• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Herkese meraba,
Geçen sene olsa heralde bende bu topikte takılıyor olurdum. Bu sene hangi topiğe uygun olduğumu bulamadım bi türlü:)
Bende sizler gibiydim, çok bekledim. Biz 2004 ten beri birlikteyiz, ve 2011 eylülde evlendik. Tam 7 sene bekledim. Geç oldu güç olmadı ama:) Şimdide evlendik iş durumu yüzünden farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gün sayıp beklemek yerine, her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden. Biz evlenmeden önce aynı şehirdeydik ve daha çok vakit geçiriyorduk birbirimizle.

Herkese meraba,
Geçen sene olsa heralde bende bu topikte takılıyor olurdum. Bu sene hangi topiğe uygun olduğumu bulamadım bi türlü:)
Bende sizler gibiydim, çok bekledim. Biz 2004 ten beri birlikteyiz, ve 2011 eylülde evlendik. Tam 7 sene bekledim. Geç oldu güç olmadı ama:) Şimdide evlendik iş durumu yüzünden farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gün sayıp beklemek yerine, her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden. Biz evlenmeden önce aynı şehirdeydik ve daha çok vakit geçiriyorduk birbirimizle.

Merhaba :)

Mutluluklar diliyorum, ne güzel kavuşmuşsunuz.. Gün sayıp beklemekte umut oluyor bizler için ;)) Darısı başımıza.. :)

Herkese meraba,

Beklemek hem çok güzel hem çok zor... Beklemek ucunda sevilen olunca çok güzel aslında aşkla beklemek :69:
Siz artık son aşamadasınız inşallah kavuşur ve bundan sonra hişç ama hiç ayrılmazsınız... Hep mutlu olmanızı dilerimm:16:

Ben burdayımm hadi sen de gel :))

Geldim canımm:16:

Kızlar slmmm ,

Ben KK dan ceza almıştım yoktum burda 1 haftadır geldim şimdi , baya konuşmuşsunuz maşallah :)

Nasılsınız iyimisinizzzzzzzz

Kızlar slmmm ,

Ben KK dan ceza almıştım yoktum burda 1 haftadır geldim şimdi , baya konuşmuşsunuz maşallah :)

Sonunda geldin yasmin merak ettik seni, hoşgeldin canımmmm.:29::29::29:

Ben iyiyim sen nasılsın, naptın görüşmeyeli :)

Sonunda geldin yasmin merak ettik seni, hoşgeldin canımmmm.:29::29::29:

Ben iyiyim sen nasılsın, naptın görüşmeyeli :)

İşte yoktum cezalıydım maalesef :(

Ben bildiğiniz gibi aynıyım canım bi değişiklik yok hayatımda , yılbaşında ablamlarda (görümcem) olucaz ona giderken neler yapsam diye düşünüyorum şimdi :D

İşte yoktum cezalıydım maalesef :(

Ben bildiğiniz gibi aynıyım canım bi değişiklik yok hayatımda , yılbaşında ablamlarda (görümcem) olucaz ona giderken neler yapsam diye düşünüyorum şimdi :D

Hep aynı canım haklısın :) Zeytinyağlı yaprak sarma, mercimek köftesi, paçanga böreği, amerikan salatası falan yapıp götürsen süper olur canımmm :21: :56::56::56::56::56:

Canım hoşgeldin aramıza..
Sen de 2014 gelini misin yoksa benim gibi 2014'ten sonrasını mı bekliyorsun? :))
Listeyle ilgilenen başka bir arkadaşımız var ekleme yapmayı ben bilmiyorum, var olan listedeki günleri güncelledim sadece. Diğer arkadaşlarımızdan tabloya seni ekleyebilicek biri olursa ekleriz seni de canımm. :)

teşekkür ederim :) yok yok ben 2014 geliniyim allah kısmet ederse:9:
mesaj atamıyorum ben ama listeye ekleyenle iletişime geçebilirsem ekleticem kendimi :) bunu çok istiyorum. :21:
öptüm seni canımmm :8:

mesaj atamıyorum ben ama listeye ekleyenle iletişime geçebilirsem ekleticem kendimi :) bunu çok istiyorum. :21:

Canım sevgilinle çıkmaya başladığınız tarihi, 2014 yılında tahmini olarak düşündüğünüz düğün tarihini sen yaz Yasmin arkadaşımız gelince seni de listeye ekler :)

Merhaba canım hoşgeldin aramıza sende , sen bilgilerini ver ben eklerim :)

Hep aynı canım haklısın :) Zeytinyağlı yaprak sarma, mercimek köftesi, paçanga böreği, amerikan salatası falan yapıp götürsen süper olur canımmm :21: :56::56::56::56::56:

Ablam hamile şimdi hiç bişi yapamıcak zaten , o yüzden hazır alcaklar meze tarzı şeyleri o yüzden neler alılar kestiremiyorum bende yemekten sonra yemelik ıslak kek , yılbaşı kurabiyesi , 2 renkli puding , ve yemekte yemelik patates topları yapmaya karar verdim:)

Fotoları ekleyim bak canınızı çektireyim :66:

Ablam hamile şimdi hiç bişi yapamıcak zaten , o yüzden hazır alcaklar meze tarzı şeyleri o yüzden neler alılar kestiremiyorum bende yemekten sonra yemelik ıslak kek , yılbaşı kurabiyesi , 2 renkli puding , ve yemekte yemelik patates topları yapmaya karar verdim:)

İyi düşünmüşsün canımm, şimdiden ellerine sağlık :) Aaaa fotoları ekle mutlaka biz de nasiplenelim. :1::1:

Kızlar slmmm ,

Hoş geldin canımmm... Gerçekten merak ettik senii :70:
Neler yapıyorsun oh yılbaşın çok güzel geçicek anlaşılan:16:

Tekrar ghoş geldin aramıza cnm. Hayırlı olsun şimdiden.

Ahh canımm nasıldaa açıkkkk:56::56:

Back