- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
Canım benim hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar, ne olur dua edin bana:))
Teşekkür ederim canım, test yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim maalesefCanım benim hayırlı cumalarDualarımız seninle inşallah vardır miniğinn
Teşekkür ederim canım, test yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim maalesef
Tatlim adet olacakmissin gibi ağrılar gayet doğal... Bende ve her hamilede oluyor nerdeyse....kasık ağrıların rahim genişledikçe olacak...benim haftalarda birde ona kuyruk sokumu ağrısı eklenecek...oturup kalkamıyorsun rahatlikla :):)Evet canım gidiyorum :) İyi hissediyorum çok şükür, bakalım ne durumdayız..Ama iki gündür ara ara hani böyle adet günün gelmeye yakın hafif hafif ağrı olur ya öyle oldu korktum biraz ama şükür bir sıkıntı yok..Valla daha ilk haftadan böyle evham yapıyorum nasıl geçer 36 hafta bilmemHani devamını da Rabbim bilir ama doktor tamam hamilesin dese rahatlıycam sanki akışına bırakıcam gibi duruyor :))
Ay canım vallahi silik de olsa ne güzel ama yok bembeyazdı:) bu haftayı atlatalım eğer olmazsa direk kan testi yaptırcam zaten, hayırlısı ne diyeyim, hesapta yoktu aslında ama günüm geçince bende ümitlendim açıkcasıÖylemi canım yaCanını sıkma canım belki çok erken diye çıkmıyordur bir tane daha al yarın sabah ilk idrarınla dene silik çıksa bile geçerli benimki silikti
Anladim tatlim... Verirsin spor yaparak bol bol, nasılsa göbekten gelmiş kuzum..:)Karnım büyümüştü ama birden pörtledi eşimle sarılmaya çalışınca göbüş itiyo eşimi
Canım evlendiğimde 57 kiloydum yeni evli halleri bilirsiniz abur cubur falan derken 62 oldum doymak bilmedim62 ile hamile kaldım hamileliğimin ilk iki ayında 60 a düştüm sonra yemediğim halde bi anda 72ye çıktım az az yiyorum reflüde var bende fazla yiyince çıkarıyorum malesef kilom böyle yani kilo aldığım için kendimi fena hissediyorum ama napalım göbekten aldım kiloyu bakalım nasıl eriticem sezeryan doğum (zorunlu) yapıcam
Canim benim...korunurken cocuk olma ihtimali sende biliyorsun ki çok düşük... Dikkatli korunanlardansaniz...o yüzden üzülme çünkü korunuyordunuz nasil olabilir ki diye düşün.... Ve bence korunmayin artık bak bal gibi istiyorsun ne güzel heyecanlar bunlar... Deneme çalışmalarina başlayın derim:)Teşekkür ederim canım, test yaptım ama ikinci çizgiyi göremedim maalesef
Canım iki teyzemde bizim korunduğumuz yöntemle korunurken son çocuklarını dünyaya getirmişler, bende umutlandım açıkcası, birde bir forumda doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalmış hani ne bileyim acaba mı dedim günüm geçince çünkü hiç aksamazdı, ve hala gelen giden yokCanim benim...korunurken cocuk olma ihtimali sende biliyorsun ki çok düşük... Dikkatli korunanlardansaniz...o yüzden üzülme çünkü korunuyordunuz nasil olabilir ki diye düşün.... Ve bence korunmayin artık bak bal gibi istiyorsun ne güzel heyecanlar bunlar... Deneme çalışmalarina başlayın derim:)
Kan vermek daha iyi aslında en erken sonucu o veriyor hayırlısı inşallah diyelimAy canım vallahi silik de olsa ne güzel ama yok bembeyazdı:) bu haftayı atlatalım eğer olmazsa direk kan testi yaptırcam zaten, hayırlısı ne diyeyim, hesapta yoktu aslında ama günüm geçince bende ümitlendim açıkcası
Anladim tatlim... Verirsin spor yaparak bol bol, nasılsa göbekten gelmiş kuzum..:)
Bebis mi ters duruyor diyeceğim de erken...hayırdır zorunlu neden özel değilse tabii canim:)
Ben evlenmeden hep 52 civarıydim düğün telasesinde 48 e düştüm... Sonra yine aynı kiloma geri döndüm... 53 civarıyla hamile kaldım... Sabahları 55.5 gündüzleri 56 çıkıyorum tartida bakalim sonumuz ne olacak :)
Amin canım İnşAllahKan vermek daha iyi aslında en erken sonucu o veriyor hayırlısı inşallah diyelim
Kalbimde ritm bozukluğu var canım pil takılma durumu var normal doğum yapamayacağımı söyledi doktorumben 2 sene önce 45 kiloydum 2 senede bi anda 20 kilo aldım tansiyon hastası oldum ben birazcık defolu gelinim
Oyy tatlin oyle istisnalar olmuyor değil...ama yine de korunmayı bırakınca düşün üzülme şimdi kiyamam :)Canım iki teyzemde bizim korunduğumuz yöntemle korunurken son çocuklarını dünyaya getirmişler, bende umutlandım açıkcası, birde bir forumda doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalmış hani ne bileyim acaba mı dedim günüm geçince çünkü hiç aksamazdı, ve hala gelen giden yok
Çalışmalara 2 aycık kaldı Allah izin verirse, o zaman bile hazır hissedemem kendimi diyordum, ama şimdi farkına vardım istiyormuşum gerçekten:)
Evet zaten olsaydı benim mucizem olacaktı:) Hayırlısı bakalım yok üzülmüyorum, verende Allah, alanda....Oyy tatlin oyle istisnalar olmuyor değil...ama yine de korunmayı bırakınca düşün üzülme şimdi kiyamam :)
Oy deme oyle... Rabbim sağlık sıhhat versin canim benim...:) sağlıkla gelsin de minnos sezeryan olsun ne yapacaksin:)Kan vermek daha iyi aslında en erken sonucu o veriyor hayırlısı inşallah diyelim
Kalbimde ritm bozukluğu var canım pil takılma durumu var normal doğum yapamayacağımı söyledi doktorumben 2 sene önce 45 kiloydum 2 senede bi anda 20 kilo aldım tansiyon hastası oldum ben birazcık defolu gelinim
Eveeet testi yaptım ve koskocaman TEK ÇİZGİolsun, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin İnşAllah
Oy deme oyle... Rabbim sağlık sıhhat versin canim benim...:) sağlıkla gelsin de minnos sezeryan olsun ne yapacaksin:)
Kesinlikle canım benim hala umudum var ne yalan söyleyim:) Hayırlısı tabiüzülme canım,herşeyin hayırlısı dedik.. hem gerçekten erken daha bellimi olur..
geç olsun güç olmasın
Kesinlikle canım benim hala umudum var ne yalan söyleyim:) Hayırlısı tabi
Evet annem beni 17 yaşındayken kucağına almış, kimse ana-kız olduğumuza inanmıyor:) Ne güzel kadın 40 yaşında anneanne olacaktı:)ah o umutlar yokmu o umutlar
bende her ay acabamı diyorum ama hayırlısı artık
genç anne olmak çok başka bence
Belli belli yazılarına renk gelmiş Hehehe
güzel annee nabeer
yine netim varkiii benim evdeee
Belli belli yazılarına renk gelmiş Hehehe
Ya benim kocis namaz aralarında genelde evde bilgisayarda bir şeyler yapıyor... Bana da telefondan girmek kalıyor... Zorlanıyorum böyle ama ne yapak :):)