2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet bu sayfayi gormek beni cok mutlu etti bende nisanliyim 2013 istiyor erkek tarafi ama ben 2014 istiyorum arkadaslarim cok kiziyor rahat rahat hazirlanmak istiyorum eltim mayis 2012 gelini :)bende mayis 2014 ins:)

hoşgeldin canım canını sıkma bak bekleyen tek sen değilsin dimi bizde varızz o zamana kadar bizlerde hazırlıklardan çeyiz fln herşeyi paylaşarak tüketiriz zamanı

Evet bu sayfayi gormek beni cok mutlu etti bende nisanliyim 2013 istiyor erkek tarafi ama ben 2014 istiyorum arkadaslarim cok kiziyor rahat rahat hazirlanmak istiyorum eltim mayis 2012 gelini :)bende mayis 2014 ins:)

Hoşgeldin canımm

Evet beklemenin tek güzel yanı rahat rahat hazırlanabilmek.. Bolca vaktimiz var. Her şeyin en güzelini, en iyisini bulabilmemiz için bolca zaman.. Bu açıdan bakıp rahatlamalıyız belki de İki ayağımız bir papuca girmeyecek, neyi ne zaman istersek halledebilicez.

haklısın acele işe şeytan karışırmış dimi hem daha çeyizim tam değil onu tamamlayacam artık o zamana kadar anca yeter zaten o süre

üzülme kız olur bi gün benim nişan ım önümüzdeki mart nisan yada mayıs tan biri olacak

Hayırlısı olsun canım

Nişan hazırlıkları ne alemdee ??

Merhaba canımm
hoşgeldinnn :) Bizim de sözümüz 2013 martında olucak, seninle tarihlerimiz yakın
Tekrar hoşgeldin kader ortağım

Hoşbuldum kader ortağım

Çok sewindim canım demekki yakın tarihlerde aynı heyecanları yaşayabilcezz

Bizim söz tarhimiz 2013 haziran ayından sonra inş en doğru ay da olcakk 2013 bir gelsin kararlaştırcez hemencikk

Hoşgeldin canım

Biraz tadını çıkar tabi, hazırlıklarını hiç telaş yapmadan güzel güzel hazırla hatta birlikte hazırlanalım

daha nişan için bi hazırlık yapmadım canımcım ama yakında başlarız hem nişan konusunda fln fikirlerinizi de alırım çünkü acemiyim ya heyecen çok var bu çarşamba günü bi dükkanın önünden geçerken bi nişanlık gördüm resmen kalbim küt etti hemencik şipşak resmini çektim tutturdum illa onu giyecem nişanda

Çok güzelmiş çok gezmeden beğenmişsin nişanlığınıı
Bizede gösterirsin die umut ediyorum vallahii hihihi

işte burdaaaaaaa

Eklentiler

• $Kopyasý 161120113146.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $161120113147.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $161120113146.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 23
Güzel canım ama gördüğüm anda şu üst kısmının biraz daha uzun olmasını hayel ettim bian..

dahada güzel olabilir gibi geldii

diktirebilirim canım ufak rütuşlar atarım üstünde yakından daha ışıl ışıl parlıyor yeni çıkmış hürrem modeliymiş adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…