2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hadi yaaa :)) Yok yok hani niyetine girip de olmama durumu değil zaten sizinki, o yüzden kafaya takılacak bir şey yok ki.. Ama aynen ben de bir haftayı zor ettim, gerçekten Allah aratmasın kimseye..
Yani öyle bir durum yoktu ama ihtimali bile insanın psikolojisini anında değiştiriyor:) Ayy şimdi ne gülüyorum kendime:)

caniiim masallah sizeee :)
hemde 4 haftalik hee oyy minnaakk :)
Rabbim hayirli evlat nasip eder,hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insallah kuzum :)

Yani öyle bir durum yoktu ama ihtimali bile insanın psikolojisini anında değiştiriyor:) Ayy şimdi ne gülüyorum kendime:)
:)) Yok yok öyle deme, sonuçta dediğin gibi Allah bilir, öyle bir durumda bile nasip olabilirdi yani, imkansız diye bir şey yok..

caniiim masallah sizeee :)
hemde 4 haftalik hee oyy minnaakk :)
Rabbim hayirli evlat nasip eder,hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insallah kuzum :)

Sağolasın canımcımmm, amin amin inşallah görürüz o günleri de :)

Gönlünüzden geçtiği, hayırlşı zamanda darısı başınıza inşallah..

Günaydın canım, kız bi biz kaldık hamiş olmayan ne tembeliz:)

diiimi ama boyle herkez hamile ya kendimi geride kalmis hissediyorum

Hayirlisi tabi, zamanimiz gelmemis demekki :)

bugun hamis birinin gobegine dokundum, evlenmeden once dokunsamda pek bisey hissetmiyodum ama simdi bendede heves oldugu icin nasil garip geldi bugun.

Sağolasın canımcımmm, amin amin inşallah görürüz o günleri de :)

Gönlünüzden geçtiği, hayırlşı zamanda darısı başınıza inşallah..

insallah meltemcim insallaahh..
kendi ailene soyledinmi :) torun sgisi bi baskaymis ya :)

Ay tabi canım ya onun hareketlerini dışardan hissetmek bile çok heyecan verici, bende iş yerindeki abla hamileyken çok dokunmuştum ki o zaman evli bile değildim:)
Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin İnşAllah, dediğin gibi bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım hayırlısı bakalım:)
Forumdaki kızlardan tecrübe ediniriz işte, acemilik çekmeyiz

Hayıııır :/ Eşimle karar aldık yakınlarımıza iki aylık olana kadar söylemiycez diye..En azından kalp atışlarını duyalım dedik..Hani Allah bilir olumsuz düşünmek istemiyorum ama ilk gebelik ya hani :/ İki taraf için de ilk torun olacak, heveslendirmek istemiyoruz..Ama nasıl zor tutuyorum kendimi söylememek için anlatamam :))))

Ayyy söylemediniz mi canım? Anaaaam ben olsam şimdi yedi cihan duymuştu
Şaka bir yana, iyi yapmışsınız ama dikkat et sende kendine..:)

Ayyy söylemediniz mi canım? Anaaaam ben olsam şimdi yedi cihan duymuştu
Şaka bir yana, iyi yapmışsınız ama dikkat et sende kendine..:)

Söylemedik.. Bende de yedi cihana duyurmak için içimde fena kıvılcımlar var ama az daha beklemek iyi olacak.. Öyle öyle yaptığım bir rutin ev işleri işte..

Söylemedik.. Bende de yedi cihana duyurmak için içimde fena kıvılcımlar var ama az daha beklemek iyi olacak.. Öyle öyle yaptığım bir rutin ev işleri işte..
Ne kaldı ki şunun şurasında 4 haftacık ki bence o tarihe kadar söylersiniz, en azından keseyi görüp kalp atışlarını duyunca:) aşağı yukarı 6-7 haftalık oluyor o zaman sanırım bende bilmiyorum gerçi :)
Ay şöyle ayaklarını uzat tadını çıkar hadi ben gidiyorum, hayırlı akşamlar:)

Evet canım şuan 4 haftalık oldugunu varsayarsak bir dört hafta sonra iki aylık olcak zaten..O zaman da Allah nasip ederse duymuş oluruz innnnşallah veee Yeniyılda müjdeli bir haber olur :)

Tamam canım sana da hayırlı akşamlar , görüşürüz :)

diimi.biz onden yol verelim guzel guzel :)
sonra bize anlatirlar bizde pratik yapmis oluruz.. tabi hayirlisiysa insallah pratik yapmaya gerek kalmadan gelir bizim bebislerde ama korunurken hani neden olmadikiii diye bunalima girmemek gerek.. uzulmuycrm artik hayirlisi :)

ama kiyamam kiii :)
olsun kuzum daha iyi oyle.. bende korkarim oylee hemn herkeze soylemeye.. hem nazardan korkarim hem dedign gibi cok hevesleniliyor.. heleki aileler..
tabi soylemeden o 2 ayi gecirmekte ayri konu..

Olsun canim eger belirtilerinden anlamazlarsa bencede soylemeyin

Sabahtan beri çatladım çatladıııımmmmm...
Elektrikler gitmişti dün gece ve ancak şimdi geldiiii ilk işim buraya bakmak oldu :)
Ben sana demiştim her şey yolunda güzelimm....
Minnoşun sağlıkla gelsin e miiiii...hadi yap hamilelik takviminiiii

Selam kızlar evlilik iyi gidiyor çok şükür birde bebek heyecanı olunca daha da iyi gitmeye başladı hamilelik nazları falan çok güzel bi duygu naz yapmakta ayrı bi heyecan mutluluk :))

Bizde 2 ay olana kadar kimseye söylemedik sadece ben anneme söyledim 4 haftalikti.. sonra eşim kayinvalidem e söylemiş şimdi yine saklamaya calisiyoruz ama olmuyor komşular ve yakın akrabalar duydu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…