kızlar mrb canlarım kader ortaklarım hepimiz burda allah nasip ederse 2014 evlenecez ama ben şu sıra inanılmaz şu ceyiz konusuna takmış durumdayım ya tam 2 yılımız kaldı zaman azalıyor zaman su gibi akıp gdiyor benim daha hiç hazırlığım yok kimi diyo evlenmene yakın yap kimi başla yavaş yavaş diyo zmanı diyo ben ne yapayım şu modası geçer kelimesinden nefret ediyorum ya

off ne yapayım sizler hazırlıktamısınız neler aldınız bi fikir verin
Canım ben aldıklarımızı 2 sayfa geriye gidersen son çeyizlikleri de görmüş olursun yazdım d ur kpyalayayım.
Size ÇEyiz Listemi Yazıyorumm heves geldi :))
45 Banyo havlusu
60 Mutfak Havlusu-Fazla çünkü Evlenince mevlüdde dağıtmayı düşünüyorum
3Hamam Seti
3Deniz Havlusu
Bornoz Takımı 2 Kişilik
Banyo Seti-Fırçalık sıvı sabunluk vs
Salon Örtüsü
3 Çerçeve
5 Biblolarım
12 Kişilik Yemek Takımım
12 Kiişilik ÇKB Takımım
12 Kişilik ÇKB Takımım
6Kişilik ÇKB Takımım
Çelik Tencere Setim
Kahvaltı Takımım
2*6Lı Su Bardak Takımım Sürahili
Kesme Tahtam
Bıçak Takımım
4 Fincan
2 Borcam
Küçük Fritöz
Sarjlı Süpürgem
Saç Kurutma Makinem
Kahve Makinem
2*2 kişilik Nevresim takımım
2*Tek Kişilik Nevresim takımım
Saten Nevresim Takımım
2*2Kişilik Pike Takımım
2Battaniyem
3 Çarşaf takımım - Y.çarşafı+2Yastık Kılıfı
2Yazlık Pijama Takımı
2Kışlık Pijama Takımı
1Saten Pijama Takımı
3 Bohça
4 Seccade
4Şal
6Lif
Yeni Alınanları unuttum ...
Kek Standım
2Li Kahvaltılık Set
3Mikrofiber Bezlerim Bundan daha da bir 7 tane düşünüyorum 10 yada 15 Tane olsun.
6 Lı Reçelliğim
2Li Çerez Tabağm
Daha da sandıkta olanlar var Benim bilmediğim...
Teflon Tencere takımıda almıştımm ama ki anneler günü nedeniyle + evdekilerin çöpe atılması nedeniyle anneme vermş oldum
Teflon Kek Kalıbımıda Üni de okuyan ablama...
Bu arada Ben bişan bohçasına girişicem. :26: Nasıl olcak bir fikrim yok

Arkadaşım avrupanetwork ten satış yapıyor. Bende pijama Takımı Alıcam Yaza kadar 2 tane+3 şer takım iç çamaşırı. Çünkü Rob Takım falan giymez. Boşuna masrafa gerek yok.+ Kışa kadarda kozmetiğini bitirmeyi düşünüyorum.
Biz nişan ya da sözü Kasım aralıkta düşünüyoruz. Eğer okuyor olursam çalışamazsam söz olucak. Olmuşken de Farklı alyans değil nişan yüzüğü istiyoruz. e bir daha bir daha nişana ne gerek var ufaktan bohça y aparız. Ben çalışmaya başladığımda düğün öncesi düğün bohçası yaparız dedik. Tabi ikimiz aramızda

en yazından yaparsak nişan fallan günlük giyim + bohça + Nişan takımı + Ayakkabı+Terlik +ıvır zıvır kalır. Abartmadan olmuş olur :)