kızlar son yedi gün aşkıma kavuşmama çok heyecanlıyım :119:
Oooo azıcık kalmış canımm,gözün aydın. Bir daha hiç ayrılmayın inşallah..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu nişan bohçası hazırlığında olanalrınız varmı bende yakında yaparım ama acemiyim:2::2::2: bilgilerimizi paylaşalım
Canım ben bu konuları o kadar detaylı araştırdım ki herşeyin fiyatından tut neler noluyor biliyorum
Kuzenimde evlenmişti 2 sene önce az çok ordanda biliyordum zaten :)
İstediğin herşeyi öğrenebilirsin...
Tahminen ben tam 1 yıl sonra nişan hazırlığına girerim...
Ooo canım azcıkk kalmış :))
Bizim şafak topiğimizde şey derdik asker beklerken
Ne kola ne Fanta sadece Yedi Gün
Ahh ahh valla geleli 25 ay oldu nasıl geçti aman yaa![]()
kızlar şafak pano muzu güncelliyorum :)
Merhaba tatlılar hepinize çok teşekkürederim Allah size çok daha iyilerini versin inşallah.Buarada benim ki Bulgaristan macırı :)Bende öyle olduğum için kültür çatışması hiç yaşamadık adetlerde aynısı zaten![]()
ayy canım sağol valla senden bilgiler alırım o zaman![]()
Canlarımm
Bakın bir tavsiyem var ...Tupperware ler pahalı :44: Ancak vazgeçilmezlerden... Bence...
Alabilirsiniz...
Ben almayı planlıyorum... :)
Selamlar arkadaşlar , sözlümle 3. yılımızı haziranda bitirdik 4. yılımıza girdik , 2 yıldır sözlüyüz :) Benim akıllının bu sene üniversitede son senesi normalde , makina mühendisliği okuyor ve okulununda bi sene uzamasından ötürü 2 sene okulu var , sonrada askerlik iş güç derken 1 senede ordan gitti , yani bizim mutlu sonumuz teeeeee 2014 teBenim üniversitem ise bitti ve artık çalışmaya başlıycam ...
Durumu benim gibi olanlar varsa konuşmak dertleşmek isterim beklemek çok zor değilmi ?
Muradımıza Erme Tablomuz
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Başlangıç Tarihi [/TD]
[TD]Tahmini Düğün Günü[/TD]
[TD]Kalan Gün Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecm[/TD]
[TD]10 Ekim 2008[/TD]
[TD]10 Mayıs 2014[/TD]
[TD]889 Gün
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harmonyy[/TD]
[TD]29 Kasım 2007[/TD]
[TD]29 Haziran 2015[/TD]
[TD]1304 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirperisi[/TD]
[TD]22 Nisan 2007[/TD]
[TD]6 Nisan 2014[/TD]
[TD]855 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Opra[/TD]
[TD]8 Temmuz 2007[/TD]
[TD]24 Mayıs 2014[/TD]
[TD]902 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SimgeD
[/TD]
[TD]13 Mart 2009[/TD]
[TD]14 Mayıs 2016[/TD]
[TD]1623 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sonsuzask55[/TD]
[TD]14 Kasım 2009[/TD]
[TD]22 Haziran 2015[/TD]
[TD]1297 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin89[/TD]
[TD]29 Haziran 2008[/TD]
[TD]29 Haziran 2014[/TD]
[TD]938 Gün[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Günler hafta sonları yenilenmektedir.
Offf bizim daha çok var, depresyona giricem bu gidişle![]()
![]()
Aaa bu arada Harmonyy, Sonsuzask55 nickli arkadaşlarımızın yıldönümleri geçmiş, yeni fark ettim :) Kızlar nice mutlu,huzurlu senelere..Hep mutlu olun,olalım inşallah. Allah tamamına erdirsin.![]()
çook teşekkürler canım benim amin inşallah.. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallahhayırlısıyla 4. senemizi de bitirdik gdiyoruz bakalım
![]()
![]()
çook teşekkürler canım benim amin inşallah.. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallahhayırlısıyla 4. senemizi de bitirdik gdiyoruz bakalım
![]()
![]()
cnm benim hadi bakalım hayırlısıyla daha nice seneleri bitirin inşallah allah ayırmasın![]()
kızlar bu arada bu gğnler cumartesi mi dşüyo yoksa pazar günleri mi :)) yani haftada bir yenilenince yedi günden mi kurtulmuş oluyoruzbenim bütüm şafaklar karıştı yaa güya asker beklemiyoruz beklesem nolurdu acep
yok aşkımın yanına gitmek için şafak, yok evlilik günümüz için şafak şafaklarla gitti ömür yaa
![]()
![]()
tatlım pazarları değiştiriom günleri :)))
ayy o zaman daha 5 gün var :) neyse o zaman da 7 güncük gidiyo amatamam kuzum teşekkür ettim :)
istersen ayda bir değişreym , çat diye 30 gün düşsün![]()
hahayyy ne güzel olurdu amma aa o zaman da düşmesi için 30 gün beklicuukkyok yok iyidir böyle 7 gün de düşse azaldığını görünce mutlu oluyorum ben gariban yavrum yaa
![]()