kızlar mrb canlarım kader ortaklarım hepimiz burda allah nasip ederse 2014 evlenecez ama ben şu sıra inanılmaz şu ceyiz konusuna takmış durumdayım ya tam 2 yılımız kaldı zaman azalıyor zaman su gibi akıp gdiyor benim daha hiç hazırlığım yok kimi diyo evlenmene yakın yap kimi başla yavaş yavaş diyo zmanı diyo ben ne yapayım şu modası geçer kelimesinden nefret ediyorum yaoff ne yapayım sizler hazırlıktamısınız neler aldınız bi fikir verin
geldim kuzum
Bu arada modası geçer klasik sözüne kanmayın.
Zaten alırken içiniz kıpraşıyor. Evlenmeden önce bile modalı şeyler değil hem bütçenize uygun alıyorsunuz ve aldığınız modanın bir alt modeli bile olmuş olsa o sizin için sevdiğinizle kullancağınız için en moda şey oluyor.
Şuan alsanız biraz daha birikim zamanınız olcağından asıl en modası olanı alırsınız... Benim fikrim budur. Çünkü altın bile alsanız bu ay bişey alayım kendime diğer ay diğer yarısını koyarım diyorsunuz olmuyor bir engel çıkıyor. ama Takside bağladınız mı engel çıksa bile kendinizi sıkıp ödemek zorundasınız :) Kimsede sıkmayı sevmez insanız nede olsa :) O yüzden öneriyorum şimdiden başlayın kesinlikle... Bende bile çoğu şey var ama nişandı düğüdü varken korkuyorum 11 bin kadar daha da alcağım var nasıl etçem
hoşbulsum cnmHoşş Geldinn Canım
Nasılsın nasıl gidiyor hayat,Sevdiğinl e :)
hoşbulsum cnm
iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın bakalım? herşey yolnda aşkımla sizin nasıl bakalım
Of kızlar yaa çok ballısınız 2 seneniz kaldıı :)
Benim daha 4 senem war
çeyiz işlerine girişenler varr
çok mu geç kaldım? :26:
Hayır tabikide cnm
bendeeee geldimmmmmmmmm
bendeeee geldimmmmmmmmm
aslında ben söyle düşünüyorum.
şimdiden alıp evime tıkıştırmak yerine, düğüne 3 4 ay kala hatta tek bir haftada her şeyi tamamlayabilrim.
hem evime banyoma göre, hem odalarımın büyüklüğüne göre mobilya, mobilyalarıma göre yemek takımı vb, mutfağıma göre küçük ev aletleri.
bana daha mantıklı geliyor.
hoşGeldin canım.
Haklısın canım ama şunu unutma gerçekten eksiksiz ama uygun fiyatlı bir ev düzmek istiyorsan gkız tarafına düşün en kötü 15 Bine kadar çıkıyor.
Benim 5 6 Bin harcamış olduk ama bir 11 bin daha olduğu kanısındayım...
Parayı biriktirebiliyorsan ne mutlu sana cnm :)
Kızlar geldini ama bnm öğle tatilim ben bir yemek yiyelim hemen gelirim gene :)
Gitmeyin bir yere
Hoşbuldukkk kızlarrr bende almaya başlıyorumm artık yavaştann zor begenen biri olarak bi türlü beğenemiyorummm yaa
para biriktirmek mi :)) istanbul'da üniversite okurken?
aksine yetiştiremiyorum ve extradan istiyorum ailemden.
maddi sıkıntımız yok çok şükür.
15 bin diyosan (beyaz eşyalar dahil herhalde) bence çok çok uygun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?