- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
aranıza yeni katıldım 2014 gelin adayı olarak yanlız olmadığımı bilmek güzel :)
hoşgeldin canımmmm :) bizlerde çok mutlu oluyoruz aramıza yeni arkadaş geldikçe , mutlu mutlu geçinip gideriz artık :)
ben geldim canlarım gene neler kaynatmışsınız valla kıskanıyorum giremedim benneyse biliyorsunuz ki benimki ameliyat olmuştu bu gün taburcu oluyor çok şükür ii valla oo ii ebnde iyiyim bitanem ne ağrılar çekti ebnde burda kıvrandım dayanamadım onun canının yanmasına
neyse ki çok şükür artık ağrısı yok maşallah
çok iyi aşkım 11 aralıkkta kavuşuyoruz kızlar gün sayıyoruz valla uzaktayız az kaldı aşkıma kavuşuyorum
kardeş muhabbetti yapmışsınız valla oda bi şeymi benimki 5 oğlan kardeş hiç kız kardeşi yok 1 tane abisi benimki ikincı 3 tanede kardeşi var biri askerde diğerleri daha küçük 1 tanede eltim var abisi yeni evli
yasmincim bu arada bebeğiniz hayırlısıyla doğar inşdarısı senin başına duyarız burda
![]()
canım tekrar geçmiş olsun çok sevindim senin adına , hem sevdiinin iyi olmasına hemde çok yakın bir zamanda kavuşcak olmanıza :)
ayrıca ooooooh maşallah 5 erkek mi , allah analarına kolaylık versin diyorum , biter mi hiç ütüsü çamaşırı pantolonu gömleği ya :)
Teşekkür ederim bebiş içinde kuzum , inş hep birlikte aynı kişiler olarak birde hamişler topiğinde buluşuruz bizde :)
Yok Canım Benim izlemiyorum malesef...
Canımm maşallah çok güzel olmuşÊllerine sağlık ...
Kusura bakma cnm bnm bugün mat sınavım vardı dün çıktım. YArında 3 sınavım var o yüzden okuldan kaçtım eve
4 güne göre maşşallah hızlısın baya ya:)
Ya iyiki tanıştık ben çok mutluyum sizlerle tanıştığıma
bundan sonra hepbirlikteyiz ne güzellll![]()
Rica ederm neden kusura bakayım :)) Teşekkür ederim beğendiğine sevindim cnm , sınavlarında başarılar sana durma burda ders çalış :)
Ayrıca bende çoooook mutluyum tanıştığmız için , yalnız olmadığımı bilmek güzel :)
Son düzenleme: