İyi düşünmüşsün canımm, şimdiden ellerine sağlık :) Aaaa fotoları ekle mutlaka biz de nasiplenelim.
Hoş geldin canımmm... Gerçekten merak ettik senii
Neler yapıyorsun oh yılbaşın çok güzel geçicek anlaşılan
Eklicem eklicem gözünüzü doyurcam hepinizin :))
Hoşbuldum tatlım , bende sizleri özledim
Bildiğinizden farklı bişi yapmıorum ben işte yılbaşım güzel geçicek baya mutluyum bende :)
Eeee sizler neler yapıyosunuz yılbaşında kızlar , sevgililerinizlemisiniz , uzakta olanlar kavuşuyo mu :)
Ben evdeyim malesef...
Bizim geleneksel evdeyiz. Sevdiğimde tahminen halalarında . Her sene olduğu gibiAilecek çok bağlılar yanlız kalmazlar hiç...
Hadi ya hiç beraber geçirmediniz mi yılbaşını tüh((
Hadi ya hiç beraber geçirmediniz mi yılbaşını tüh((
Ben de geldimmmmm :))
Yılbaşında ben de evdeyimm, sevdiğim de evinde :) Ayrı giricez yani
Sen çok şanslısın canımm yaa bizde nerdee o şans
Canım bizimkinlerin aile birbirlerine çok bağlı öyle böyle değilÖyle olunca hep birlikteler. Benim gitmem gerek oda olmaz. Hem içki falan geceki son durum Kafalar Güzel Oluyor :) Beni Bırakıcak olan kimseyi bulamam
Onlarda da kalırım hiç problem değil her zaman gittiğim yer ama Daha bnm babam bilmiyor malesef. annem biliyor aama az birşey bilior. Of moralim bozuldu susayım ben bence...
Ahhh Kader ortağım :)))
Canım tahminen net başında olurum yarın akşam. Olursan sende nettende görüşürük :))
sizler kaç yaşındasınız bide nerde okuyosunuz bilmiyorum kızlar ama belki bu yüzden sizden önde olabilirim , ben 23 yaşıma girdim üniversiteyide bitirdim babamda zaten 4 senedir biliyor ilişkimizi ve tanıyor o yüzden izin veriyor , zaten artık izin bile almıyorum napcaksınız diye soruyor kendi kendine evet şanslıyım biraz sanırım darışı başınıza
Bu şubatta 19 yaşına giricem ben ufakımm daha :) Üniversite 1.sınıftayım, sen bizden büyüksün canımm o yüzden şanslısın :))sizler kaç yaşındasınız bide nerde okuyosunuz bilmiyorum kızlar ama belki bu yüzden sizden önde olabilirim , ben 23 yaşıma girdim üniversiteyide bitirdim babamda zaten 4 senedir biliyor ilişkimizi ve tanıyor o yüzden izin veriyor , zaten artık izin bile almıyorum napcaksınız diye soruyor kendi kendine evet şanslıyım biraz sanırım darışı başınıza
sizler kaç yaşındasınız bide nerde okuyosunuz bilmiyorum kızlar ama belki bu yüzden sizden önde olabilirim , ben 23 yaşıma girdim üniversiteyide bitirdim babamda zaten 4 senedir biliyor ilişkimizi ve tanıyor o yüzden izin veriyor , zaten artık izin bile almıyorum napcaksınız diye soruyor kendi kendine evet şanslıyım biraz sanırım darışı başınıza
Ahh valla kader ortağıyız biz canımm yaaBen de gelirim müsait olursam canım gelirim görüşürüz :)
Of off sevgililerimizle geçirebilsek süper olurdu, daha sonraki senelere artık inş.
Ahh valla kader ortağıyız biz canımm yaaBen de gelirim müsait olursam canım gelirim görüşürüz :)
Of off sevgililerimizle geçirebilsek süper olurdu, daha sonraki senelere artık inş.
Ekledim canım senide , amin amin çabucak geçsin :))))))
ben üniversite öğrencisiyim ailemden ayrı yaşıyorum. erkek arkadaşımda benimle aynı şehirde ama o çalışıyor.
birlikte olucaktık ama annesi hasta olduğu için ailesinin yanına gitmesine karar verdik (iyi gelin stayla)
Bu şubatta 19 yaşına giricem ben ufakımm daha :) Üniversite 1.sınıftayım, sen bizden büyüksün canımm o yüzden şanslısın :))
olsun artık napalım sağlık herşeyden önemli , geçmiş olsun kayınvalidene canım :)
teşekkürler yasminim
evet inşallah iyileşir. gerçekten çok seviyorum kendisini. üzüldüm baya
Saolasın Canım... Sizede binlerce kere maşallah
Aynen canım... Seneye inşallahhhh ...
Bu arada sözü ne ara düşüünüyorsunuz peki?
Bu arada sözü ne ara düşüünüyorsunuz peki?
olsun artık napalım sağlık herşeyden önemli , geçmiş olsun kayınvalidene canım :)
teşekkürler yasminim
geçmiş olsun tekrar canım , çok önemli bi hastalığı yoktur inş demi :/
Sözlenelim de canım benimm o zaman rahat rahat çıkıcam inşallah.olsun artık napalım sağlık herşeyden önemli , geçmiş olsun kayınvalidene canım :)
evet canım o yüzden işte , gerçi bende ilk defa üniversite 1 deyken yılbaşında yada d günüm yıldönümünde falan gece çıkmalara başlamıştım , sende yakınlarda çıkmaya başlarsın inş :)
Geçmiş olsun canımm inşallah hemen toparlanır.teşekkürler yasminim
Maşallah canımm yaa ne güzel, darısı inş.bizeeee :))Biz sözlüyüz canım ama kendi aramızda yani işte anlarsın :)
Ama daha öncede söylemiştim sanırım, biz birbirimizin ailesinden herkesle tanışıyoruz sadece ailelerimizin birbiriyle tanışması kaldı , onun haricinde o bize gelir , ben onlara giderim sürekli yani aile arasıda sözlü yada nişanlıdan farksızız , o yüzden direk nişan yapıcaz biz söz yapmıycaz artık bidaha... Siz ne zaman düşünüosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?