• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynenennnnnnnnnnnnnn:) bende üç senedir biriyle beraberim:nazar: ama 2015 bile erken geliyo...daha okulum ve yüksek lisansım var osırada ancak biter onun okulu... ve askerliği var allahtan kısa sürecek askerliği.ve tabi bide iş....ne kadar erkn bulursa o kadar iyi...6-7 yıl çıkmış olacağız..evleneceğim kızsın diyo ama benim okul bitmek üzere olduğundan ben aceleci davranıyorum biraz sanırım.istiyorum evlenmeyi ama belli etmiyorum işte... :37:hayırlısı bakalım..bana vereceğiniz tavsiyeler var mı yaa:) hani evlenenler evlenecekler...nasıl birşey bu evlilik:) :27:

peki canım kaç yaşındasın ki birde orası var dimi önemli:17::17:

bende 2014 de evlenicem yaaa :( eşi olmak istiyorum artık herşeyiyle benim olsun uzadıkça uzuyorr :(((

bende biran önce aynı eve girmek onunla yatıp onunla uyanmak istiyorum kızlar ve daha bir sürü tatlı hayalim var ama sanki şu iki üç sene bilem bi asır gibi geliyor bana ya:43::43::43:

bende biran önce aynı eve girmek onunla yatıp onunla uyanmak istiyorum kızlar ve daha bir sürü tatlı hayalim var ama sanki şu iki üç sene bilem bi asır gibi geliyor bana ya:43::43::43:

Canım sen benden iyi durumdasın..:43: Güzel günlerinizin hayalini kur motive et kendini,geçmiyor dersen daha zor olur senin için..Allahım ömür boyu mutlu etsin sizi..:16::nazar::nazar::nazar:

Canım sen benden iyi durumdasın..:43: Güzel günlerinizin hayalini kur motive et kendini,geçmiyor dersen daha zor olur senin için..Allahım ömür boyu mutlu etsin sizi..:16::nazar::nazar::nazar:

amin canım inşallah sende çok mutlu olursun ya hepimiz mutlu olalım en azından adını koyduk sözlendik :43:

Son düzenleme:
malesef aslında ben seneye fln olsun istyrm ama onun işi yok okuyorz ikimzde sözlüyüz dha o yzden okdr var dha :(:(

Merhaba kızlarr :16:
Bende evlenmek için 2015 yılını bekliyorum :9:
Malum okul askerlik ancak zaman geliyorr :1:
Allah nasip kısmet ederse 2013 haziran temmuz gibi söz olcak :69:
2014 nişan :69:
veee 2015 te de düğünnnn :69:
daha çok varr ama biz böylede çokkk mutluyuzz, hem ilşkimiz daha çok yeniii :nazar: :52: :52:
Nasıl güzel teselli yolu bulmuşmuyum kızlarrr ?? :9: :9: :9:

Son düzenleme:
daha çok varr ama biz böylede çokkk mutluyuzz, hem ilşkimiz daha çok yeniii :nazar: :52: :52:

vah benim polyannam hoşgeldin aramıza :16::16: bizim kaderimiz beklemekten yana :1::1:

Merhaba canımm
hoşgeldinnn :) Bizim de sözümüz 2013 martında olucak, seninle tarihlerimiz yakın:16:
Tekrar hoşgeldin kader ortağım
:9::17:

Evet bu sayfayi gormek beni cok mutlu etti bende nisanliyim 2013 istiyor erkek tarafi ama ben 2014 istiyorum arkadaslarim cok kiziyor rahat rahat hazirlanmak istiyorum eltim mayis 2012 gelini :)bende mayis 2014 ins:):nazar:

Back