Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehe Memmun oldum tekraar tekrardan canım... Sitede ilk defa yaşıtımla karşılaşıyorum ya çok mutlu oldum :) Genelde hep 92 91 :)
İnşallah canım benim inşallah...
![]()
![]()
Herkese meraba,
Geçen sene olsa heralde bende bu topikte takılıyor olurdum. Bu sene hangi topiğe uygun olduğumu bulamadım bi türlü:)
Bende sizler gibiydim, çok bekledim. Biz 2004 ten beri birlikteyiz, ve 2011 eylülde evlendik. Tam 7 sene bekledim. Geç oldu güç olmadı ama:) Şimdide evlendik iş durumu yüzünden farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gün sayıp beklemek yerine, her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden. Biz evlenmeden önce aynı şehirdeydik ve daha çok vakit geçiriyorduk birbirimizle.
Ben burdayımm hadi sen de gel :))Son 23 Dk :) Amma kimse Yok
İnşallah müsait olursa herkes akşama görüşmek dileğiylee...
İyi akşamlar..![]()
Herkese meraba,
Geçen sene olsa heralde bende bu topikte takılıyor olurdum. Bu sene hangi topiğe uygun olduğumu bulamadım bi türlü:)
Bende sizler gibiydim, çok bekledim. Biz 2004 ten beri birlikteyiz, ve 2011 eylülde evlendik. Tam 7 sene bekledim. Geç oldu güç olmadı ama:) Şimdide evlendik iş durumu yüzünden farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gün sayıp beklemek yerine, her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden. Biz evlenmeden önce aynı şehirdeydik ve daha çok vakit geçiriyorduk birbirimizle.
Ben burdayımm hadi sen de gel :))
Sonunda geldin yasmin merak ettik seni, hoşgeldin canımmmm.Kızlar slmmm ,
Ben KK dan ceza almıştım yoktum burda 1 haftadır geldim şimdi , baya konuşmuşsunuz maşallah :)
Nasılsınız iyimisinizzzzzzzz
Sonunda geldin yasmin merak ettik seni, hoşgeldin canımmmm.
Ben iyiyim sen nasılsın, naptın görüşmeyeli :)
İşte yoktum cezalıydım maalesef
Ben bildiğiniz gibi aynıyım canım bi değişiklik yok hayatımda , yılbaşında ablamlarda (görümcem) olucaz ona giderken neler yapsam diye düşünüyorum şimdi![]()
Canım hoşgeldin aramıza..
Sen de 2014 gelini misin yoksa benim gibi 2014'ten sonrasını mı bekliyorsun? :))
Listeyle ilgilenen başka bir arkadaşımız var ekleme yapmayı ben bilmiyorum, var olan listedeki günleri güncelledim sadece. Diğer arkadaşlarımızdan tabloya seni ekleyebilicek biri olursa ekleriz seni de canımm. :)
teşekkür ederim :) yok yok ben 2014 geliniyim allah kısmet ederse
mesaj atamıyorum ben ama listeye ekleyenle iletişime geçebilirsem ekleticem kendimi :) bunu çok istiyorum.
öptüm seni canımmm![]()
mesaj atamıyorum ben ama listeye ekleyenle iletişime geçebilirsem ekleticem kendimi :) bunu çok istiyorum.
öptüm seni canımmm![]()
Hep aynı canım haklısın :) Zeytinyağlı yaprak sarma, mercimek köftesi, paçanga böreği, amerikan salatası falan yapıp götürsen süper olur canımmm![]()
![]()
Ablam hamile şimdi hiç bişi yapamıcak zaten , o yüzden hazır alcaklar meze tarzı şeyleri o yüzden neler alılar kestiremiyorum bende yemekten sonra yemelik ıslak kek , yılbaşı kurabiyesi , 2 renkli puding , ve yemekte yemelik patates topları yapmaya karar verdim:)
Fotoları ekleyim bak canınızı çektireyim![]()
Kızlar slmmm ,
Ben KK dan ceza almıştım yoktum burda 1 haftadır geldim şimdi , baya konuşmuşsunuz maşallah :)
Nasılsınız iyimisinizzzzzzzz
öptüm seni canımmm![]()
hoşbuldukkMerhaba canım hoşgeldin aramıza sende , sen bilgilerini ver ben eklerim :)
Ablam hamile şimdi hiç bişi yapamıcak zaten , o yüzden hazır alcaklar meze tarzı şeyleri o yüzden neler alılar kestiremiyorum bende yemekten sonra yemelik ıslak kek , yılbaşı kurabiyesi , 2 renkli puding , ve yemekte yemelik patates topları yapmaya karar verdim:)
Fotoları ekleyim bak canınızı çektireyim![]()
hoşbuldukk
5.7.2009 tanıştık
5.10.2009 çıkmaya başladık
10.06.2013 nişan (1 ay geç olabilir)
20.11.2014 düğün (2 ay erken olabilir)
çabuk geçsin şafaklarımızz :)