saolasın canım , eminim senin sevgilinde pek şanslıdır :)kimsecikler yok pek bugünlerde burda :)
İnşallah kıymetimizi bilirler canımm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın canım , eminim senin sevgilinde pek şanslıdır :)kimsecikler yok pek bugünlerde burda :)
İnşallah kıymetimizi bilirler canımm :)Yarın kayınvalidemle tanışmaya gidiyorum be gece uyku haram bana
Ama yine de yatayım canımcımm iyi geceler,kolay gelsin sanaa.. Öptümm
![]()
Ecm 900
Harmonyy 1315
Sonsuzask55 1308![]()
ayyy hesapkatmasamıydım ben yaa
bu ne böleeee
daha çok moralim bozuldu
saymayınca daha iyi geçiyo sanki :26:
ayrıca kızlar ben bu tahmini tarihi anneme söyledim de geçen gün,
o ne öyle çok geç dedi
o tarihe kalmazsınız büyük ihtimalle dedi ama bilmiyorum....
iş okul birde askerlik derdi bende de var güzelim ya elimizi kolumuzu bağlıyor tabi bunlarda:18:
Aynen canımm ben de seninle aynı durumdayımm ama maalesef elden bi şey gelmiyorevet o 2, 3 sene bana cok uzun zmanmış gbi gelyr ya bnm okulum btyr bu yaz da onu beklcem tam 2 yada 3 sene okulunu btrcek askrden gelcek offfffmoral bozuklugu resmen sinirmden kmsenn düğününe gtmek istyrm morlm bzluyo artk valla canm :)
ayyy hesapkatmasamıydım ben yaa
bu ne böleeee
daha çok moralim bozuldu
saymayınca daha iyi geçiyo sanki :26:
ayrıca kızlar ben bu tahmini tarihi anneme söyledim de geçen gün,
o ne öyle çok geç dedi
o tarihe kalmazsınız büyük ihtimalle dedi ama bilmiyorum....
kızlar mrb çok kötüyüm benimki kaç gündür hastaydı soğuk alduım sanıyordu ateşi hiç düşmüyordu acille gitmişti ama iğne yapmışlar biraz ii olmuşltu doktor ilaç vermiş gelmişti dün akşam yine ateşi 39 olmuş hemen gitti acile bi aradım serum taktıllar bekliyorum diye sonra aradı apantis varmış ameliyata alıyorlar dedi şok oldum birfaz ağladım içim sızladı sevdiğinizin düşünün yani sizde olsanız eminim böyle kötü olurdunuz gece girdi ameliyata sabaha kadar uyuyamadım içimde bi sızı çok ötüyüm kızlar sabah aradım olmuş sesi kötü geliyordu ağrısı falan vardı kıayamam ona off kızlar sizinle paylaşmak istedim dua edin
canım benim çok geçmiş olsun , inan okudukça kendimi senin yerine koydum ve çok güzüldüm , dilerim ağrılarıda bi an önce geçer sevdiğinin , çok zor bi durumdasındır eminim canım ne desek anlamsız gelcek onuda biliyorum , artık sana beklemekten başka bişi yok maalesef , dilerimki iyi olduunun haberlerini alırsın en kısa zamanda , tekrar çok geçmiş olsnn
kızlar mrb çok kötüyüm benimki kaç gündür hastaydı soğuk alduım sanıyordu ateşi hiç düşmüyordu acille gitmişti ama iğne yapmışlar biraz ii olmuşltu doktor ilaç vermiş gelmişti dün akşam yine ateşi 39 olmuş hemen gitti acile bi aradım serum taktıllar bekliyorum diye sonra aradı apantis varmış ameliyata alıyorlar dedi şok oldum birfaz ağladım içim sızladı sevdiğinizin düşünün yani sizde olsanız eminim böyle kötü olurdunuz gece girdi ameliyata sabaha kadar uyuyamadım içimde bi sızı çok ötüyüm kızlar sabah aradım olmuş sesi kötü geliyordu ağrısı falan vardı kıayamam ona off kızlar sizinle paylaşmak istedim dua edin
Selamlarrr
Kızlar ben varken yoktunuz ben yokken varmışsınız
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Bu arada belki Biz 2013 e de çekmeyi planlıyoruz işler yolunda giderse![]()
Ooo senin içinde sevindim canım :) Sende yavaş yavaş bizim konudan çıkıp 2013 gelinlerine transfer olursun artık ama unutma bizi :)