2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ladypurple Ladypurple canimm yarin buyuk gun hee insallah hayirli zamandirdirda gelir bebisin.:)
duman91 duman91 sende hic uzulme kuzun zaten.korunnuyormussunuz olmamasi dogal :)

nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz kac gundur bakindim ama yazamadim :) bu arada 2 tane bebis battaniyesi gordum ikiside birbirinden guzel masallahh :)

Ladypurple Ladypurple canimm yarin buyuk gun hee insallah hayirli zamandirdirda gelir bebisin.:)
duman91 duman91 sende hic uzulme kuzun zaten.korunnuyormussunuz olmamasi dogal :)

nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz kac gundur bakindim ama yazamadim :) bu arada 2 tane bebis battaniyesi gordum ikiside birbirinden guzel masallahh :)
Evet canım hayırlısı olsun inşallah

edosum iyiyiz kuzum buna sukur sen nasilsin :)

hosgeldin canimm :) nasilsin

iyiyim canim benim bende diyetisyene gittim hecen ay verememistim bu ay 4 daha vermiain mutlu oldum :)

daha devammı kii diyetee kız eridinki iyicee:110:
diyete başlarken kaçtın ve şimdi kaçsın kuzum çunki maşallah çok güzel vermişsin kiloları

Selam kızlar bende 2014 Ocak ayı geliniyim aranıza yeni katıldım sevgiler :KK54: :KK25:

hoş geldin canım, maşallah hamişmişsin:nazar::anneadayı:
nasıl gidiyor evlilik :KK54:

Teşekkür ederim iyim sizler nasılsınız keyifler nasıl? 22yaşındayım 5aylık evliyim

kendi adıma iyiyim canım buna şükür..
maşallah yarılamışsınız nerdeyse 1 yılı:nazar:
zaman zaten çabuk geçiyodu evlenince dahada çabuk geçiyo sanki

Canımm hayırlı olsun çok sevindim :KK68: ciciside pek güzel olmuş:KK70:

Tatlim adet olacakmissin gibi ağrılar gayet doğal... Bende ve her hamilede oluyor nerdeyse....kasık ağrıların rahim genişledikçe olacak...benim haftalarda birde ona kuyruk sokumu ağrısı eklenecek...oturup kalkamıyorsun rahatlikla :):)

selmm guzl gelinleer

Ladypurple Ladypurple kuzuum hayirlisi haberlerino bekliyoruzz :)

Günaydın canlar, nasılsınız? mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize:)

Günaydın, günaydın, günaydııııın :))))

Öncelikle dumancığım hepimize mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun innnnşallah, sağolasın :)) Bir gelişme var mı ??

Veee kızlar 4 haftalık hamileymişiiiimmm... :anneadayı::emir_bebek::KK36: Rahim duvarı kalınlaşmış, o yüzden normal gebelik dedi doktor :)) Henüz kese falan görünmedi, cumartesi tekrar gidicez, o zaman görünür dedi...Çok şükür Allah ıma..

X
Günaydın, günaydın, günaydııııın :))))

Öncelikle dumancığım hepimize mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun innnnşallah, sağolasın :)) Bir gelişme var mı ??

Veee kızlar 4 haftalık hamileymişiiiimmm... :anneadayı::emir_bebek::KK36: Rahim duvarı kalınlaşmış, o yüzden normal gebelik dedi doktor :)) Henüz kese falan görünmedi, cumartesi tekrar gidicez, o zaman görünür dedi...Çok şükür Allah ıma..
Ayyy canım benim çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Musmutlu olursunuz İnşAllah. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49:
Bende taaaakii bu sabaha kadar hala umudum vardı, ama patladım:) Rabbim hayırlısını versin.. Zaten beklemiyorduk böyle birşey:)

X
Ayyy canım benim çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Musmutlu olursunuz İnşAllah. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49:
Bende taaaakii bu sabaha kadar hala umudum vardı, ama patladım:) Rabbim hayırlısını versin.. Zaten beklemiyorduk böyle birşey:)

Allah razı olsun canımm...Amiiin inşallah :KK68:
Hmmmm...Nasip..Evet hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzumm..Demek ki stresin etkilemiş bu ay seni..

Allah razı olsun canımm...Amiiin inşallah :KK68:
Hmmmm...Nasip..Evet hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzumm..Demek ki stresin etkilemiş bu ay seni..
Evet canım aynen öyle oldu:) Hamile kalsaydım, bebeşimiz ile eşimin doğum günü aynı olacaktı, 18.08:)Ay artık takmayacağım kafaya ne kadar zor şeymiş beklemek, Rabbim isteyen bütün kullarına tez zamanda nasip etsin İnşAllah, şimdi onları daha iyi anlıyorum.

Evet canım aynen öyle oldu:) Hamile kalsaydım, bebeşimiz ile eşimin doğum günü aynı olacaktı, 18.08:)Ay artık takmayacağım kafaya ne kadar zor şeymiş beklemek, Rabbim isteyen bütün kullarına tez zamanda nasip etsin İnşAllah, şimdi onları daha iyi anlıyorum.
Hadi yaaa :)) Yok yok hani niyetine girip de olmama durumu değil zaten sizinki, o yüzden kafaya takılacak bir şey yok ki.. Ama aynen ben de bir haftayı zor ettim, gerçekten Allah aratmasın kimseye..

X