• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar bu nişan bohçası hazırlığında olanalrınız varmı bende yakında yaparım ama acemiyim:2::2::2: bilgilerimizi paylaşalım

Canım ben bu konuları o kadar detaylı araştırdım ki herşeyin fiyatından tut neler noluyor biliyorum :1:
Kuzenimde evlenmişti 2 sene önce az çok ordanda biliyordum zaten :)
İstediğin herşeyi öğrenebilirsin...
Tahminen ben tam 1 yıl sonra nişan hazırlığına girerim...

kızlar son yedi gün aşkıma kavuşmama çok heyecanlıyım :119:

Ooo canım azcıkk kalmış :))
Bizim şafak topiğimizde şey derdik asker beklerken
Ne kola ne Fanta sadece Yedi Gün :9::9:
Ahh ahh valla geleli 25 ay oldu nasıl geçti aman yaa:52:

Merhaba tatlılar hepinize çok teşekkürederim Allah size çok daha iyilerini versin inşallah.Buarada benim ki Bulgaristan macırı :)Bende öyle olduğum için kültür çatışması hiç yaşamadık adetlerde aynısı zaten :8:

Canım ben bu konuları o kadar detaylı araştırdım ki herşeyin fiyatından tut neler noluyor biliyorum :1:
Kuzenimde evlenmişti 2 sene önce az çok ordanda biliyordum zaten :)
İstediğin herşeyi öğrenebilirsin...
Tahminen ben tam 1 yıl sonra nişan hazırlığına girerim...

Ooo canım azcıkk kalmış :))
Bizim şafak topiğimizde şey derdik asker beklerken
Ne kola ne Fanta sadece Yedi Gün :9::9:
Ahh ahh valla geleli 25 ay oldu nasıl geçti aman yaa:52:

ayy canım sağol valla senden bilgiler alırım o zaman :16:

kızlar şafak pano muzu güncelliyorum :)

oleyy 854 oldu bugünnnn
Buda benim yaşama sevincim işte napayım :9:

Merhaba tatlılar hepinize çok teşekkürederim Allah size çok daha iyilerini versin inşallah.Buarada benim ki Bulgaristan macırı :)Bende öyle olduğum için kültür çatışması hiç yaşamadık adetlerde aynısı zaten :8:

Adınıza çok sevindim cnm... Aileler arasıda iyi anlaşır o zaman ne mutlu sana :70:

ayy canım sağol valla senden bilgiler alırım o zaman :16:

Tabiki canım benim her zaman :70:

Canlarımm :16:
Bakın bir tavsiyem var ...Tupperware ler pahalı :44: Ancak vazgeçilmezlerden... Bence...
Alabilirsiniz...
Ben almayı planlıyorum... :)

Son düzenleme:
Canlarımm :16:
Bakın bir tavsiyem var ...Tupperware ler pahalı :44: Ancak vazgeçilmezlerden... Bence...
Alabilirsiniz...
Ben almayı planlıyorum... :)

Sana katılıyorum canımm çok şeker duruyorlar, resmen mutfağın, evin havası değişiyor :) Azıcık pahalılar ama daha vaktimiz var nasıl olsa, azar azar alırız :16::21:

Selamlar arkadaşlar , sözlümle 3. yılımızı haziranda bitirdik 4. yılımıza girdik , 2 yıldır sözlüyüz :) Benim akıllının bu sene üniversitede son senesi normalde , makina mühendisliği okuyor ve okulununda bi sene uzamasından ötürü 2 sene okulu var , sonrada askerlik iş güç derken 1 senede ordan gitti , yani bizim mutlu sonumuz teeeeee 2014 te :( Benim üniversitem ise bitti ve artık çalışmaya başlıycam ...

