Bende bayılırım şekerpareyeeeeeeOoo yeterde artar kuzum maşallah şekerpareye dayanamıyorum bende gelebilir miyimBende yemeğe çağırdığımda ne yemek yapacağım düşünüyorum ya etli ya tavuklu bir menü olacak orası kesin tabi ağır olmalı
Bende bayılırım şekerpareyeeeeeebuyrun gelin valla nehirim :)
Ben dün akşam fırın sütlaç yaptım, hazır paket vardı, ama hazırlarda pirinç pek olmuyo diye azcık pirincte koydum, çok gelmiş pirinç ve kendi yaptığmız gibi tatlı değildi. evde bi kaç paket daha var onlara şeker ekleyip pirinç eklemeden yapcam bakalım oyle nasıl olcak
**
bende ailemi + kv leri ağırladım bi akşam.
-mercimek çorbası- islim kebabı-pilav-karışık kızartma yoğurtlu ve havuc tarator yaptım.
bi akşamda sadece kendi ailemi alcam bakalım ramazanın son haftası olur sanırım
Ayy ne güzel olur en sevdiğim tatlıBende bayılırım şekerpareyeeeeeebuyrun gelin valla nehirim :)
Ben dün akşam fırın sütlaç yaptım, hazır paket vardı, ama hazırlarda pirinç pek olmuyo diye azcık pirincte koydum, çok gelmiş pirinç ve kendi yaptığmız gibi tatlı değildi. evde bi kaç paket daha var onlara şeker ekleyip pirinç eklemeden yapcam bakalım oyle nasıl olcak
**
bende ailemi + kv leri ağırladım bi akşam.
-mercimek çorbası- islim kebabı-pilav-karışık kızartma yoğurtlu ve havuc tarator yaptım.
bi akşamda sadece kendi ailemi alcam bakalım ramazanın son haftası olur sanırım
Bida denicem bakalım pakettekileri, olmazsa kendim yapcamAyy ne güzel olur en sevdiğim tatlı
Evde yaptığımız gibi olmaz ki işte inşallah kurtarırsın tatlıyı şimdilik yersiniz kuzum bende çok severim sütlacı Ramazan ayınada çok yakışır hafif yemeklerden sonra ohh ama daha onu yapacak fırsatım olmadı halley pastamızı bile hala bitiremedik
Çok güzel yemekler yapmışsın maşallahbenimde aklımda islim kebabı var ne yalan söyleyeyim çok yakışıyor misafir menülerine o olmazsa fırında tepsi kebabı olabilir patates püreli o da güzel oluyor belki soslu tavuk patates ama islim kadar şık durmuyor tabi mercimek çorbası aynı şekilde yoğurt düşünüyordum ama onlara gittiğimizde yoğurt yapmışlardı farklı olsun diyorum tepsi böreği yaparım bir de annemde sarma saracakmış kayınvalidemlerin geleceği akşam için ee salata havuç tarator yaparım bir de hafif tatlı lazım dondurmalı irmik helvasını çok istiyorum ahh ağır gelmese eltimin ilk çağırmasını bekliyorum aslında sonrasında alayım ben diyorum tabi her halukarda son haftasonu çağırırım baktım çağırmıyor
Ayy ne güzel olur en sevdiğim tatlı
Evde yaptığımız gibi olmaz ki işte inşallah kurtarırsın tatlıyı şimdilik yersiniz kuzum bende çok severim sütlacı Ramazan ayınada çok yakışır hafif yemeklerden sonra ohh ama daha onu yapacak fırsatım olmadı halley pastamızı bile hala bitiremedik
Çok güzel yemekler yapmışsın maşallahbenimde aklımda islim kebabı var ne yalan söyleyeyim çok yakışıyor misafir menülerine o olmazsa fırında tepsi kebabı olabilir patates püreli o da güzel oluyor belki soslu tavuk patates ama islim kadar şık durmuyor tabi mercimek çorbası aynı şekilde yoğurt düşünüyordum ama onlara gittiğimizde yoğurt yapmışlardı farklı olsun diyorum tepsi böreği yaparım bir de annemde sarma saracakmış kayınvalidemlerin geleceği akşam için ee salata havuç tarator yaparım bir de hafif tatlı lazım dondurmalı irmik helvasını çok istiyorum ahh ağır gelmese eltimin ilk çağırmasını bekliyorum aslında sonrasında alayım ben diyorum tabi her halukarda son haftasonu çağırırım baktım çağırmıyor
Kuzum karnıyarık ile pilav üstü tavuk olmaz ki? Neden böyle bir seçim yaptın?Zerence
Kızlar ben de haftasonu 14 kişilik misafir alıcam annemle ortak davet gibi bişey olcak benim evimi de görmek istiyor yurt dışından kuzenlerim. Menümüz belli gibi ama bana meze salata önerin.
