• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

buluşma günümüzü ilan ediyorum ; cumartesi gecesi saat 9 da hepimiz burdayız , unutmayın küserim :)))

Kusura bakmayın cnm yaa ben giremedim ne zamandır...
Pazar günü üni deneme sınavı var türkiye geneli ona giricem haldır haldır test çözmekle meşgulum k.nakma lütfenn
Yarın akşam buluşalım ama hımm? Nasılsınız neler yaptınız??

Kızlar nerelerdesiniz yaa geliyorum kimseler yok çıkıyorum tekrar.... ne alemdesiniz haber verin pleasee :24:

Nasıl olalım canım bu şehit deprem haberleri ben çok üzülüyorum yaaa:5:
Bugün de canlı bomba habeleri...
Buarada yarın sınavaa giriiyorumm deneme bakalımm :))
Salı da sınavr başlıyor bnm...

kızlar kızlar kızlarrrrrr , buluşamaz oldukk , ne zaman uygun olursunuz herkes söylesin tek tek o gün gelelim hep beraber :)

İyi akşamlar canım...
Yarın ingilizce sınavım var... Bir size bakayım dedim özledim valla ya
Nasılsınınız iyisinizdir inşallah :)
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor :)

Kanal 7 De Hababam Sınıfı var kızlar ya izle izle doyamıyorum...
Kemal Sunal Adile Naşit ne büyük oyuncular ya... Allah rahmet eylesin hepsine...
Eskilerin filmleri gerçekten bir başka yaa...

Kızlar slm , bayram gelio hazırlık telaş temizlik alışveriş koşuşturmaca yuvarlanıp gidiyoruz , siz napıonuzzzz :)

Mrb canım herkse mrblarr :)
Evet temizlik bir koşuşturmaca... Bugünde çok yorgunum dün staj günümdü işten 6 35 gibi geldim dokunmmuyorum annem ile ablam hallediyor bu aralar çok yoruldumm :)
Şimdiden hepinizin bayramını kutlarım... İnşaallah ailenizle sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlarınız olsun...:16::16:

Girip çıkıyorum Girip Çıkıyorum en son benim yazım...
Nerelerdesinizzzz :52:
İlişkiler Nasıl Gidiyor Bakalımmm??:16:

mrb kızlar bu ara benim cnım baya sıkkın havamda değilim bizim ilişki bu aralar sancılı geçiyo o yüzden morelim çok bozuk

bende senin gbiyim :) 8 haziran 2015 düğün tarihi :) daha çok var yaniiiii :(

Son düzenleme:
ne yapım canım aslına bakarsan bian önce kavuşmak için can atıyorum şuan dese razıyım ama hayatın gerçeklerini de es geçmemek varki bi sene okul var sonra askerlik ve en sonada iş yani bekleyecem :1::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aynenennnnnnnnnnnnnn:) bende üç senedir biriyle beraberim:nazar: ama 2015 bile erken geliyo...daha okulum ve yüksek lisansım var osırada ancak biter onun okulu... ve askerliği var allahtan kısa sürecek askerliği.ve tabi bide iş....ne kadar erkn bulursa o kadar iyi...6-7 yıl çıkmış olacağız..evleneceğim kızsın diyo ama benim okul bitmek üzere olduğundan ben aceleci davranıyorum biraz sanırım.istiyorum evlenmeyi ama belli etmiyorum işte... :37:hayırlısı bakalım..bana vereceğiniz tavsiyeler var mı yaa:) hani evlenenler evlenecekler...nasıl birşey bu evlilik:) :27:

mrb kızlar bu ara benim cnım baya sıkkın havamda değilim bizim ilişki bu aralar sancılı geçiyo o yüzden morelim çok bozuk

bi bakayım yazan var mı diye girdim yorumunu gördüm..
noldu tatlım yaa anlatmak istersen buradayız unutma :29:

Back