2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Teşekkür ederim canım, test yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim maalesef

Öylemi canım ya Canını sıkma canım belki çok erken diye çıkmıyordur bir tane daha al yarın sabah ilk idrarınla dene silik çıksa bile geçerli benimki silikti

Tatlim adet olacakmissin gibi ağrılar gayet doğal... Bende ve her hamilede oluyor nerdeyse....kasık ağrıların rahim genişledikçe olacak...benim haftalarda birde ona kuyruk sokumu ağrısı eklenecek...oturup kalkamıyorsun rahatlikla :):)

Öylemi canım ya Canını sıkma canım belki çok erken diye çıkmıyordur bir tane daha al yarın sabah ilk idrarınla dene silik çıksa bile geçerli benimki silikti
Ay canım vallahi silik de olsa ne güzel ama yok bembeyazdı:) bu haftayı atlatalım eğer olmazsa direk kan testi yaptırcam zaten, hayırlısı ne diyeyim, hesapta yoktu aslında ama günüm geçince bende ümitlendim açıkcası

Anladim tatlim... Verirsin spor yaparak bol bol, nasılsa göbekten gelmiş kuzum..:)
Bebis mi ters duruyor diyeceğim de erken...hayırdır zorunlu neden özel değilse tabii canim:)
Ben evlenmeden hep 52 civarıydim düğün telasesinde 48 e düştüm... Sonra yine aynı kiloma geri döndüm... 53 civarıyla hamile kaldım... Sabahları 55.5 gündüzleri 56 çıkıyorum tartida bakalim sonumuz ne olacak :)

Teşekkür ederim canım, test yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim maalesef
Canim benim...korunurken cocuk olma ihtimali sende biliyorsun ki çok düşük... Dikkatli korunanlardansaniz...o yüzden üzülme çünkü korunuyordunuz nasil olabilir ki diye düşün.... Ve bence korunmayin artık bak bal gibi istiyorsun ne güzel heyecanlar bunlar... Deneme çalışmalarina başlayın derim:)

Canım iki teyzemde bizim korunduğumuz yöntemle korunurken son çocuklarını dünyaya getirmişler, bende umutlandım açıkcası, birde bir forumda doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalmış hani ne bileyim acaba mı dedim günüm geçince çünkü hiç aksamazdı, ve hala gelen giden yok
Çalışmalara 2 aycık kaldı Allah izin verirse, o zaman bile hazır hissedemem kendimi diyordum, ama şimdi farkına vardım istiyormuşum gerçekten:)

Kan vermek daha iyi aslında en erken sonucu o veriyor hayırlısı inşallah diyelim

Kalbimde ritm bozukluğu var canım pil takılma durumu var normal doğum yapamayacağımı söyledi doktorum ben 2 sene önce 45 kiloydum 2 senede bi anda 20 kilo aldım tansiyon hastası oldum ben birazcık defolu gelinim

Amin canım İnşAllah

Oyy tatlin oyle istisnalar olmuyor değil...ama yine de korunmayı bırakınca düşün üzülme şimdi kiyamam :)

Oy deme oyle... Rabbim sağlık sıhhat versin canim benim...:) sağlıkla gelsin de minnos sezeryan olsun ne yapacaksin:)

ah o umutlar yokmu o umutlar
bende her ay acabamı diyorum ama hayırlısı artık
genç anne olmak çok başka bence
Evet annem beni 17 yaşındayken kucağına almış, kimse ana-kız olduğumuza inanmıyor:) Ne güzel kadın 40 yaşında anneanne olacaktı:)

güzel annee nabeer
yine netim varkiii benim evdeee
Belli belli yazılarına renk gelmiş Hehehe
Ya benim kocis namaz aralarında genelde evde bilgisayarda bir şeyler yapıyor... Bana da telefondan girmek kalıyor... Zorlanıyorum böyle ama ne yapak :):)

Belli belli yazılarına renk gelmiş Hehehe
Ya benim kocis namaz aralarında genelde evde bilgisayarda bir şeyler yapıyor... Bana da telefondan girmek kalıyor... Zorlanıyorum böyle ama ne yapak :):)

sorma canım ya bayaa zor telefondan hani buna şükür ama yorum yazmak, telefonun takılıp kalması bazenn çıldırtıyor insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…