2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım bende farkına vardığım için "oh herşey yoluna girdi" dedim.
Çünkü o ihtimali bile insanı çok değiştirdi birkaç gün beni:) o yüzden seni biraz daha iyi anlayabiliyorum, çok şükür İnşAllah herşey daha güzel olacak, eşim evlendikten sonra internetten bir yazı indirmiş getirmişti, müslüman hamile bir kadının yapması gerekenler diye, ayy hatırladıkça gözlerim yaşlanıyor, çok güzel şeyler yazıyordu, sürekli abdestli olmaya dikkat et tek söyleyeceğim şey bu:)
Canım arkadaşım seviyorum kız seni, bu forum çok iyi geliyor insana, hele benim gibi arkadaşı olmayan insanlara... ohhh

Nisan da evlendim o zamandan beridir istiyorum doktora gittim ama zamana bırak dediama eşimle olk aydan beri istediğimiz için bu stres beni öldürecek kaynanam falanda baskı yapıyor hadi getirin diye off ki ne off
Canım edindiğim bilgilere göre ne kadar stres yaparsan o kadar naz yapıyor bebişler. O yüzden rahat ol, dua et bizde İnşAllah senin için dua ederiz. Dışarının dediklerine bakma, kulak asma vardır elbet bir zamanı. Öyle ha deyince olmuyor maalesefki. Yumurtlama dönemlerini takip edebilirsin mesela

Ben 20 eşim 26 yasında canım evet stresin etkilediğini biliyorum ama şu baskılardan nefret ediyorum ya

Ayy kızlar Allah razı olsun nasıl.iyi geldiniz bana zaten stresten birde adet düzensizliği başladı şimdi takmıycam ya kim ne derse desin vekilin Allah o bana ve tüm kullarına nasip eder inş

Ayy kızlar Allah razı olsun nasıl.iyi geldiniz bana zaten stresten birde adet düzensizliği başladı şimdi takmıycam ya kim ne derse desin vekilin Allah o bana ve tüm kullarına nasip eder inş
Evet canım bende bu ay stres sıkıntı yaptım 10 yıldır gününü şaşmayan adetim gecikti, nasıl bir yapıya sahibiz hemen etkileniyoruz, o yüzden ne yapıyoruz rahat oluyoruz, hiç düşünmüyoruz

Neyse hadi ben çıkıyorum elimden geldiğince giderimbu topiğe anaamm daha kocişin kahvaltı bulaşıkları duruyor masanın üstünde ben etrafı toparlayayımhadi kendinize iyi bakın

O kadar belli oluyor demi :))) Amin canım, inşallah hepimiz için öyle olsun..
Ben de seni seviyorum canım benimm, burası sığındığım bir yer sanki.İnan bana da çok iyi geliyor..Ve biliyor musun Allah hep sizin gibi karşıma iyi, maneviyatlı insanlar çıkarıyor..Bunu bariz farkedebiliyorum..Ve buna çoğu zaman çok şaşırmışımdır.Karşıma çıkardığı her insanın mutlaka bana kattığı bir şey oluyor..Mesela senin o kötü oldugum zamanlarda bana tavsiyelerin...İnan hep böyle insanlar çıkıyor karşıma, ısrarla beni doğruya yöneltmek için birşeyler benim için çabalıyor sanki..Tabi bazı zamanlar bunun farkında olup kendime gelemiyorum..Ama inşallah Rabbim şu bilincimi daim etsin..

Bu arada o dediğin yazıyı buldum..Beni yönlendirecek birşeyler arıyordum..Çok güzelmiş gerçekten..

Ayy kuzum benim yaa duygulandım bak şimdi..
Amin Amin İnşAllah canım cümlemizin, hepimizin artısı eksisi vardır elbette ama böyle birbirimize birşeyler katabiliyorsak ne mutlu:)

Neyse hadi ben çıkıyorum elimden geldiğince giderimbu topiğe anaamm daha kocişin kahvaltı bulaşıkları duruyor masanın üstünde ben etrafı toparlayayımhadi kendinize iyi bakın

Sen de iyi bak cnaım kendine, kolay gelsin. :) Stresini sıfırla, akışına bırak bu durumu, farkını göreceksin innnşallah.. :)

Günaydın canım, hoşgeldin yeni gelin:)
Nasılsın nasıl gidiyor evlilik? kaç yaşındasın, çalışıyor musun? gelir gelmez soru yağmuruna tutayım seni:)

sorun değil tanımak için sormak gerek 33 yaşındayım,çalışıyorum.evlilik çok güzel gidiyor ALLAH a şükür.tek derdim yol benim.ev-iş arası 30-35 dak. toplu taşıma araçları kullanıyorum. bekarken işe yürüme giderdim.bben hala buna alışmaya çalışıyorum...

Aman maşallah, tek derdin o olsun canım, büyük şehirde yaşıyorsun sanırım o yüzden bu gibi sorunlar olabiliyor.:)
Bu arada galiba mutfakla ilgilenmeyi seviyorsun birkaç tarif alıverdim senden öğlen eve gidince yapacağım İnşAllah eşimle sütlü tatlılara bayılırız şu bisküvili irmik tatlısından :)

samsun da yaşıyorum, malesef yolçok yoruyor . mutfakla aram iyidir,birara sürekli birşeyler denerdim,yaptıklarımı eklerdim. o tatlıyı da tavsiye ederim,lezzetli ve pratik oluyor.geçen hafta görümcem gelecekti,eşime yaptırdım,ben tarif ettim o yaptı benim gibi eşim de mutfağa meraklıdır.birlikde yemek yaparız bazen.sizler neler yapıyorsunuz,alışabildiniz mi evliliğe diyeceğim ama maşallah çalışkan hatunlar da çok burda bebişli

Evet bilirim bende evlenmeden önce 45-50 dk yol giderdim ki şimdi işten çıktıktan sonra 5 dk sonra evdeyim:)
Aynen kolay bir tatlı, lezzetli olması da önemli tabi benim için:)
bende 30.07'de evlendim, çok şükür alıştık artık, evet burası bol bebişli sırada daha oooo çok gelin var:) Sizde düşünüyor musunuz?

anneler neden boyle acaba acele etmesinler acele etmesinler, evlendik.yinede hep karisiyolar sanki :)
istiyolar aslinda ama anneanne olmak varya simdi o zor geliyo sanirim :)

kardesine soylemen iyi olmis canim,sende en azindn onla paylasabirsin derdini.
yasi kac kardesinin, evli degil dimi..

günaydın hatunlar,nasılsınız ? bende 06/09/2014 geliniyim .aranıza katılabilir miyim?
hos geldin caniim :)
masallah daha yeni evli sayilirsin :)

o yol benide cok yoruyor, benimde 25-30dk falan ama 7 yildir gelip gidiyorum inan artik otobusleri cekemz oldum,arabayla esimle gelip gidiyorum.

bnde 31 mayista evlendim, ana okulu ogretmenligi okuyorum nasipse 1 bucuk yilim daha var..

tariflerini nasipse bende. alayim, mutfakla fazla aram yok ama buna sukur. sanirim.evde duramadim icin fransiz kaldim.mutfaga :)

su misali22 canim arkadaslarinda dedigi gibi bosver el alemi..Rabbim buyuk..
olmali.olmali diye dusunursen zorlanirsin.. zamani gelmemis demekki daha, vardir herseyde bir hayir :)
bende 21 yasindayim genciz daha yani , insallah herseyin hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…