2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende bayılırım şekerpareyeeeeee buyrun gelin valla nehirim :)
Ben dün akşam fırın sütlaç yaptım, hazır paket vardı, ama hazırlarda pirinç pek olmuyo diye azcık pirincte koydum, çok gelmiş pirinç ve kendi yaptığmız gibi tatlı değildi. evde bi kaç paket daha var onlara şeker ekleyip pirinç eklemeden yapcam bakalım oyle nasıl olcak

**

bende ailemi + kv leri ağırladım bi akşam.
-mercimek çorbası- islim kebabı-pilav-karışık kızartma yoğurtlu ve havuc tarator yaptım.

bi akşamda sadece kendi ailemi alcam bakalım ramazanın son haftası olur sanırım

Bende bayılırım şekerpareyeeeeee buyrun gelin valla nehirim :)

Menüler yıkılıyor valla ohh miss

İslim kebabı, şekerpare Allahım sevmeyen var mıdır yaa

Ayy ne güzel olur en sevdiğim tatlı

Evde yaptığımız gibi olmaz ki işte inşallah kurtarırsın tatlıyı şimdilik yersiniz kuzum bende çok severim sütlacı Ramazan ayınada çok yakışır hafif yemeklerden sonra ohh ama daha onu yapacak fırsatım olmadı halley pastamızı bile hala bitiremedik

Çok güzel yemekler yapmışsın maşallah benimde aklımda islim kebabı var ne yalan söyleyeyim çok yakışıyor misafir menülerine o olmazsa fırında tepsi kebabı olabilir patates püreli o da güzel oluyor belki soslu tavuk patates ama islim kadar şık durmuyor tabimercimek çorbası aynı şekilde yoğurt düşünüyordum ama onlara gittiğimizde yoğurt yapmışlardı farklı olsun diyorumtepsi böreği yaparım bir de annemde sarma saracakmış kayınvalidemlerin geleceği akşam için ee salata havuç tarator yaparım bir de hafif tatlı lazım dondurmalı irmik helvasını çok istiyorum ahh ağır gelmeseeltimin ilk çağırmasını bekliyorum aslında sonrasında alayım ben diyorum tabi her halukarda son haftasonu çağırırım baktım çağırmıyor

Bida denicem bakalım pakettekileri, olmazsa kendim yapcam
İslim kebabının sunumu şık olıyor bende seviyorum :) havuç +patlıcan salatsı+közlenmiş biber misafir geldiğinde vazgeçilmez mezeler bana göre

eltin cağırmalı seni önce.

Zerence

Kızlar ben de haftasonu 14 kişilik misafir alıcam annemle ortak davet gibi bişey olcak benim evimi de görmek istiyor yurt dışından kuzenlerim. Menümüz belli gibi ama bana meze salata önerin.

-Çorba (karar vermedim)
-Yaprak sarma
-Su böreği
-Karnıyarık
-Pilav üstü tavuk (bulgur pilavı üstüne tavuk göğüs tereyağında kızartılmış kuşbaşı doğranmış )
-Dondurmalı revani

Belki unuttuğum bi yemek vardır anneme sormam lazım

Kuzum karnıyarık ile pilav üstü tavuk olmaz ki? Neden böyle bir seçim yaptın?

Cacık yapabilirsin yanına gayette güzel olur

Gayet güzel menü, gitgide acıkıyorum

demin de yazdığım gibi. Havuk veya kabak tarator, patlıcan salatası veya yeşil,kırmızı biber havuç,vs karışık yoğurtlu kızartma , daha da aklıma başka bişi gelmiyo

Bi salata yaparım, havuç kızartayım sarımsaklı yoğurtla, semizotu koyayım yoğurtlayıp yine. Başka ne yapsam ??

Öyle yaparsın canım bayramdan sonra rahatça yaparsın sütlacını
Bende çok seviyorum pilava çok yakışıyor ayrıca ve dediğin gibi patlıcan havuç közlenmiş biber özellikle kırmızıya bayılıyorum

Daha kayınvalidemleride çağırmadı diye biliyorum biz tatildeyken çağırdıysa bilemiyorum hemen ilk haftasındaya çağırmazsa ne olcek ben çağırmayacak mıyım kimseyi bir de aynı haftasonuna planlıyormuş o da

Canım yeşil salata banko yap bence sofrayı ayrıca güzel gösteriyor yoğurt ya da cacıkta ekleyebilirsin karnıyarık pilav yanına çok yakışıyor havuç taratora bayılıyorum onun dışında çok meze yapmana gerek yok sarman su böreğin var çünkü

Ben de tam bunlaruı yazmıştım bi önceki mesajda

Hee o bakımdan
Çok misafir ama kuzum yaa herkes et yemez bi de isteyen tavuk yesin.

Hımm anladım canım. Soğuk mezelerin çoğunu yapıyorsun zaten birde sofranda güzel bir renk katsın dersen ve lezzet olarak da gayet güzel olan Patates Pastası(3 renkli) var. Ondan yapabilirsin. İnternetten araştırırsan muhakkak bulursun

Aaa evet evet bundan yapabilirim sağol canım.

Bus nerde oturuyodunuz siz
Benim en çok üzüldüm şey annemle aynı yakada oturamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…