• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

saolasın canım , eminim senin sevgilinde pek şanslıdır :) :nazar: kimsecikler yok pek bugünlerde burda :)

İnşallah kıymetimizi bilirler canımm :) :nazar: Yarın kayınvalidemle tanışmaya gidiyorum be gece uyku haram bana :1: Ama yine de yatayım canımcımm iyi geceler,kolay gelsin sanaa.. Öptümm:16:

İnşallah kıymetimizi bilirler canımm :) :nazar: Yarın kayınvalidemle tanışmaya gidiyorum be gece uyku haram bana :1: Ama yine de yatayım canımcımm iyi geceler,kolay gelsin sanaa.. Öptümm:16:

iyi geceler canım , yarın için fazla heycanlanma dicem ama boşuna dicem biliyorum :)

Ecm 900 :16:

Harmonyy 1315 :16:

Sonsuzask55 1308 :16:

ayyy hesapkatmasamıydım ben yaa
bu ne böleeee
daha çok moralim bozuldu
saymayınca daha iyi geçiyo sanki :26:
ayrıca kızlar ben bu tahmini tarihi anneme söyledim de geçen gün,
o ne öyle çok geç dedi
o tarihe kalmazsınız büyük ihtimalle dedi ama bilmiyorum....

bu ne böleeee
daha çok moralim bozuldu
o ne öyle çok geç dedi

ooo maşallah kuzu sevindim o zaman senin adına ya :))

iş okul birde askerlik derdi bende de var güzelim ya elimizi kolumuzu bağlıyor tabi bunlarda:18:

evet o 2, 3 sene bana cok uzun zmanmış gbi gelyr ya bnm okulum btyr bu yaz da onu beklcem tam 2 yada 3 sene okulunu btrcek askrden gelcek offfff :( moral bozuklugu resmen sinirmden kmsenn düğününe gtmek istyrm morlm bzluyo artk valla canm :)

evet o 2, 3 sene bana cok uzun zmanmış gbi gelyr ya bnm okulum btyr bu yaz da onu beklcem tam 2 yada 3 sene okulunu btrcek askrden gelcek offfff :( moral bozuklugu resmen sinirmden kmsenn düğününe gtmek istyrm morlm bzluyo artk valla canm :)
Aynen canımm ben de seninle aynı durumdayımm ama maalesef elden bi şey gelmiyor :1:
bu ne böleeee
daha çok moralim bozuldu
o ne öyle çok geç dedi

Şanslısın canımm ne güzelll inşallah erken tarihte kavuşursunuz birbirinize.. :nazar:

Yaaaa kızlar rastlaşamıyoruz ama :/ günler geçiyor bakalım birgün birgündür:D

kızlar mrb çok kötüyüm benimki kaç gündür hastaydı soğuk alduım sanıyordu ateşi hiç düşmüyordu acille gitmişti ama iğne yapmışlar biraz ii olmuşltu doktor ilaç vermiş gelmişti dün akşam yine ateşi 39 olmuş hemen gitti acile bi aradım serum taktıllar bekliyorum diye sonra aradı apantis varmış ameliyata alıyorlar dedi şok oldum birfaz ağladım içim sızladı sevdiğinizin düşünün yani sizde olsanız eminim böyle kötü olurdunuz gece girdi ameliyata sabaha kadar uyuyamadım içimde bi sızı çok ötüyüm kızlar sabah aradım olmuş sesi kötü geliyordu ağrısı falan vardı kıayamam ona off kızlar sizinle paylaşmak istedim dua edin

kızlar mrb çok kötüyüm benimki kaç gündür hastaydı soğuk alduım sanıyordu ateşi hiç düşmüyordu acille gitmişti ama iğne yapmışlar biraz ii olmuşltu doktor ilaç vermiş gelmişti dün akşam yine ateşi 39 olmuş hemen gitti acile bi aradım serum taktıllar bekliyorum diye sonra aradı apantis varmış ameliyata alıyorlar dedi şok oldum birfaz ağladım içim sızladı sevdiğinizin düşünün yani sizde olsanız eminim böyle kötü olurdunuz gece girdi ameliyata sabaha kadar uyuyamadım içimde bi sızı çok ötüyüm kızlar sabah aradım olmuş sesi kötü geliyordu ağrısı falan vardı kıayamam ona off kızlar sizinle paylaşmak istedim dua edin

canım benim çok geçmiş olsun , inan okudukça kendimi senin yerine koydum ve çok güzüldüm , dilerim ağrılarıda bi an önce geçer sevdiğinin , çok zor bi durumdasındır eminim canım ne desek anlamsız gelcek onuda biliyorum , artık sana beklemekten başka bişi yok maalesef , dilerimki iyi olduunun haberlerini alırsın en kısa zamanda , tekrar çok geçmiş olsnn

canım benim çok geçmiş olsun , inan okudukça kendimi senin yerine koydum ve çok güzüldüm , dilerim ağrılarıda bi an önce geçer sevdiğinin , çok zor bi durumdasındır eminim canım ne desek anlamsız gelcek onuda biliyorum , artık sana beklemekten başka bişi yok maalesef , dilerimki iyi olduunun haberlerini alırsın en kısa zamanda , tekrar çok geçmiş olsnn

çok teşekkür ederim ii dileklerin için yasmincim çok zor bu durum apantis belki çok büyük bi ameliyat değil ama olsun onun ağrısına canının yanmasına dayanamıyorum şu an beklemekten başak bir şey yapmıyorum :14:

Bgmm canım çok geçmiş olsun umarım sevgilin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur..
Sende iyi düşün artık oldu bitti ameliyatı bak sapasağlam,ağrısıda inşallah geçer çabucak

Selamlarrr :16:
Kızlar ben varken yoktunuz ben yokken varmışsınız :37:
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Bu arada belki Biz 2013 e de çekmeyi planlıyoruz işler yolunda giderse:32:

Cnmm çok geçmiş olsun :(
Allah Şifa Versin...
İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına döner...
Üzülme lütfen

Selamlarrr :16:
Kızlar ben varken yoktunuz ben yokken varmışsınız :37:
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Bu arada belki Biz 2013 e de çekmeyi planlıyoruz işler yolunda giderse:32:

Ooo senin içinde sevindim canım :) Sende yavaş yavaş bizim konudan çıkıp 2013 gelinlerine transfer olursun artık ama unutma bizi :)

Canımm çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin eniştemize.. İnşallah hemen toparlanıcak ve eskisinden daha da iyi olucak canımm eminim sen de güçlü olmaya çalış onun sana ve motivasyonuna çok çok ihtiyacı vardır şimdi.. İçini ferah tut, en kısa sürede iyi olucak inş.canımm...

yasmin89 aşkolsun canım yaaa muradına erme tablosunda ben neden yokum:5:
22 Nisan 2007-Tahminen 201 olursa 6 Nisan

Back