Durumu benim gibi olanlar varsa konuşmak dertleşmek isterim beklemek çok zor değilmi ?
:69::69:

Muradımıza Erme Tablomuz :34:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Başlangıç Tarihi [/TD]
[TD]Tahmini Düğün Günü[/TD]
[TD]Kalan Gün Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecm[/TD]
[TD]10 Ekim 2008[/TD]
[TD]10 Mayıs 2014[/TD]
[TD]889 Gün
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harmonyy[/TD]
[TD]29 Kasım 2007[/TD]
[TD]29 Haziran 2015[/TD]
[TD]1304 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzmirperisi[/TD]
[TD]22 Nisan 2007[/TD]
[TD]6 Nisan 2014[/TD]
[TD]855 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Opra[/TD]
[TD]8 Temmuz 2007[/TD]
[TD]24 Mayıs 2014[/TD]
[TD]902 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SimgeD
[/TD]
[TD]13 Mart 2009[/TD]
[TD]14 Mayıs 2016[/TD]
[TD]1623 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sonsuzask55[/TD]
[TD]14 Kasım 2009[/TD]
[TD]22 Haziran 2015[/TD]
[TD]1297 Gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin89[/TD]
[TD]29 Haziran 2008[/TD]
[TD]29 Haziran 2014[/TD]
[TD]938 Gün[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günler hafta sonları yenilenmektedir.

Offf bizim daha çok var, depresyona giricem bu gidişle :37::37::37: :14::9::27:

Aaa bu arada Harmonyy, Sonsuzask55 nickli arkadaşlarımızın yıldönümleri geçmiş, yeni fark ettim :) Kızlar nice mutlu,huzurlu senelere..Hep mutlu olun,olalım inşallah. Allah tamamına erdirsin. :nazar::nazar::nazar:

Offf bizim daha çok var, depresyona giricem bu gidişle :37::37::37: :14::9::27:

Aaa bu arada Harmonyy, Sonsuzask55 nickli arkadaşlarımızın yıldönümleri geçmiş, yeni fark ettim :) Kızlar nice mutlu,huzurlu senelere..Hep mutlu olun,olalım inşallah. Allah tamamına erdirsin. :nazar::nazar::nazar:

çook teşekkürler canım benim amin inşallah.. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah :nazar: hayırlısıyla 4. senemizi de bitirdik gdiyoruz bakalım :nazar: :9:

çook teşekkürler canım benim amin inşallah.. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inşallah :nazar: hayırlısıyla 4. senemizi de bitirdik gdiyoruz bakalım :nazar: :9:

Rica ederim canım benimm, amin inşallah hepimiz hep mutlu olalım.. Maşallah canım,Allah daim etsin. :nazar:

cnm benim hadi bakalım hayırlısıyla daha nice seneleri bitirin inşallah allah ayırmasın :nazar::nazar:

cnm benim hadi bakalım hayırlısıyla daha nice seneleri bitirin inşallah allah ayırmasın :nazar::nazar:

canımm benimm amin allah razı olsun.. Allah hiçbirimizi ayırmasın hayırlısıyla inşallah.. hepimiz daha nice nice seneleri bitirelim Allahım herşeyi gönlümüze göre versin inşallah :nazar:

kızlar bu arada bu gğnler cumartesi mi dşüyo yoksa pazar günleri mi :)) yani haftada bir yenilenince yedi günden mi kurtulmuş oluyoruz :9: benim bütüm şafaklar karıştı yaa güya asker beklemiyoruz beklesem nolurdu acep :27: yok aşkımın yanına gitmek için şafak, yok evlilik günümüz için şafak şafaklarla gitti ömür yaa :41: :52:

kızlar bu arada bu gğnler cumartesi mi dşüyo yoksa pazar günleri mi :)) yani haftada bir yenilenince yedi günden mi kurtulmuş oluyoruz :9: benim bütüm şafaklar karıştı yaa güya asker beklemiyoruz beklesem nolurdu acep :27: yok aşkımın yanına gitmek için şafak, yok evlilik günümüz için şafak şafaklarla gitti ömür yaa :41: :52:

tatlım pazarları değiştiriom günleri :)))

bu arada SimgeD şafak rekoru bizde kuzu :)) hepsi gidecek biz kalacaz burda :27:

istersen ayda bir değişreym , çat diye 30 gün düşsün :66:

hahayyy ne güzel olurdu amma aa o zaman da düşmesi için 30 gün beklicuukk :8: yok yok iyidir böyle 7 gün de düşse azaldığını görünce mutlu oluyorum ben gariban yavrum yaa :27:

hahayyy ne güzel olurdu amma aa o zaman da düşmesi için 30 gün beklicuukk :8: yok yok iyidir böyle 7 gün de düşse azaldığını görünce mutlu oluyorum ben gariban yavrum yaa :27:

hahaha :D ah daha asker beklerken , odamın duvarlarına yazcam günleri valla , hapishanelerdeki gibi :P

Back