İyiyim canım bildiğin gibi :))
Saçlarımı düzleştriom şuan bi yandan![]()
Ooo çok güzel olucaksın demekki canım

NAsıl gidiyor bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım bildiğin gibi :))
Saçlarımı düzleştriom şuan bi yandan![]()
Ooo çok güzel olucaksın demekki canım
NAsıl gidiyor bakalım :)
EvetyaaSen nasılsın canım :)
Kızlar kociş adaylarımız nerelii? Konu olsun bariiii![]()
hahahaa güzel olduu
Benimki istanbul doğumlu ama köken izmir :) şuanda da izmirde zaten :))
Benimki de İstanbul doğumlu, ama köken Erzurum..Sen de İzmirdeydin di mi canımm? Adetleriniz aynıdır sıkıntı çekmezsiniz yani
![]()
Evet canım o konuda bi zorluğumuz yok allahtan aynı herşeyimiz evet bende izmirliym , sen nerelisin peki :)
İstanbul doğumluyum canımm, kökenimiz BitlisAma B'sini bilmiyorum, adetlerinden de haberim yok
![]()
Saolasın canım , aynı ya bildiğin gibi değişiklik yok , sen stajdamsn şuan :)
İyiyim canımm tw izliyorum,uykum var sersem gibiyimSen nasılsın?
Kızlar kociş adaylarımız nerelii? Konu olsun bariiii![]()
aaaaa , zamanı gelince iş başa düşünce öğrenirsin artık sende :))
Seneye benim de staj derdim olucakEvet cnm stajdayım :)
Güzel gidiyor herşey bugün pek birşey yok :)
Bende iyiyim cnm çok saol Stajdayım :)
Nüfusta Doğumda İzmiR
:)
Ama oranın kültürüyle büyümedim ki canımcımm babam çok gençken gelmiş, annem Balıkesirli :)) Onun için yöre adeti olarak değil de genel kalıp olarak belirli adetler vardır ya hiçbir yerde değişmez, her yerde aynıdır, işte onlardan uygulamak en mantıklısı![]()
Seneye benim de staj derdim olucakBu sayfa İzmir kızları ve damatlarıyla dolu
![]()
Katılıyorum canım kesinlikle...
Bu arada Nişan bohçası olayını nasıl buluyorsunuz :)
Nede olsa nerden bakılsa tahminen yazdan sonra sohbaharda nişan bohçası heyecanında oluruz gibime geliyor
Ben herkese yapılmasına karşıyım ya fazla masraf benceGelin Damat Olmalı bence...
Aileye 300 ,TL bile gitse onun yerine nişanlıma alırım düğün öncesi o onu almaz +300 bize kalır ...
Yanlış mıyım?
İnşallah canımm sen de öyle kolayca atlatırsın inşallah,teşk.ederimmHayırlısıyla atlatırsın inşallah canımm![]()
Katılıyorum canım kesinlikle...
Bu arada Nişan bohçası olayını nasıl buluyorsunuz :)
Nede olsa nerden bakılsa tahminen yazdan sonra sohbaharda nişan bohçası heyecanında oluruz gibime geliyor
Ben herkese yapılmasına karşıyım ya fazla masraf benceGelin Damat Olmalı bence...
Aileye 300 ,TL bile gitse onun yerine nişanlıma alırım düğün öncesi o onu almaz +300 bize kalır ...
Yanlış mıyım?
canım şimdi herkesin değişir ama bizim ailede , zaten sadece nişan bohçası geline ve damata oluyor , onun haricinde , evlenildiği zaman bohça olarak değil ama , biz kız tarafı olarak söyleyim , damadın annesi babası kardeşi - varsa kardeşinin eşi ve çocuklarına , hediye alıyoruz , yani öyle gelin bohçası gibi bisürü şey değil ama mesela kayın valideye şık kaliteli bi bluz olur , kayınpedere aynı şekilde iyi bir gömlek vb...
İnşallah canımm sen de öyle kolayca atlatırsın inşallah,teşk.ederimm
Ben de senin gibi düşünüyorum canımm ama düğün bohçası da yapmak gerekiyor muuu bi dee? Kimisi sözde,nişanda,düğünde çok detaylı bohçalar hazırlıyor kararsız kaldımmNişanda hazırlayınca düğünde yapmaya gerek kalmıyorsa eğer, anne babasına da ufak çok detaylı olmayan yarım elma gönül alma hediyelerden yanayım ben..