• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yasmincim senin adına çok sevindim herşey yoluna girer inşallah :nazar:
Harmony ne oldu hani düzelmiştiniz tatlım ya:50:

harmony canm uzun süreli ilişkilerde çok sık rastlıyorum buna ya bugün bi arkadaşımda aglayarak geldi 4buçuk senedir birlikteler çekemiyorum artık bitircem diyodu akşamına barıştılar:69: sizin tek kötü yanı uzak mesafe görüşemiyosunuz :97: hayırlısı olsun canm ya

Bizde tartıştık :50: Askerdeyken bu durumda olmak gerçekten çok daha zor ya :43:

hepimizin tadı kaçtı ufff , ama biz bu akşam yemeğe gittik hatta şuan azcık kafam güzel olarak yazıyorum :61: güzel geçti barıştık , darısı diğer tüm küs arkadaşlarımın başına :69: :nazar:

kızlar merhaba :)
biz birkaç gün önce barıştık
şu an da hayet iyiyiz :nazar:
yarın okula gidicem sabahın köründe haftasonları da çalışıyorum..
hiç tatilim yok yoğunum biraz uğrayamadım..
ama iyi olduğumu haber vereyim dedim
görüşmek üzere :10:

Merhabalarr:16:
Nasılsınız bakalımm :)
Benim moralim bozuktu ancak güzel haberlerinizle mutlu oldum :61:
Benim boğazlarım çok kötü ya :( 1 buçuk yılda her ay 2 3 kutu antibiotik bitiriyorum... Çok hastalanıyorum. Birtek bu yaz 2 ay kullanmadım onun haricinde sürekli kullanıyorum... Boğaz enfeksiyonu bir hastalık var o çıkmıştı kışın bende. Bugün doktoro gittim kultür yapıldı boğazıma... Yine boğazıma çubuk yedim :5: Bide bademciklerine bastıra bastıra yapıyorlar:25: Dua edin o rahatsızlığım gene çıkmasın yoksa Bademciklerim alıncak...
Pufss ya...
Sizinde kafanızı şişirdim :26:
Ama bu cuma dayım geliyor almanya dan çok mutluyum o ayrı :9:

Benim boğazlarım çok kötü ya :( 1 buçuk yılda her ay 2 3 kutu antibiotik bitiriyorum... Çok hastalanıyorum. Birtek bu yaz 2 ay kullanmadım onun haricinde sürekli kullanıyorum... Boğaz enfeksiyonu bir hastalık var o çıkmıştı kışın bende. Bugün doktoro gittim kultür yapıldı boğazıma... Yine boğazıma çubuk yedim :5: Bide bademciklerine bastıra bastıra yapıyorlar:25: Dua edin o rahatsızlığım gene çıkmasın yoksa Bademciklerim alıncak...
Pufss ya...

ahh canım geçmiş olsunnn
çok üzüldüm yaaaa
şimdi mevsim geçişi ondan herhalde...
dua etmez myim ederim senin için
inşallah çıkmaz bi daha rahatsızlığın canım
olur mu öyle kafanızı şişirdim falan :20:
tabii anlatacaksınn
çok öpüyorum seni dikkat et kendine cnm bnm :71: :70:

hepimizin tadı kaçtı ufff , ama biz bu akşam yemeğe gittik hatta şuan azcık kafam güzel olarak yazıyorum :61: güzel geçti barıştık , darısı diğer tüm küs arkadaşlarımın başına :69: :nazar:

kızlar merhaba :)
biz birkaç gün önce barıştık
şu an da hayet iyiyiz :nazar:
yarın okula gidicem sabahın köründe haftasonları da çalışıyorum..
hiç tatilim yok yoğunum biraz uğrayamadım..
ama iyi olduğumu haber vereyim dedim
görüşmek üzere :10:
hadi gözünüz aydın kızlar :38:
Pufss ya...

cnm sanada çok çok geçmiş olsun :71:

ahh canım geçmiş olsunnn
çok üzüldüm yaaaa
şimdi mevsim geçişi ondan herhalde...
dua etmez myim ederim senin için
inşallah çıkmaz bi daha rahatsızlığın canım
olur mu öyle kafanızı şişirdim falan :20:
tabii anlatacaksınn
çok öpüyorum seni dikkat et kendine cnm bnm :71: :70:

Çok teşekkür ederim canım benim...
Saolasın... Ben 1 buçuk yıldır ayda 2 kere en az bademciklerim şişerde ama Allah ta n o mikrop ürememiş:nazar:
Nasılsın canım iyi misin
hadi gözünüz aydın kızlar :38:

cnm sanada çok çok geçmiş olsun :71:

Çok teşekkür ediyorum
Sen nasılsın canım iyisindir inşallah :)

Eee Anlatın nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz :)

Çok teşekkür ediyorum
Sen nasılsın canım iyisindir inşallah :)

Eee Anlatın nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz :)

iyiiyim cnm allah a şükür kaç gündür bu 2014 gelinleri nerede kimsenin sesi soluğu çıkmıyor :8:

Back