2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet annem beni 17 yaşındayken kucağına almış, kimse ana-kız olduğumuza inanmıyor:) Ne güzel kadın 40 yaşında anneanne olacaktı:)

yaa öyle deme ama olacakmı molacaktı nasipse olacak inşallah
üzme kendini,zararı yine kendimize biliyosun

Ladypurple canimm yarin buyuk gun hee insallah hayirli zamandirdirda gelir bebisin.:)
duman91 sende hic uzulme kuzun zaten.korunnuyormussunuz olmamasi dogal :)

nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz kac gundur bakindim ama yazamadim :) bu arada 2 tane bebis battaniyesi gordum ikiside birbirinden guzel masallahh :)

Evet canım hayırlısı olsun inşallah

edosum iyiyiz kuzum buna sukur sen nasilsin :)

hosgeldin canimm :) nasilsin

iyiyim canim benim bende diyetisyene gittim hecen ay verememistim bu ay 4 daha vermiain mutlu oldum :)

daha devammı kii diyetee kız eridinki iyicee
diyete başlarken kaçtın ve şimdi kaçsın kuzum çunki maşallah çok güzel vermişsin kiloları

Selam kızlar bende 2014 Ocak ayı geliniyim aranıza yeni katıldım sevgiler

hoş geldin canım, maşallah hamişmişsin
nasıl gidiyor evlilik

Teşekkür ederim iyim sizler nasılsınız keyifler nasıl? 22yaşındayım 5aylık evliyim

kendi adıma iyiyim canım buna şükür..
maşallah yarılamışsınız nerdeyse 1 yılı
zaman zaten çabuk geçiyodu evlenince dahada çabuk geçiyo sanki

Canımm hayırlı olsun çok sevindim ciciside pek güzel olmuş

selmm guzl gelinleer

Ladypurple kuzuum hayirlisi haberlerino bekliyoruzz :)

Günaydın canlar, nasılsınız? mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize:)

Günaydın, günaydın, günaydııııın :))))

Öncelikle dumancığım hepimize mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun innnnşallah, sağolasın :)) Bir gelişme var mı ??

Veee kızlar 4 haftalık hamileymişiiiimmm... Rahim duvarı kalınlaşmış, o yüzden normal gebelik dedi doktor :)) Henüz kese falan görünmedi, cumartesi tekrar gidicez, o zaman görünür dedi...Çok şükür Allah ıma..

X Ayyy canım benim çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Musmutlu olursunuz İnşAllah.
Bende taaaakii bu sabaha kadar hala umudum vardı, ama patladım:) Rabbim hayırlısını versin.. Zaten beklemiyorduk böyle birşey:)

Allah razı olsun canımm...Amiiin inşallah
Hmmmm...Nasip..Evet hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzumm..Demek ki stresin etkilemiş bu ay seni..

Allah razı olsun canımm...Amiiin inşallah
Hmmmm...Nasip..Evet hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzumm..Demek ki stresin etkilemiş bu ay seni..
Evet canım aynen öyle oldu:) Hamile kalsaydım, bebeşimiz ile eşimin doğum günü aynı olacaktı, 18.08:)Ay artık takmayacağım kafaya ne kadar zor şeymiş beklemek, Rabbim isteyen bütün kullarına tez zamanda nasip etsin İnşAllah, şimdi onları daha iyi anlıyorum.

Hadi yaaa :)) Yok yok hani niyetine girip de olmama durumu değil zaten sizinki, o yüzden kafaya takılacak bir şey yok ki.. Ama aynen ben de bir haftayı zor ettim, gerçekten Allah aratmasın kimseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…