Evet annem beni 17 yaşındayken kucağına almış, kimse ana-kız olduğumuza inanmıyor:) Ne güzel kadın 40 yaşında anneanne olacaktı:)
Evet canım hayırlısı olsun inşallahLadypurple canimm yarin buyuk gun hee insallah hayirli zamandirdirda gelir bebisin.:)
duman91 sende hic uzulme kuzun zaten.korunnuyormussunuz olmamasi dogal :)
nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz kac gundur bakindim ama yazamadim :) bu arada 2 tane bebis battaniyesi gordum ikiside birbirinden guzel masallahh :)
Ooo canim buralardasin he nasilain bakalimEvet canım hayırlısı olsun inşallah
Ladypurple canimm yarin buyuk gun hee insallah hayirli zamandirdirda gelir bebisin.:)
nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz kac gundur bakindim ama yazamadim :) bu arada 2 tane bebis battaniyesi gordum ikiside birbirinden guzel masallahh :)
Slm kızlar hem yeni evliyim hem yeni üye sevdim bu siteyi
hosgeldin canimm :) nasilsinSlm kızlar hem yeni evliyim hem yeni üye sevdim bu siteyi
edosum iyiyiz kuzum buna sukur sen nasilsin :)
hosgeldin canimm :) nasilsin
iyiyim canim benim bende diyetisyene gittim hecen ay verememistim bu ay 4 daha vermiain mutlu oldum :)
Selam kızlar bende 2014 Ocak ayı geliniyim aranıza yeni katıldım sevgiler
Teşekkür ederim iyim sizler nasılsınız keyifler nasıl? 22yaşındayım 5aylık evliyim
Teşekkür ederim canım benim çok şükür iyiyim, seni sormalı?Ooo canim buralardasin he nasilain bakalim
Canımm hayırlı olsun çok sevindimciciside pek güzel olmuş
Tatlim adet olacakmissin gibi ağrılar gayet doğal... Bende ve her hamilede oluyor nerdeyse....kasık ağrıların rahim genişledikçe olacak...benim haftalarda birde ona kuyruk sokumu ağrısı eklenecek...oturup kalkamıyorsun rahatlikla :):)
Ladypurple canimm yarin buyuk gun hee insallah hayirli zamandirdirda gelir bebisin.:)
Günaydın canlar, nasılsınız? mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize:)
Ayyy canım benim çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Musmutlu olursunuz İnşAllah.Günaydın, günaydın, günaydııııın :))))
Öncelikle dumancığım hepimize mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun innnnşallah, sağolasın :)) Bir gelişme var mı ??
Veee kızlar 4 haftalık hamileymişiiiimmm...Rahim duvarı kalınlaşmış, o yüzden normal gebelik dedi doktor :)) Henüz kese falan görünmedi, cumartesi tekrar gidicez, o zaman görünür dedi...Çok şükür Allah ıma..
X
Ayyy canım benim çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Musmutlu olursunuz İnşAllah.
Bende taaaakii bu sabaha kadar hala umudum vardı, ama patladım:) Rabbim hayırlısını versin.. Zaten beklemiyorduk böyle birşey:)
Evet canım aynen öyle oldu:) Hamile kalsaydım, bebeşimiz ile eşimin doğum günü aynı olacaktı, 18.08:)Ay artık takmayacağım kafaya ne kadar zor şeymiş beklemek, Rabbim isteyen bütün kullarına tez zamanda nasip etsin İnşAllah, şimdi onları daha iyi anlıyorum.Allah razı olsun canımm...Amiiin inşallah
Hmmmm...Nasip..Evet hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzumm..Demek ki stresin etkilemiş bu ay seni..
Hadi yaaa :)) Yok yok hani niyetine girip de olmama durumu değil zaten sizinki, o yüzden kafaya takılacak bir şey yok ki.. Ama aynen ben de bir haftayı zor ettim, gerçekten Allah aratmasın kimseye..Evet canım aynen öyle oldu:) Hamile kalsaydım, bebeşimiz ile eşimin doğum günü aynı olacaktı, 18.08:)Ay artık takmayacağım kafaya ne kadar zor şeymiş beklemek, Rabbim isteyen bütün kullarına tez zamanda nasip etsin İnşAllah, şimdi onları daha iyi anlıyorum.