• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlarr selammm :))
yakaladım siziiiii :27:
ayy tablom geçen gün 1235 di 1231 olmuş bileee :))
1000lerden düşsem başka da ibşi istemiyorum yaaa :9:
valla kızlar bnm babam erkek arkadaş konusunda sert biraz bana o yüzden hiçbişeyden haberi yok :27:
benimki mezun olana kadar, yani iki yıl daha söylemiciiimm duyunca yüreciğine incek adamın :27:
sizinkilerin kimisi biliyo çok özeniyorum yaa :17:

Ohhh ne güzel olur valla :))
Bak sen şuan bana çok güzel bir fikir verdin hee :))
Tamda bizim yıl dönümü 22 Nisan Pazara'a geliyor.
Ben olmadı cumartesi Onlara gider mutfağı 1 günlüğüne hapsederim :)
Beğendiği şeyleri yaparım :)
Ay olur mu kii :))
Yaprak sarması yapayım,kısır yapayım ya da pizzada yapabilirim birde tatlı :16:
Ay vallaaa güzel bir fikir hee :) Isındım bu fikree :))
Sabah erken giderim ev anahtarını 1 gün önceden alırm. Zaten abisi evli birlikte yaşıyorlar.
Birde güzel kahvaltı hazırlayıp uyandırdım mı değme benimkinin keyfinee:16:
Sonra yaptıklarımı yerrr:16:
Sonrada 3ten sonra sahile inerizzz:16:
Ay bayıldımm ben bu fikre valla çok sağol canımmsınn yaaa:29::29:

Ammaaaa birgün önceden yapınca bizimkiler ya akşam erkeklerden biri(Kardeşide aynı evde + Çocuk var) yerseee kimse görmeden...
Valla diğer gün bende onları yerimm :56:

Kuzumm senin eve gidip yapabilme imkanın varsa süper olur benceeeeeeeee:16::16::16::16:
Biri bana öyle bi sürpriz yapsa çok mutlu olurum, eminim eniştem de çok sevinir:16::34:
Fikir verebildiysem ne mutlu bana kuzucum daha parlak bi fikir bulamazsak bu aklımızda bulunsun. :34:

Hani daha 2 ay 1 hafta olduğu için en azından 25-30 günlük bile olsa bence yeter ya. Amaç okusun duygulansın.
Benimki duyguludur duygulanır valla :))
Ben sana Ispartadan dönüşümü anlatmış mıydım süprizi mi?
Ay canım şuan yemek tariflerine bakıyorum ypatıklarımı da unuttum bir liste çıkarcam

Benimki de duygulanır aslında bende mi yazsaaammm:))
Aaaa yok anlatmadın kuzucumm nasıl oldu? :)
Sen de benim gibisin ben de öyle durumlarda hemen araştırıp liste çıkarırım:16::1:

kızlarr selammm :))
yakaladım siziiiii :27:
ayy tablom geçen gün 1235 di 1231 olmuş bileee :))
1000lerden düşsem başka da ibşi istemiyorum yaaa :9:
valla kızlar bnm babam erkek arkadaş konusunda sert biraz bana o yüzden hiçbişeyden haberi yok :27:
benimki mezun olana kadar, yani iki yıl daha söylemiciiimm duyunca yüreciğine incek adamın :27:
sizinkilerin kimisi biliyo çok özeniyorum yaa :17:

Benim babamın haberi yokk .. Annemin şöyle böyle...
Okul olduğu için pek sıcak bakmıyorlar. Napalım hayırlısı neyse o olsun.

Kuzumm senin eve gidip yapabilme imkanın varsa süper olur benceeeeeeeee:16::16::16::16:
Biri bana öyle bi sürpriz yapsa çok mutlu olurum, eminim eniştem de çok sevinir:16::34:
Fikir verebildiysem ne mutlu bana kuzucum daha parlak bi fikir bulamazsak bu aklımızda bulunsun. :34:

Canım benim sennn Birtanesinnnnnnn :48:
Çok saol gerçekten neler yapabilirim o güne bir bakınayım netten
Yaprak sarması çok sever onuda güzel yaparım yapayım :)
Evet cnm mutfak kullanma şansım var.
Bak pastada yapabilirim ama sabah kahvaltı hazırlayıp ben uyandırcamm ayy çoook sevindimm şincii:52:

kızlar sanırım hediye konusunu tartışıyorsunuz..
ben öyle diyorlar ya bişi almıcam manevi dğeri yüksek olsun falan diye.. o bana saçma geliyo..
sonuçta ben para da versem o hediyeye, beğeniyorum onu düşünüyorum,alıyorum..
ben o yüzden benimkinin neye ihtiyacı varsa onu alırım..
önceden bi gözlemlerim, ona göre yaparım bişiler :)
param yoksa ufak beğendiğim bi hediye,gider pastasını keseriz olur biter :34:

Benimki de duygulanır aslında bende mi yazsaaammm:))
Aaaa yok anlatmadın kuzucumm nasıl oldu? :)
Sen de benim gibisin ben de öyle durumlarda hemen araştırıp liste çıkarırım:16::1:

Yaz canım en azından günlük gibi olmasada 3 yılı kağıtlara sığmaz vs diyip bir 10 sayfalık yazarsan mutlu olur bencee :))
Biz ilk çıkmaya başladık ben 3 ay sonra mı ne bir mektup yazmıştımm. cüzdanındaa halaaa saklar onun için çok değerlidir öyle şeyler.
Evet cnm liste çıkartıcam bakalım neler elenecek neler okeylenicek

Benim babamın haberi yokk .. Annemin şöyle böyle...
Okul olduğu için pek sıcak bakmıyorlar. Napalım hayırlısı neyse o olsun.

