• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

benden biraz iyiymişsin canım ben de çıkamıyorum bilirsin aileler fln bende göremedim çok özledim ama biran önce evlensek diyorum :43::43::43: inşallah tez vakitte kavuşuruz

İnşallah canım tez zamanda kawuşuruzz :nazar:

Şu okullar yarı yıl tatiline girse artık gidipte görsemm :43:

Konuşamıycaz ama görmekte güzel onu :69:

İnşallah canım tez zamanda kawuşuruzz :nazar:

Şu okullar yarı yıl tatiline girse artık gidipte görsemm :43:

Konuşamıycaz ama görmekte güzel onu :69:

insan böyle en azından avutuyor kendini dimi güzelim benim şimdilik çıkmam gerek canım sevdiğim le konuşacaz yine gel görüşelim :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Benim sevgilim askerde o dönücek daha kpss'ye giricek atanıcak tabi bende aynı şekilde sonra para biriktiricez falan bizimde en erken 2013 belki 2014'e bile kalabilir :50: Ay böyle düşününce çok varmışşş :53:

Benim sevgilim askerde o dönücek daha kpss'ye giricek atanıcak tabi bende aynı şekilde sonra para biriktiricez falan bizimde en erken 2013 belki 2014'e bile kalabilir :50: Ay böyle düşününce çok varmışşş :53:

Hoşgeldin canımm :16:

Ewet daha çok var ama napalım sabretcezz...

Ne demişler sabreden derviş muradına erermişş :1::1:

Ne güzel canım bak seninki askerden geliyor benimki daha gitmedi bileee :9:

Filozum benim yazmışsın demek ki üniversite mezunu, kısa dönem olunca daha çabuk geçiyo canım, hiç dert etme onu, hele 2014-2015'te evlenmeyi düşünüyosak su gibi geçicektir zamannn :52:

Filozum benim yazmışsın demek ki üniversite mezunu, kısa dönem olunca daha çabuk geçiyo canım, hiç dert etme onu, hele 2014-2015'te evlenmeyi düşünüyosak su gibi geçicektir zamannn :52:

Ahh ahh canım okulunu bitrmiyor... Sadece bir ödewi war yazması gereken ama yapmıyorr.. :5::5:

Benim okulum bitince çabuk geçicek ama şuanda hiçç geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr :19::19::19:

Ahh ahh canım okulunu bitrmiyor... Sadece bir ödewi war yazması gereken ama yapmıyorr.. :5::5:

Benim okulum bitince çabuk geçicek ama şuanda hiçç geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr :19::19::19:

Ne kadar uyanık bi sevgilin var :52: Aslında en güzeli hep öğrenci kalmakta malesef bi yere kadar, belki şu an kendini hazır hissetmiyodur, hissettiğinde okulunu bitirip gidicek mecbur askere :45:

Hoşbuldum kader ortağım :16: :9:

Çok sewindim canım demekki yakın tarihlerde aynı heyecanları yaşayabilcezz :69:

Bizim söz tarhimiz 2013 haziran ayından sonra inş en doğru ay da olcakk 2013 bir gelsin kararlaştırcez hemencikk :16:

Evet canımm ben de çok sevindimm, birlikte atlatıcaz inşallah bu uzunca zamanı ve o heyecanlarııı :)) Birbirimize destek olursak bence zaman daha çabuk geçer.. :16::17:

hoşgeldin güzelim üzülme üzülme bizimle takıl zaman çabucak geçer:1::1:

Back