2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar mrb canlarım kader ortaklarım hepimiz burda allah nasip ederse 2014 evlenecez ama ben şu sıra inanılmaz şu ceyiz konusuna takmış durumdayım ya tam 2 yılımız kaldı zaman azalıyor zaman su gibi akıp gdiyor benim daha hiç hazırlığım yok kimi diyo evlenmene yakın yap kimi başla yavaş yavaş diyo zmanı diyo ben ne yapayım şu modası geçer kelimesinden nefret ediyorum yaoff ne yapayım sizler hazırlıktamısınız neler aldınız bi fikir verin

Canım ben aldıklarımızı 2 sayfa geriye gidersen son çeyizlikleri de görmüş olursun yazdım d ur kpyalayayım.

Size ÇEyiz Listemi Yazıyorumm heves geldi :))

45 Banyo havlusu
60 Mutfak Havlusu-Fazla çünkü Evlenince mevlüdde dağıtmayı düşünüyorum
3Hamam Seti
3Deniz Havlusu
Bornoz Takımı 2 Kişilik
Banyo Seti-Fırçalık sıvı sabunluk vs

Salon Örtüsü
3 Çerçeve
5 Biblolarım

12 Kişilik Yemek Takımım
12 Kiişilik ÇKB Takımım
12 Kişilik ÇKB Takımım
6Kişilik ÇKB Takımım
Çelik Tencere Setim
Kahvaltı Takımım
2*6Lı Su Bardak Takımım Sürahili
Kesme Tahtam
Bıçak Takımım
4 Fincan
2 Borcam

Küçük Fritöz
Sarjlı Süpürgem
Saç Kurutma Makinem
Kahve Makinem

2*2 kişilik Nevresim takımım
2*Tek Kişilik Nevresim takımım
Saten Nevresim Takımım
2*2Kişilik Pike Takımım
2Battaniyem
3 Çarşaf takımım - Y.çarşafı+2Yastık Kılıfı

2Yazlık Pijama Takımı
2Kışlık Pijama Takımı
1Saten Pijama Takımı

3 Bohça
4 Seccade
4Şal
6Lif

Yeni Alınanları unuttum ...

Kek Standım
2Li Kahvaltılık Set
3Mikrofiber Bezlerim Bundan daha da bir 7 tane düşünüyorum 10 yada 15 Tane olsun.
6 Lı Reçelliğim
2Li Çerez Tabağm

Daha da sandıkta olanlar var Benim bilmediğim...
Teflon Tencere takımıda almıştımm ama ki anneler günü nedeniyle + evdekilerin çöpe atılması nedeniyle anneme vermş oldum
Teflon Kek Kalıbımıda Üni de okuyan ablama...

Bu arada Ben bişan bohçasına girişicem. :26: Nasıl olcak bir fikrim yok
Arkadaşım avrupanetwork ten satış yapıyor. Bende pijama Takımı Alıcam Yaza kadar 2 tane+3 şer takım iç çamaşırı. Çünkü Rob Takım falan giymez. Boşuna masrafa gerek yok.+ Kışa kadarda kozmetiğini bitirmeyi düşünüyorum.
Biz nişan ya da sözü Kasım aralıkta düşünüyoruz. Eğer okuyor olursam çalışamazsam söz olucak. Olmuşken de Farklı alyans değil nişan yüzüğü istiyoruz. e bir daha bir daha nişana ne gerek var ufaktan bohça y aparız. Ben çalışmaya başladığımda düğün öncesi düğün bohçası yaparız dedik. Tabi ikimiz aramızda
en yazından yaparsak nişan fallan günlük giyim + bohça + Nişan takımı + Ayakkabı+Terlik +ıvır zıvır kalır. Abartmadan olmuş olur :)

Bu arada modası geçer klasik sözüne kanmayın.
Zaten alırken içiniz kıpraşıyor. Evlenmeden önce bile modalı şeyler değil hem bütçenize uygun alıyorsunuz ve aldığınız modanın bir alt modeli bile olmuş olsa o sizin için sevdiğinizle kullancağınız için en moda şey oluyor.
Şuan alsanız biraz daha birikim zamanınız olcağından asıl en modası olanı alırsınız... Benim fikrim budur. Çünkü altın bile alsanız bu ay bişey alayım kendime diğer ay diğer yarısını koyarım diyorsunuz olmuyor bir engel çıkıyor. ama Takside bağladınız mı engel çıksa bile kendinizi sıkıp ödemek zorundasınız :) Kimsede sıkmayı sevmez insanız nede olsa :) O yüzden öneriyorum şimdiden başlayın kesinlikle... Bende bile çoğu şey var ama nişandı düğüdü varken korkuyorum 11 bin kadar daha da alcağım var nasıl etçem

anam o zaman ben geç bile kaldım haklısın doğru söylemişsin başlamam lazım

Of kızlar yaa çok ballısınız 2 seneniz kaldıı :)
Benim daha 4 senem war

Hayır tabikide cnm

aslında ben söyle düşünüyorum.
şimdiden alıp evime tıkıştırmak yerine, düğüne 3 4 ay kala hatta tek bir haftada her şeyi tamamlayabilrim.
hem evime banyoma göre, hem odalarımın büyüklüğüne göre mobilya, mobilyalarıma göre yemek takımı vb, mutfağıma göre küçük ev aletleri.
bana daha mantıklı geliyor.

bendeeee geldimmmmmmmmm

hoşGeldin canım.

Haklısın canım ama şunu unutma gerçekten eksiksiz ama uygun fiyatlı bir ev düzmek istiyorsan gkız tarafına düşün en kötü 15 Bine kadar çıkıyor.
Benim 5 6 Bin harcamış olduk ama bir 11 bin daha olduğu kanısındayım...
Parayı biriktirebiliyorsan ne mutlu sana cnm :)

Kızlar geldini ama bnm öğle tatilim ben bir yemek yiyelim hemen gelirim gene :)
Gitmeyin bir yere

Hoşbuldukkk kızlarrr bende almaya başlıyorumm artık yavaştann zor begenen biri olarak bi türlü beğenemiyorummm yaa

Son düzenleyen: Moderatör:

para biriktirmek mi :)) istanbul'da üniversite okurken?
aksine yetiştiremiyorum ve extradan istiyorum ailemden.
maddi sıkıntımız yok çok şükür.
15 bin diyosan (beyaz eşyalar dahil herhalde) bence çok çok uygun canım.

Hoşbuldukkk kızlarrr bende almaya başlıyorumm artık yavaştann zor begenen biri olarak bi türlü beğenemiyorummm yaa

Haklısın canım bende yavaş yavaş olmasından yanayım.

Maddi durumunu iyiyizse böyle bir kaygı duymanıza gerek yk o zaman
15 dediğim en orta,en düşük sade bir çeyiz :)
ama bu rakam 15-Sonsuza kadar gider.
Ama en çok harcanan 15-25 tir orta durumların.

kızlar ne güzel baya ilerletmişsiniz çeyiz işini annem filanda başladı büyükannemle beraber bana çeyize ben hep diyordum onlara zaman var filan diye ama bende panik yaptım şimdi geçen annem bataniye saten nevresim takımı filan almış ay nasıl mutlu oldum :) heveslendim bende evime gittiğimde bir liste çıkarıyım paylaşıyım sizlerle çeyizimi ama mutfak ve küçük ev aletlerini daha bekleticem çünkü değişik özellikte ürünler çıkıyor almışken güzeli olsun onun dışında kendimde başladım ufaktan geçen kahve fincanı takımı aldım günlük ve saklama kabı sevdiceğimle beraber o da hevesleniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…