Bak pastada yapabilirim ama sabah kahvaltı hazırlayıp ben uyandırcamm ayy çoook sevindimm şincii:52:

Mutfağı kullanabilmen büyük şans canım benimm bu şansı mutlaka değerlendir, hem çok değişik bi süpriz
kolay kolay kimse yapamaz bak mesela benim öyle bi şansım yok :1: sarma süper fikir hmmmm:56::56::16:

kızlar sanırım hediye konusunu tartışıyorsunuz..
ben öyle diyorlar ya bişi almıcam manevi dğeri yüksek olsun falan diye.. o bana saçma geliyo..
sonuçta ben para da versem o hediyeye, beğeniyorum onu düşünüyorum,alıyorum..
ben o yüzden benimkinin neye ihtiyacı varsa onu alırım..
önceden bi gözlemlerim, ona göre yaparım bişiler :)
param yoksa ufak beğendiğim bi hediye,gider pastasını keseriz olur biter :34:

Canm valla 5 yıl içinde sürekli hediye alıyorsun, ve artık maddiyattan bıkıyorsun.
Ha herşey maddiyat o ayrı. İllaki 10-20 TL harcıyorsun manevi birşeyde olsa ama en azından gidip 50-100 aras birşey harcamıyorsun hemde br yerden sonra maddi şeylere doyuyorsun.
Bak şöyle diyim Sevgililer günü hediyem kumbaram. ama çok değişik ve güzel. Fiyatı 25 gibi birşeydir. Bence. Ama inan benim için manevi yönü çok farklı.
bu konuda ters düşnüüyoruz...

En kötü sabah öperek uyandırmak sabah kalktığnda notlarla uyandırmak inan bunlar insanın kalbini daha fazla ısıtan şeylerr..... Hiç birşey bunların bedeli kadar ağır olamaz.

Son düzenleme:
Yaz canım en azından günlük gibi olmasada 3 yılı kağıtlara sığmaz vs diyip bir 10 sayfalık yazarsan mutlu olur bencee :))
Biz ilk çıkmaya başladık ben 3 ay sonra mı ne bir mektup yazmıştımm. cüzdanındaa halaaa saklar onun için çok değerlidir öyle şeyler.
Evet cnm liste çıkartıcam bakalım neler elenecek neler okeylenicek

Tamam tatlımm listeyi buraya da yaz ben de tarif veririm sana :))
Ayy ben şimdiden heyecanlandım senin için :16:
Çok güzel olur cidden:16::16:
Evet öyle yapayım birkaç sayfa yazayım en azından:1:

Bizimkisi de tam tersi :) 16 şubat doğumgünü ve 1 ay sonra yıldönümümüz :16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mutfağı kullanabilmen büyük şans canım benimm bu şansı mutlaka değerlendir, hem çok değişik bi süpriz
kolay kolay kimse yapamaz bak mesela benim öyle bi şansım yok :1: sarma süper fikir hmmmm:56::56::16:

:nazar::nazar: Maşallah hepimize canım...
Evet mutfak fikri gerçekten çok güzel oldu cçok saol cnm

mrb ben bugn faceden görmüştüm süper bi kahvaltı tabağıı sevgililer gününe özel kaşar peyniri fln kalplii kesmişler iştee omlet yapmışları kaplii gibi süper olur:)
ben güzel yaparım diyee hep yapıyodum yaprak sarmasıı geçen yıl tatile giderken atıştırırız diyee yapmıştım nişanlıma bıkmış bizimkisi oyüzden yapmam bidaha sarma falan ama güzel bi menü yapmak lazım ee erkeğin kalbine giden yol mideden geçioo:16::16:

Tamam tatlımm listeyi buraya da yaz ben de tarif veririm sana :))
Ayy ben şimdiden heyecanlandım senin için :16:
Çok güzel olur cidden:16::16:
Evet öyle yapayım birkaç sayfa yazayım en azından:1:

Tamam cnm çok saol.
Bir ara profiterol yaptım da şekli bozuktu krema pompam yok.
Güvenemiyorum pek onu mu yapsam dedm de :( Bilmiyorum ki :50:

mrb ben bugn faceden görmüştüm süper bi kahvaltı tabağıı sevgililer gününe özel kaşar peyniri fln kalplii kesmişler iştee omlet yapmışları kaplii gibi süper olur:)
ben güzel yaparım diyee hep yapıyodum yaprak sarmasıı geçen yıl tatile giderken atıştırırız diyee yapmıştım nişanlıma bıkmış bizimkisi oyüzden yapmam bidaha sarma falan ama güzel bi menü yapmak lazım ee erkeğin kalbine giden yol mideden geçioo:16::16:

