oy kıyamam seni aşık seni![]()
30 ekimden beri göremiyorum yaa

çok zor geliyor artıkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy kıyamam seni aşık seni![]()
30 ekimden beri göremiyorum yaa
çok zor geliyor artıkkk![]()
neden göremiyon canım ki![]()
Uzağızz![]()
Daha önemlisi ben okul hariç hir bir yere çıkamıyorumm![]()
benden biraz iyiymişsin canım ben de çıkamıyorum bilirsin aileler fln bende göremedim çok özledim ama biran önce evlensek diyoruminşallah tez vakitte kavuşuruz
İnşallah canım tez zamanda kawuşuruzz
Şu okullar yarı yıl tatiline girse artık gidipte görsemm
Konuşamıycaz ama görmekte güzel onu![]()
insan böyle en azından avutuyor kendini dimi güzelim benim şimdilik çıkmam gerek canım sevdiğim le konuşacaz yine gel görüşelim![]()
Benim sevgilim askerde o dönücek daha kpss'ye giricek atanıcak tabi bende aynı şekilde sonra para biriktiricez falan bizimde en erken 2013 belki 2014'e bile kalabilirAy böyle düşününce çok varmışşş
![]()
Hoşgeldin canımm
Ewet daha çok var ama napalım sabretcezz...
Ne demişler sabreden derviş muradına erermişş![]()
Haklısın canım hayırlısıyla ocakta askerden gelicek ilkbaharda nişan istiyoruz, şimdilik onun heyecanıyla yetiniyorum![]()
Ne güzel canım bak seninki askerden geliyor benimki daha gitmedi bileee![]()
Filozum benim yazmışsın demek ki üniversite mezunu, kısa dönem olunca daha çabuk geçiyo canım, hiç dert etme onu, hele 2014-2015'te evlenmeyi düşünüyosak su gibi geçicektir zamannn![]()
Ahh ahh canım okulunu bitrmiyor... Sadece bir ödewi war yazması gereken ama yapmıyorr..
Benim okulum bitince çabuk geçicek ama şuanda hiçç geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Hoşbuldum kader ortağım![]()
Çok sewindim canım demekki yakın tarihlerde aynı heyecanları yaşayabilcezz![]()
Bizim söz tarhimiz 2013 haziran ayından sonra inş en doğru ay da olcakk 2013 bir gelsin kararlaştırcez hemencikk![]()
işte burdaaaaaaa
:81: Canımm süpermişşşş ben çooooooook beğendimmm.. Ben de kesinlikle böyle bir şey istiyorum, çok zarif duruyor..![]()
Benim sevgilim askerde o dönücek daha kpss'ye giricek atanıcak tabi bende aynı şekilde sonra para biriktiricez falan bizimde en erken 2013 belki 2014'e bile kalabilirAy böyle düşününce çok varmışşş
![]()
Hoşgeldin canımm
Ewet daha çok var ama napalım sabretcezz...
Ne demişler sabreden derviş muradına erermişş![]()