• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Stres yapmaaa, bak amca gibi akisina birak :KK70::KK70:
akisina.JPG

Stres daha çok:KK43:

Canımm inşallah anlaşırsınız.O kadar büyük bir yükten kurtulursun kiii...
Anneye yakın olmak zaten harika

Sizin orda kiralar nasıl?Az çok bi rakam vardır aklınızda.O da piyasanın üstünde istemezse oldu bitti:)

Evet kuzum baya baya rahatlıycam demektir buda :KK68: Anneme yakın olmaktan öte komşu olucam komşuu :21:

Bizim oturduğumuz yer yeni bir yerleşim yeri. Şuan en düşük olarak 700 tl ama çok çok nadir bulunur bu fiyata. 1+1 studyo tarzı evler 800-900 tl ama rezidans oldukları için öyle:KK16:

Binamızın yöneticisi söyledi bize az çok kiraların ne kadar olduğunu bizim binada. Muhtemelen o civarda ister dedi. Oda bize uyuyor çok şükür. Ama bakalım önemli olan ev sahibinin düşüncesi :KK16:

İdare eder zuzucum sen nasılsın? uyukluyorum cok fena. gece 1 de yattım 2 de kalktım. hazırla ye iç yat derken saat 3 ü gecti. :confused:

Anliyorum tatlim, galiba herkes ayni halde.... iftar ve sahur ile arasi fazla olmadigindan tam uykumuzu alamiyoruz. Hele çalisirken, daha kötü.... :KK53:

Anliyorum tatlim, galiba herkes ayni halde.... iftar ve sahur ile arasi fazla olmadigindan tam uykumuzu alamiyoruz. Hele çalisirken, daha kötü.... :KK53:
Aynen öyle, çalışmasam sahura kadar beklerim , öğleye kadar uyurum ne ka güzel :D Bu sene böyle oldu. Seneye biraz daha oturturuz inşAllah

İnşallahh :nazar::KK68:

Bana da öyle geliyor kuzum tanıdık ya ondan galiba olacakmış gibi hissediyorum :KK16:
Sana birşey söyleyeyimmi kuzum umutlandırmak istemiyorum aslında ama dediğin anda içime doğdu o evin olacağı inşallah olur yanılmak istemiyorum:KK19:
Anliyorum seni canim :KK60:
Geçen haftasonu biz kayinvalidemlere gittik, 1 gün onda iftar yaptik, 1 gün esimin abisinde, son günde esimin ablasinda... Turnemiz böylece bitti sükür iyi geçti :KK68:
Ama bende kendi annemle kardesimle iftar yapmak istedim. Ve insaAllah bu haftasonu hep beraber olacagiz. Seni çok iyi anliyorum , anne 'yi ariyoruz hele ki bu mübarek Ramazan ayinda... :cry: Allah onlari basimizdan eksik etmesin :KK36:
Vallah ne güzel, bende manti koyayim buzluga. Kayinvalidemin verdiklere çoktannnn bitti ! Yumurta veya makarnadan baska bir alternatifim olmus olur :KK45:
Çok güzel oluyor ya zaten yeni evlisin bir şaşkınlık falan var böylelikle daha eglenceli geçebiliyor :KK73:bende kayınvalidemleri annemleri falan yemeğe davet edeceğim ama sanırım birdahaki haftasonuna alırım Ramazan ayının son haftasınada girmiş oluruz herkes yeni evlisiniz gerek yok desede almak istiyorum sonuçta yapacağım bir kaç çeşit yemek hem Ramazan ayının bereketi çok farklı :KK37:Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin tabi ki babalarımızın kardeşlerimizinde aynı şekilde ee eşimizi saymıyorum:KK60::KK53:Koy canım koy bayramdan sonra bende annemlerle makarna keseceğim üçgen şekilde bir tek mantı açamıyorum zaten:KK70:buzluğa kaldıracağım o normal makarnalara benzemiyor çünkü :kk77:bayramdan sonra planlarım var poğaça kışa hazırlık menemen domates sosları falan:KK49:
Evliler, evlenmeyi bekleyenler, herkese günaydııınnn :21:
Günaydın boncuk:KK37:
Stres yapmaaa, bak amca gibi akisina birak :KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1571085

Ahahha çok doğru oluruna bırakmak her zaman işe yarar :KK8:

Sana birşey söyleyeyimmi kuzum umutlandırmak istemiyorum aslında ama dediğin anda içime doğdu o evin olacağı inşallah olur yanılmak istemiyorum:KK19:

Çok güzel oluyor ya zaten yeni evlisin bir şaşkınlık falan var böylelikle daha eglenceli geçebiliyor :KK73:bende kayınvalidemleri annemleri falan yemeğe davet edeceğim ama sanırım birdahaki haftasonuna alırım Ramazan ayının son haftasınada girmiş oluruz herkes yeni evlisiniz gerek yok desede almak istiyorum sonuçta yapacağım bir kaç çeşit yemek hem Ramazan ayının bereketi çok farklı :KK37:Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin tabi ki babalarımızın kardeşlerimizinde aynı şekilde ee eşimizi saymıyorum:KK60::KK53:Koy canım koy bayramdan sonra bende annemlerle makarna keseceğim üçgen şekilde bir tek mantı açamıyorum zaten:KK70:buzluğa kaldıracağım o normal makarnalara benzemiyor çünkü :kk77:bayramdan sonra planlarım var poğaça kışa hazırlık menemen domates sosları falan:KK49:

Günaydın boncuk:KK37:

Ahahha çok doğru oluruna bırakmak her zaman işe yarar :KK8:
Kuzum ne yalan söyliyim bende öyle hissediyorum. Yinede kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum ama ev sahibi de çok iyiler olumlu yaklaştılar hep ve çokta gençler. İnşallah olur dua etmekten başka birşey gelmiyor elden :KK16:

Kuzum ne yalan söyliyim bende öyle hissediyorum. Yinede kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum ama ev sahibi de çok iyiler olumlu yaklaştılar hep ve çokta gençler. İnşallah olur dua etmekten başka birşey gelmiyor elden :KK16:
Bence olur siz gönüllüsünüz olmaması için bir sebep yok ki bu devirde ev bulmak zorsa kiracı bulmak pardon doğru dürüst yeni evli sorunsuz kiracı bulmakta zor :KK54:

aaaaaa :rolleyes: o derece yakın yaniii. süpermiş. ya inşAllah olur :21::21:( olmaması için sebep yok gerçi sizden iyisini mi bulcaklar )
Evet kuzum ben yakınlığına ayrı bir sevindim evde olmadığımız günlerde gözümüz arkada kalmaz. Binadaki herkesi çok iyi tanıyorum onlar da bizi aynı şekilde. E ev desen zaten harika. Ev sahibi balkonu boydan siyah filmli camla kapattırmış. Portmantosunu yaptırmış. Mutfakta da ya dolapları değiştirdi yada ek dolap yaptırdı onu net bilmiyorum. Ankastre seti var. Daha ne olsun yani :21: Evin planını zaten çok seviyorum çok kullanışlı :oops:

Kirada anlaşırsak onun dışında tüm şartlara uygunuz :KK53: Bana da öyle geliyor ki bize vermeleri çok avantajlı olur. Çocuğumuz yok, gelen gidenimiz çok olmaz çalışan insanlarız. Evlerine zarar gelmez. En önemliside birbirimizi tanıyoruz 3 senedir.

Evet kuzum ben yakınlığına ayrı bir sevindim evde olmadığımız günlerde gözümüz arkada kalmaz. Binadaki herkesi çok iyi tanıyorum onlar da bizi aynı şekilde. E ev desen zaten harika. Ev sahibi balkonu boydan siyah filmli camla kapattırmış. Portmantosunu yaptırmış. Mutfakta da ya dolapları değiştirdi yada ek dolap yaptırdı onu net bilmiyorum. Ankastre seti var. Daha ne olsun yani :21: Evin planını zaten çok seviyorum çok kullanışlı :oops:

Kirada anlaşırsak onun dışında tüm şartlara uygunuz :KK53: Bana da öyle geliyor ki bize vermeleri çok avantajlı olur. Çocuğumuz yok, gelen gidenimiz çok olmaz çalışan insanlarız. Evlerine zarar gelmez. En önemliside birbirimizi tanıyoruz 3 senedir.
E daha ne olsuuuunn :)

Diğer katlardan bilirsin az cok kiraları. Kaça oturuyolar?

Birde kv kıskanır mı ailenle cok yakın oturcanız diye :)

İnanmıyorum nasıl muhteşem olur ya inşallah yabancılıkta çekmezsin benziyordur evler birbirine ee annenler yanı başında tadından yenmez ki ya ne kadar çok ya kullandım bayıldım ama :KK53: :nazar::nazar::KK19::KK60::KK73:

Bence olur siz gönüllüsünüz olmaması için bir sebep yok ki bu devirde ev bulmak zorsa kiracı bulmak pardon doğru dürüst yeni evli sorunsuz kiracı bulmakta zor :KK54:

Evler birebir aynı kuzum daha önce girmiştim evlerine :21: Harika olur kuzum hiç bir şekilde işe nasıl gidicem acaba ıssız mıdır buralar kışın çok karanlık olur mu diye düşünmiycem. Alışkın olduğum 3 yıldır gidip geldiğim yer. Bu benim açımdan çok çok iyi. Bazen nişanlım işten geç çıkabiliyor mesai yapmak zorunda kalıyolar. Evde korkmam bile. Kışın yakıt bakımından çok çok avantajlı bir bina. Merkezi sistem. Her dairenin kendi pay ölçeri var. Normal doğalgazlı evden çok daha az yakıyor ve inanılmaz ısıtıyor. Biz annemlerin evinde 1 petek yakarak 1 kış geçirdik düşün yani :KK53:

Back