-Çorba (karar vermedim)
-Yaprak sarma
-Su böreği
-Karnıyarık
-Pilav üstü tavuk (bulgur pilavı üstüne tavuk göğüs tereyağında kızartılmış kuşbaşı doğranmış)
-Dondurmalı revani
Belki unuttuğum bi yemek vardır anneme sormam lazım
Gayet güzel menü, gitgide acıkıyorumZerence
Kızlar ben de haftasonu 14 kişilik misafir alıcam annemle ortak davet gibi bişey olcak benim evimi de görmek istiyor yurt dışından kuzenlerim. Menümüz belli gibi ama bana meze salata önerin.
-Çorba (karar vermedim)
-Yaprak sarma
-Su böreği
-Karnıyarık
-Pilav üstü tavuk (bulgur pilavı üstüne tavuk göğüs tereyağında kızartılmış kuşbaşı doğranmış)
-Dondurmalı revani
Kuzum karnıyarık ile pilav üstü tavuk olmaz ki? Neden böyle bir seçim yaptın?
Cacık yapabilirsin yanına gayette güzel olur
Kuralından değil ikiside doyurucu bir yemek ikiside et sonuçta.Ben yapmadım annem yaptı
Niye olmasın ki? Kural mı?
Gayet güzel menü, gitgide acıkıyorum
demin de yazdığım gibi. Havuk veya kabak tarator, patlıcan salatası veya yeşil,kırmızı biber havuç,vs karışık yoğurtlu kızartma , daha da aklıma başka bişi gelmiyo
Bida denicem bakalım pakettekileri, olmazsa kendim yapcam
İslim kebabının sunumu şık olıyor bende seviyorum :) havuç +patlıcan salatsı+közlenmiş biber misafir geldiğinde vazgeçilmez mezeler bana göre
eltin cağırmalı seni önce.
Kuralından değil ikiside doyurucu bir yemek ikiside et sonuçta.
Canım yeşil salata banko yap bence sofrayı ayrıca güzel gösteriyor yoğurt ya da cacıkta ekleyebilirsin karnıyarık pilav yanına çok yakışıyorZerence
-Çorba (karar vermedim)
-Yaprak sarma
-Su böreği
-Karnıyarık
-Dondurmalı revani
Canım yeşil salata banko yap bence sofrayı ayrıca güzel gösteriyor yoğurt ya da cacıkta ekleyebilirsin karnıyarık pilav yanına çok yakışıyorhavuç taratora bayılıyorum onun dışında çok meze yapmana gerek yok sarman su böreğin var çünkü
Hee o bakımdan
Çok misafir ama kuzum yaa herkes et yemez bi de isteyen tavuk yesin.
Hımm anladım canım. Soğuk mezelerin çoğunu yapıyorsun zaten birde sofranda güzel bir renk katsın dersen ve lezzet olarak da gayet güzel olan Patates Pastası(3 renkli) var. Ondan yapabilirsin. İnternetten araştırırsan muhakkak bulursun
Demek ki kalp kalbe karşıymışBen de tam bunlaruı yazmıştım bi önceki mesajda
Demek ki kalp kalbe karşıymışKarnıyarığa bayılıyorum bende ama acı çıkar falan diye cesaret edemiyorum misafir menülerinde
Sevmiyor musun uff eşimde sevmiyor çok fazla aramaz yapma aylarca yani bende her yemeğine kızartmasına bayılırımBen hiç patlıcan yemiyorum. Yapıyorum ama yemiyorum. Geçen gün islim kebabı yaptım kocacığımaAma yemedim
Yeni daha biri tuttu. Oda yine bizim binada komşumuzun kızı. Oda temmuzda evleniyor ilk bana teklif etti ev sahibi ama benim düğünüme daha var dedim(o zaman 3 ay vardı). Benden sonra ona teklif etmişler 750 tl tutmuştu. Yönetici de bize 700 tl falan ister dedi. Ama babama söyledim konuşurken olabildiğince bize yardımcı olsunlar en azından düğünden sonraki kışı geçirelim yılbaşından sonra yapıcaksa zam yapsın dedim. Bakalım teklif edicez. Ama adam 700-750 tl de ısrarcı olursa da havada karada yinede tutarız çünkü çevremizde bu büyüklükte ev yok. Olanlar 1000 tl kiraları.
Valla kayınvalidemi bilmiyorum bu derece yakınlığımızdan dolayı ama bana kalırsa bozulmaz gibi geliyor aksine sevinir diye düşünüyorum ama bilemiyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?