• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Veeee 1 gün daha geçer :)

Mrblar canım....
1 gün 1 gün geçecek hep... Ve emiinim aa nasıl geçtifalan diyeceğiz...
Bugüne kadar hep öyle olmadı mı
Yok askerlik yok bilmem ne :) Dün face te foto paylaştım 2 yıl öncesine ait :) Bir askerliği nasıl zor geçirmiştik biz. ve Geldiği zaman foto çekilmiştik. Geleli 2 yıl oldu...
Sizde ben yokken gelmişsiniz sanırım topiğe?
Hoş geldiniz...

Günaydınn herkese...:16:
Benim tanımadığım arkadaşlar gelmiş aramıza hoş gelmişlerrrr:16:

Mrblar canım....
1 gün 1 gün geçecek hep... Ve emiinim aa nasıl geçtifalan diyeceğiz...
Bugüne kadar hep öyle olmadı mı
Yok askerlik yok bilmem ne :) Dün face te foto paylaştım 2 yıl öncesine ait :) Bir askerliği nasıl zor geçirmiştik biz. ve Geldiği zaman foto çekilmiştik. Geleli 2 yıl oldu...
Sizde ben yokken gelmişsiniz sanırım topiğe?
Hoş geldiniz...

Günaydınn herkese...:16:
Benim tanımadığım arkadaşlar gelmiş aramıza hoş gelmişlerrrr:16:

günaydın canım benim sende tekrar hoşgeldin :))

Listeye göre ECm in 897 ise benim 34 gün önce olursa 863 :)
İyi Ya az Kalmış 28 29 Ay :P Amma moral oldu :) Hehe :)

Ahh ahh düğün şafağıyla birlikte asker şafağı saymak zor oluyor be :9:
Buarada kızlarrr,yeni gelenler bir karşılaşamadık birgün toplanıp kaynatalım :21:

Ahh ahh düğün şafağıyla birlikte asker şafağı saymak zor oluyor be :9:
Buarada kızlarrr,yeni gelenler bir karşılaşamadık birgün toplanıp kaynatalım :21:

ben burdayım cicim :)

bi yandan benimkine ceket örüyorum , bi yandan lale devri izliyorum , bi yandanda sizlerleyim :)

Kuzumm maşallah sana çok yönlü hatun:9:
Nasılsın görüşmeyeli neler yapıyorsun canım ?

Hahaa çok sevdim bu sözü , çok yönlü hatun :D

İyiyim canım bildiğin gibiyim , ablam hamile işte 6,5 aylık , onun telaşındayız geçen hafta gittim bende doktora gördüm yeğenimi çok tatlı bişi maşallah bi an önce ona kavuşmayı bekliyoruz :) Bu arada ablam dediğim görümcem :)

Hahaa çok sevdim bu sözü , çok yönlü hatun :D

İyiyim canım bildiğin gibiyim , ablam hamile işte 6,5 aylık , onun telaşındayız geçen hafta gittim bende doktora gördüm yeğenimi çok tatlı bişi maşallah bi an önce ona kavuşmayı bekliyoruz :) Bu arada ablam dediğim görümcem :)

Ayyy maşallah Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Cinsiyeti bellimi canım ?

Ayyy maşallah Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Cinsiyeti bellimi canım ?

Amin çok saol canım ,

Evet evet belli canım erkek :) , şubat sonu gibi gelicek inşallah aramıza , ablamın evi bize çok yakın 2-3 apartman ilerde hemen , bol bol görücem bebişi artık bekliyorum heycan ve hevesle :)

Amin çok saol canım ,

Evet evet belli canım erkek :) , şubat sonu gibi gelicek inşallah aramıza , ablamın evi bize çok yakın 2-3 apartman ilerde hemen , bol bol görücem bebişi artık bekliyorum heycan ve hevesle :)

Paşazade geliyor yani :9:
Sende bol bol seversin artık hem ablanada yardımcı olmuş olursun tatlım
Darısı bize diyeyim ama vakti var daha :9:

Paşazade geliyor yani :9:
Sende bol bol seversin artık hem ablanada yardımcı olmuş olursun tatlım
Darısı bize diyeyim ama vakti var daha :9:

aynen ablam şehzade bende aslanparçası diyorum :66: valla dediğin gibi olucak canım hem yardım hem sevmek için ablamın yanında olucam sık sık inş :49:

Back