşallah..
Ama var ya nasıl desem sanki bu bebek beni iyileştirdi, hayata bağladı..Çok ilginç birşeymiş yaa..Hani hatırlıyorsun bir dönem bayagı bir kötü olmuştum, iyice dağıtmıştım..Şimdi inanamazsın eser kalmadı..Her yönden iyileşiyorum sanki..Tabir-i caizse Rabbim e daha yakın hissediyorum kendimi..Yani doğru bir şekilde ifade etmeye çalışıyorum kendimi.Hani burda herseyımizle içimizi döküyoruz ondan diyorum, maneviyatıma bile etki etti.. Öyle huzurluyum ki.. Çok şükür..Rabbim herkese gönlüne göre versin, hayırlı herseyi..
Çünkü o ihtimali bile insanı çok değiştirdi birkaç gün beni:) o yüzden seni biraz daha iyi anlayabiliyorum, çok şükür İnşAllah herşey daha güzel olacak, eşim evlendikten sonra internetten bir yazı indirmiş getirmişti, müslüman hamile bir kadının yapması gerekenler diye, ayy hatırladıkça gözlerim yaşlanıyor, çok güzel şeyler yazıyordu, sürekli abdestli olmaya dikkat et tek söyleyeceğim şey bu:)
Canım arkadaşım seviyorum kız seni, bu forum çok iyi geliyor insana, hele benim gibi arkadaşı olmayan insanlara... ohhh