• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

henüz 21 yaff:) çok erken daha benim içinde onun içinde:) ama uzun süreli olunca ilişki bi de okul bitmeye yakın ailen sevgilini merak etmeye başlayınca düşünüyo insan ister istemez:) tabi daha çok var dediğim gibi en az üç yıl :) ki bence 4seneye ancak:):52::52::52:

bende 21 im canım hem bu süre içinde 24 fln olacam evlendiğimde tam istediğim yaştı olgunluk açısından bide o tarafından bakıyorum :34::34:

süppeeeeeeer bi elbise ama çoğu kişiye abartı gelebilir..sanki biraz gelinliin renklisi gibi:34::34:

sağol kuzum bi arkadaş ta o modeli diktiriyor tek farkı beyazını gelinlik olacakmış gelinliği andırıyor ama onu giyersem yaşadığım yerde giyilmiş en harika nişanlık olacak :16::16::16: öyle çarşaf gibi büzdürülmüş şeyleri hiç sevmiyorum ki :47::47:

sizin topiğiniz bizimkine taşındı arkadaşlar , hoşgeldiniz diyorum hepinize kader kardeşlerimiz :)

hadi bi konu başlatın ondan konuşalım :)

sizin topiğiniz bizimkine taşındı arkadaşlar , hoşgeldiniz diyorum hepinize kader kardeşlerimiz :)

hadi bi konu başlatın ondan konuşalım :)

Hoşbuldukk kader ortağım :1: Kızlar aslında ŞAFAK TABLOSU tarzında bir şey mi yapsak? Güzel olmaz mııı?? :9::21:

aynen aynennnn:) bende bi ben varım böyle sanıyordum meğer ne çokmuşuz:) :27: bekleyelim ilişkilerimiz otursun kuzum yaa napalım artık:30::30:
Ben de tekim zannediyordum ama sizleri gördüm rahatladım :16: Birlikte beklersek çabuk geçer bence zaman.. :1: Evet kuzucumm mecbur beklicezz napalımm:27::1:

Hoşbuldukk kader ortağım :1: Kızlar aslında ŞAFAK TABLOSU tarzında bir şey mi yapsak? Güzel olmaz mııı?? :9::21:

benim yazılarımın altında imza kısmında çıkıyor bişeyler :66: benimde aklıma gelmişti demin şafak hesaplaması zor oldu belki ama şöyle bi tablo mu yapsak mesela ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Nick[/td]

[td]Tahmini Düğün Tarihi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Yasmin89[/td]
[td]Haziran-2014[/td]
[/tr]
[/table]

hatta birlikte olmaya başladığımız tarihide ekleriz , yıldönümlerimiz yaklaşınca fark ederiz birbirimizi :)

hatta birlikte olmaya başladığımız tarihide ekleriz , yıldönümlerimiz yaklaşınca fark ederiz birbirimizi :)

Süper olur yasminimm ama mesela düğüne 6634 gün var onu yazsak? daha iyi olmaz mııı ya da hem tarihi hem de kalan günü yazarız ne dersiinnn?? :16:

Süper olur yasminimm ama mesela düğüne 6634 gün var onu yazsak? daha iyi olmaz mııı ya da hem tarihi hem de kalan günü yazarız ne dersiinnn?? :16:

güzel olur canım ama hesaplaması zor diye demiştim :)) nasıl hesaplamayı düşünüyorsun :)

Hesapladımm bileee :1: 1635 gün var bizimkine :16: Arkadaşlar tarihleri yazarlar ben de hesaplarımm ama tablo işini beceremem gibime gelioo :17::1:

tablo işini bana bırak o zaman , tarih hesaplamada senin olsun :) 29 haziran 2014 diyorum şimdilik :66:

topiğin ilk açıklama konu yerine yapıyorum tabloyu girişe :) alfabetik olarak...

Hesapladımm bileee :1: 1635 gün var bizimkine :16: Arkadaşlar tarihleri yazarlar ben de hesaplarımm ama tablo işini beceremem gibime gelioo :17::1:

hatta sen şimdi bana ne zaman çıkmaya başladığnızıda söyle , bide evlenceğinizi düşündüğün tarihi :D

tablo işini bana bırak o zaman , tarih hesaplamada senin olsun :) 29 haziran 2014 diyorum şimdilik :66:

topiğin ilk açıklama konu yerine yapıyorum tabloyu girişe :) alfabetik olarak...
Tamam canım tablo işi de senin :) 950 gününüz var hayatımm :)

Bende 2014 gelini olacagım inş bizde 24 mayıs 2014 tarıhınde ıstıyoruz ıns :24:

Son düzenleme:
Back