Yazdığınız için çok teşekkür ediyorumm:16:
Bende en son denize giderken yapmıştım ama sevior yer yani :)
Face te hangi sayfada gördünüz acaba?
Bugün ne pişirelimde mi? Sanki bende gördüm gibi ama tam hatırlıyamıyorum.
Çok teşekkür ediyourmmm:16:

Canm valla 5 yıl içinde sürekli hediye alıyorsun, ve artık maddiyattan bıkıyorsun.
Ha herşey maddiyat o ayrı. İllaki 10-20 TL harcıyorsun manevi birşeyde olsa ama en azından gidip 50-100 aras birşey harcamıyorsun hemde br yerden sonra maddi şeylere doyuyorsun.
Bak şöyle diyim Sevgililer günü hediyem kumbaram. ama çok değişik ve güzel. Fiyatı 25 gibi birşeydir. Bence. Ama inan benim için manevi yönü çok farklı.

En kötü sabah öperek uyandırmak sabah kalktığnda notlarla uyandırmak inan bunlar insanın kalbini daha fazla ısıtan şeylerr..... Hiç birşey bunların bedeli kadar ağır olamaz.

İncir Reçeli filmini izledin mi kuzumm? Not dedin ya aklıma geldi.. Halil Sezai evinin her köşesine notlar yazıyor ya sevdiğiyle alakalı:16:Süpeeerrrrrr tam anlamıyla.. Ben hediyemi aldımm ama manevi yönü olan bi şey daha yapmak istiyorumm..

sabah öperek uyandırmanın ve notların yerini hiçbirşey tutamaz canım ki ben öğrenci bütçemle hediye alamadığımda buradan kendi yastık kılıfımı ve nevresim takımımı götürmüştüm onunla uyusun diye..
senin hediye kısmında özellikle manevi bişey istediğini görmediğimden, bu önerimi yaptım canım..
ki erkek arkadaşım hediye alamadığı zmn bana ufak şiirler yazar verir geçen doğumgünümde olduğu gibi mesela
dedim ki iyi ki hediye almamışsın..
ama ben param olunca ona ihtiyacı olan şeyleri almayı seviyorum :) zaten şehir dışında okuyo,her istediğini alamıyo, ben almış oluyorum :34:

:nazar::nazar: Maşallah hepimize canım...
Evet mutfak fikri gerçekten çok güzel oldu cçok saol cnm
Allah nazarlardan korusun hepimizi..
Mutluluğumuzu daim etsin inş.canım benimm..:nazar::nazar:
Bence de süper fikir canımcımmmm sen sağol asıl ben naptım kii.. :16:

Tamam cnm çok saol.
Bir ara profiterol yaptım da şekli bozuktu krema pompam yok.
Güvenemiyorum pek onu mu yapsam dedm de :( Bilmiyorum ki :50:
Bence daha basit ve çok çeşit olsun. Profiterol yerine kalpli kurabiyeler yaparsın yarısını çikolata sosuna batırırsın o sos donunca süper görünüyor :) sarma falan zaten zaman alıcak profiterolü başka zaman yaparsın bence kuzum ama karar senin tabii :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İncir Reçeli filmini izledin mi kuzumm? Not dedin ya aklıma geldi.. Halil Sezai evinin her köşesine notlar yazıyor ya sevdiğiyle alakalı:16:Süpeeerrrrrr tam anlamıyla.. Ben hediyemi aldımm ama manevi yönü olan bi şey daha yapmak istiyorumm..

İzlemedim canım :((
Birde şöyle birşey var. O gün 10 gibi buluşmazsak beni mahveder he. Gidipte 8 de gidemem onlara
Bunu 1 hafta önce yapsam nolur ki :14:

sabah öperek uyandırmanın ve notların yerini hiçbirşey tutamaz canım ki ben öğrenci bütçemle hediye alamadığımda buradan kendi yastık kılıfımı ve nevresim takımımı götürmüştüm onunla uyusun diye..
senin hediye kısmında özellikle manevi bişey istediğini görmediğimden, bu önerimi yaptım canım..
ki erkek arkadaşım hediye alamadığı zmn bana ufak şiirler yazar verir geçen doğumgünümde olduğu gibi mesela
dedim ki iyi ki hediye almamışsın..
ama ben param olunca ona ihtiyacı olan şeyleri almayı seviyorum :) zaten şehir dışında okuyo,her istediğini alamıyo, ben almış oluyorum :34:

O tartışılmaz canım eper ihtiyacı varsa tam alacak zamanı değilse bak o zaman ben kendimi zorlar biriktiririm.
Sizin ne zaman yıl dönümü

Back
X