Oda öyle düşünmese beklemezdi zaten canım,peki arasan konuyu çözebilmek için sadece konuşsanız yani konuşmadan bir yere varamazsınız kievet sadece dün gece konuyla alakasız hayvanlarıyla ilgil bişi yazmış bende cvp vermedim , dediğin gibi inat etti belli , oda benden bekliyor ama bende ondan bekliyorum işte ve kırılan incinen benim onun beni araması lazım değil mi, gerçi da aynısını düşünüyodur üfffff
ya ben ilişkide çok araya karşıyım mesela 3-4 gün konuşmama gibi :97: ve hiçbi zaaman dayanamadım iyi bi huymu kötümü bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun msj atarım biliyim ki kötüye gidicek yine atarım duramıyorum :78: tabi nası bi konudan tartışıldıgına göre çok değişir bu :82: tabi karşındakinin tutumuna görede :97:
Ya bende aynen senin gibiyim asla duramam arayıp sormadan çatlarım valla,çok üstüne giderim olayın hep..Ama konuşabildiğimiz içinde çözülür yani
daha ilişkinin başlarındayız telde knuşuyoruz ben bişeyi yanlış anlayıp kızdım buna ,buda bi sinirlendi zeki sevgilim bilgisayarn masasını kırdı allah kahretsn diyip teli kapadı ... sonra baktım geri arıyo suratına kapatmadm sinirden diyeo günde buluşucaktık tabi ben bi sinir hiç gelemem öyle biyerleri yumruklaama falan zaten o gün ilk ve son yaptı çok itici geliyo bana neysee bu gelmicek diye düşünüyorum .. altımda eşofman saçımı tepeden topladm sıfır makyaj taksiye bindim tam onların eve yaklaştım aradı noldu dedim bekle geliyorum dedi dedim artık çok geç sen in aşagı ben geldim bile bi geldi bu resmen tırsıyo benden
sonra itiraf etti aşkım valla o gün çok korktum eyvah dedim bu kız bıçaklıcak beni dedim diyoben sinirliyken gözüm bişeyi görmez çözdü tabi beni
Süpersin ya baştan korkutmuşsun gözünü iyi olmuş bir daha cesaret edemez herhalde
Ya olayların üstüne gitmen gerekebiliyor bazen yoksa o uzayıp gidiyor ben belirsizliklerden nefret ederim herşey kesin olucak yoksa içim rahat etmiyor.Kavga edersek bizde hep üstüne giderim olayların o konuyu kapatmaya çalışsa bile, illaki o anda çözülücek yani
ahahah senmisin ben yamesela artık konuşmuşuzdur bitmiştir olay o tamam aşkım yeter bak der ben hala ama bi kere yaptın yine yapıcaksın ama tamamen çözülmesini istiyorum kendimi biliyorum sonra yine sorun yaparım ben haklıyım bananee kötü bi son bile belirsizlikten iyidir bencede çileden çıkıyorum ben ya eski erkek arkadaşımla çok farklıydı ilişkimiz ne dogru düzgn birbirimizden haberimiz vardı kavga etmeyi bilmezdik sürekli ayrılırdık ama ordaki hatalarımı anladım ki şuan çok daha az hata yapıyorum
bu arada ben artık çıkıyım canmyarın sabah yine erken kalkmak zorundayım bombalıcam artık bu okulu öpüyorum :82:
kızlar gelcem dedim ama gelemedim kusura bakmayın , annemle oturduk konuştuk falan kaldım onunla gelemedim ve ben napıcam açıkçası hala bilmiyorum2008 den beri birlikteyiz ve ilk defa böyle bişey yaşıyoruz , kavga eder telefonu kapar küser falan en fazla 2 3 saat sonra barışır ederdik , böyle konuşmadığımız ilk defa oldu çok üzülüyorum noluyo anlamıyorum
canım belki kafasını toplayıp öyle arayacaktır seni.... belki de senin aramanı bekliyordur..senin araman gerektiğini düşünüyordur.... ilk defa oldu diyosun.. bilemedim ki şimdi.. çok mu kızdı ki sana :44:
est. cnım hayırdır kötü bişey yoktur inş.?
yeni geeln arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaya ben ilişkide çok araya karşıyım mesela 3-4 gün konuşmama gibi :97: ve hiçbi zaaman dayanamadım iyi bi huymu kötümü bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun msj atarım biliyim ki kötüye gidicek yine atarım duramıyorum :78: tabi nası bi konudan tartışıldıgına göre çok değişir bu :82: tabi karşındakinin tutumuna görede :97:
yasmincim çok üzüldüm cnm okudum yazdıklarını umarım aranız düzeliren kısa zamandayeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum , kusura bakmayın kendi derdimden ilgilenemedim
est. cnım hayırdır kötü bişey yoktur inş.?
yeni geeln arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaya ben ilişkide çok araya karşıyım mesela 3-4 gün konuşmama gibi :97: ve hiçbi zaaman dayanamadım iyi bi huymu kötümü bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun msj atarım biliyim ki kötüye gidicek yine atarım duramıyorum :78: tabi nası bi konudan tartışıldıgına göre çok değişir bu :82: tabi karşındakinin tutumuna görede :97:
yasmincim çok üzüldüm cnm okudum yazdıklarını umarım aranız düzeliren kısa zamandayeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum , kusura bakmayın kendi derdimden ilgilenemedim
Bu konuda gerçekten çok benziyormuşuz ya :86: bende çok uğraşıyorum hatta bana diyor ki senden özür dileyince bile çok uzuyor konu
İnsan daha önce yaptığı şeylerden ders alıyor işte,aynı hataları tekrarlamıyor..Aman bu kadar bahsettik dilimizi ısıralımda kavga etmeyelim :86::86:
ben ona kızdım işte , onun araması gerek , bende böyle düşünüyorumyahu tel i ilk kapattığım zaman , bana yazdı işte bişeyler ama hep kapatmama takılmış olayla ilgili bişi dediği yok , yok efendim neden kapatmışım yok efendim neden konuşmuyomşm bilmem ne , yahu bende bekliyorum ki o an , (artık baya zaman geçti beklemiyorum böyle bişi tabi) desin bana o gece işte , özür dilerim falan geçtim onları artık dilemesin hani istemiyosa ama , tamam kapatalım konuyu unutalm hayatım desin bişi desin , yani onun yapıcı olduğu hiç bişi yok , bende buna takıldım , öfff bilmiyorum nolcak
kızlar çok garip bi olay oldu böyle doğa üstü gibi bişi , ben gece uyuyamamıştım 4,5 ta dizi izliyodum ve tamda ikimizinde sevdiği yabancı bir dizi , ordaki çifti hep birbirimze benzetirdik falan , neyse o çift tam izlediğim bölümde evleniyodu ve benimkininde bugün dersi sabahtı yani 7 de kalkması lazımdı , gecede çoktan uyumuş olması lazımdı , bi baktım 4,5 te nete girdi , tamda dizidekiler evlenirkenben yazdım işte direk , dedim böyle böyle bu tesadüf mü , değil bence falan dedi ama olayla ilgili hiç konuşmadık , dedim sen neden uyumadın dersin var falan öyle azcık hava su konuştuk , ve dedi cuma günü akşam buluşalım o p tesi gidemediğimiz yemeğe gidelim peki dedim bende tam çıkarken özledim dedi gitti , benim cvp vermeme fırsat vermeden yani , bugünde biraz mesajlaştık ama gene olayla ilgil değil hava su , bende açmıyorum olayı o gün yüzyüze konuşcaz , işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?