2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Haklısın valla canım :)
Sanırım herkes bir koşuşturmaya girdi gene :)
Özledim ama sizle sohbeti
Ee neler var neler yok sende canım :)

ne olsun bitanem hayat devam ediyor valla benim okul derdim oladığı için bi koşuşturmam yok

kızlarrrrrrrrrr ben şehir dışındaydım tam 1 haftadır , bu akşam geldimmm

biz 2012 yi getiremiyoruz çeke çeke siz 2014-2015 diyonuz yaa amanıın,
Bence şimdiden beklemeye saymaya başlamayın sanırım diğer evlenecekler de böyle düşünüyodur..

Son düzenleme:
erken olmus biraz sanki

ama geciyor zaman... bu zamnlarında kıymeti baska bizde 2013 ü bekliyorz ama saymadan sayınca gecmiyo cunku

niye bu kadar bekliyosunuz? söz nişan varmı?

bizde sözlüyüzz

iyi kabul etmişler 14 ü 15 i , ben 2013 e bile ikna etmekte zorlanıyorum hem kendisini hemde ailesini :44:

ne yapım canım aslına bakarsan bian önce kavuşmak için can atıyorum şuan dese razıyım ama hayatın gerçeklerini de es geçmemek varki bi sene okul var sonra askerlik ve en sonada iş yani bekleyecem

hayırlısı olsun da gecer zaman zaten okul falan varsa normal

eninde sonunda mutlu olun da

hayırlısı olsun da gecer zaman zaten okul falan varsa normal

eninde sonunda mutlu olun da

gelir dimi o yıllarda canım çok seviyoruz işte buradada gelecekle ilgili hayallerimiz herşey olsun konuşalım beklerken diye açtım oyoy

Son düzenleme:
Mrb lar
Ben ağır bir grip geçirdiğim için gelemiorm...
6 gündür yatıyorum sürekli...
Sizler neler yapıyorsunuz??

mrb kızlar en gelsim valla ebn unutmadım topiğimizi sizlerden baya bi süre ses çıkmadı yahuu

Kızlaaaaaarrr kaçdır gelip gidiyorum bu topiğe kimsecikler yok ama bende unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…