Hehe Memmun oldum tekraar tekrardan canım... Sitede ilk defa yaşıtımla karşılaşıyorum ya çok mutlu oldum :) Genelde hep 92 91 :)
İnşallah canım benim inşallah...
Herkese meraba,
Geçen sene olsa heralde bende bu topikte takılıyor olurdum. Bu sene hangi topiğe uygun olduğumu bulamadım bi türlü:)
Bende sizler gibiydim, çok bekledim. Biz 2004 ten beri birlikteyiz, ve 2011 eylülde evlendik. Tam 7 sene bekledim. Geç oldu güç olmadı ama:) Şimdide evlendik iş durumu yüzünden farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gün sayıp beklemek yerine, her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden. Biz evlenmeden önce aynı şehirdeydik ve daha çok vakit geçiriyorduk birbirimizle.
Ben burdayımm hadi sen de gel :))Son 23 Dk :) Amma kimse Yok
İnşallah müsait olursa herkes akşama görüşmek dileğiylee...
İyi akşamlar..
Herkese meraba,
Geçen sene olsa heralde bende bu topikte takılıyor olurdum. Bu sene hangi topiğe uygun olduğumu bulamadım bi türlü:)
Bende sizler gibiydim, çok bekledim. Biz 2004 ten beri birlikteyiz, ve 2011 eylülde evlendik. Tam 7 sene bekledim. Geç oldu güç olmadı ama:) Şimdide evlendik iş durumu yüzünden farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gün sayıp beklemek yerine, her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden. Biz evlenmeden önce aynı şehirdeydik ve daha çok vakit geçiriyorduk birbirimizle.
Ben burdayımm hadi sen de gel :))
Sonunda geldin yasmin merak ettik seni, hoşgeldin canımmmm.Kızlar slmmm ,
Ben KK dan ceza almıştım yoktum burda 1 haftadır geldim şimdi , baya konuşmuşsunuz maşallah :)
Nasılsınız iyimisinizzzzzzzz
Sonunda geldin yasmin merak ettik seni, hoşgeldin canımmmm.
Ben iyiyim sen nasılsın, naptın görüşmeyeli :)
İşte yoktum cezalıydım maalesef
Ben bildiğiniz gibi aynıyım canım bi değişiklik yok hayatımda , yılbaşında ablamlarda (görümcem) olucaz ona giderken neler yapsam diye düşünüyorum şimdi
Canım hoşgeldin aramıza..
Sen de 2014 gelini misin yoksa benim gibi 2014'ten sonrasını mı bekliyorsun? :))
Listeyle ilgilenen başka bir arkadaşımız var ekleme yapmayı ben bilmiyorum, var olan listedeki günleri güncelledim sadece. Diğer arkadaşlarımızdan tabloya seni ekleyebilicek biri olursa ekleriz seni de canımm. :)
teşekkür ederim :) yok yok ben 2014 geliniyim allah kısmet ederse
mesaj atamıyorum ben ama listeye ekleyenle iletişime geçebilirsem ekleticem kendimi :) bunu çok istiyorum.
öptüm seni canımmm
mesaj atamıyorum ben ama listeye ekleyenle iletişime geçebilirsem ekleticem kendimi :) bunu çok istiyorum.
öptüm seni canımmm
Hep aynı canım haklısın :) Zeytinyağlı yaprak sarma, mercimek köftesi, paçanga böreği, amerikan salatası falan yapıp götürsen süper olur canımmm
Ablam hamile şimdi hiç bişi yapamıcak zaten , o yüzden hazır alcaklar meze tarzı şeyleri o yüzden neler alılar kestiremiyorum bende yemekten sonra yemelik ıslak kek , yılbaşı kurabiyesi , 2 renkli puding , ve yemekte yemelik patates topları yapmaya karar verdim:)
Fotoları ekleyim bak canınızı çektireyim
Kızlar slmmm ,
Ben KK dan ceza almıştım yoktum burda 1 haftadır geldim şimdi , baya konuşmuşsunuz maşallah :)
Nasılsınız iyimisinizzzzzzzz
öptüm seni canımmm
hoşbuldukkMerhaba canım hoşgeldin aramıza sende , sen bilgilerini ver ben eklerim :)
Ablam hamile şimdi hiç bişi yapamıcak zaten , o yüzden hazır alcaklar meze tarzı şeyleri o yüzden neler alılar kestiremiyorum bende yemekten sonra yemelik ıslak kek , yılbaşı kurabiyesi , 2 renkli puding , ve yemekte yemelik patates topları yapmaya karar verdim:)
Fotoları ekleyim bak canınızı çektireyim
hoşbuldukk
5.7.2009 tanıştık
5.10.2009 çıkmaya başladık
10.06.2013 nişan (1 ay geç olabilir)
20.11.2014 düğün (2 ay erken olabilir)
çabuk geçsin şafaklarımızz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?