• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sözlenelim de canım benimm o zaman rahat rahat çıkıcam inşallah. :21::21:

Geçmiş olsun canımm inşallah hemen toparlanır.

saolun kızlar. kulağında iltihap varmış ağrı yapıyormuş.
aynı zamanda da midesinde sorun var. istifra ediyormuş sürekli.
dağ gibi kadının sesi nasıl kısık kısık geliyordu telefonda :43: inşallah toparlar kendini:43:

KIZLARRRR YARIN NETE GİRME FIRSATI BULUR MUYUM BİLMİYORUM O YÜZDEN ŞİMDİDEN HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM GÜZEL GELİNCİKLER..
İNŞALLAH 2012 HEPİMİZE ÇOK ÇOK İYİ GELİCEK, KOCİŞLERİMİZLE,TÜM SEVDİKLERİMİZLE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,NİCEEE SENELEREEE İNŞALLAH..

amin amin tatlım inş 2012 yılı sizlerede bu güzellikleri getirir :) :nazar::nazar::nazar:
İnşallah canım benim teşk.ederimm, hepimize güzellikler getirsin inş. :))

saolun kızlar. kulağında iltihap varmış ağrı yapıyormuş.
aynı zamanda da midesinde sorun var. istifra ediyormuş sürekli.
dağ gibi kadının sesi nasıl kısık kısık geliyordu telefonda :43: inşallah toparlar kendini:43:

Canımm Allah beterinden korusun, inş.hemen toparlanır..:5:

Kızlar ben kaçtımm,akşam gelirimm müsait olursanız siz de gelin. Öptümm hepinizi.. :54::54::54::54::54::54:

KIZLARRRR YARIN NETE GİRME FIRSATI BULUR MUYUM BİLMİYORUM O YÜZDEN ŞİMDİDEN HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM GÜZEL GELİNCİKLER..
İNŞALLAH 2012 HEPİMİZE ÇOK ÇOK İYİ GELİCEK, KOCİŞLERİMİZLE,TÜM SEVDİKLERİMİZLE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,NİCEEE SENELEREEE İNŞALLAH..

vaaov! inanılmazz! çok teşekkür ederim yavrumm:16::16::16:
sana da 2012 tüm istediklerini getirsin inşallah! :3:

yasmin hoşgeldin cnm demiştim ben bunlara ceza aldı o herhalde diye neyse seni yeniden aramızda görmek güzel:34:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çoğalıyoruz ne güzel:16:

2 saat önce çokgüzel bi şey oldu benimki aradı açtım teelfonu açar açmaz hiç konuşmadı bana benimle evelnirmisin diye hakan altuğdan bi şarkı dinletti ayy nasıl sevindim anlatamam :69::69::69: seviyorum ben çocuğu ya deli aşkım işte:9:

ewt kızlar yeni yılımız kutlu olsun herkeze mutluluk ve huzur getirsin yine sevdiğimizle olmak nasip etsin rabbim ayırmasın bizleri sevdiklerimizden :54:
kızlar hastayım son olarak çok konuştum biliyorum ama dün doktora gittim idrar yollarım intahaplanmış ilaç falan kullanıyorum şimdi

Son düzenleme:
Biz sözlüyüz canım ama kendi aramızda yani işte anlarsın :)

Ama daha öncede söylemiştim sanırım, biz birbirimizin ailesinden herkesle tanışıyoruz sadece ailelerimizin birbiriyle tanışması kaldı , onun haricinde o bize gelir , ben onlara giderim sürekli yani aile arasıda sözlü yada nişanlıdan farksızız , o yüzden direk nişan yapıcaz biz söz yapmıycaz artık bidaha... Siz ne zaman düşünüosunuz ?

selam kızlarr
aynı şekilde yasmincim biz de kendi aramızda yüzüğümüz falan var...
biz seneye 29 kasımda, bizim yıldönümümüzde yapmayı düşünüyoruz sözü..
benimki bir hafta önce falan seneye 29 kasımda evlenme teklifi etmeyi düşündüğünü ağzından kaçırdı :52:
bizde de herkes birbiriyle tanışıyo benim babam hariç..
ben onun ailesinden herkesi tanıyorum.. abisinin düğünü var birkaç ay sonra.. oraya davetliyim :31:
sözde de babamın haberi olacak işte aileler de tanışmış olacak...

Back