- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
canım bız sıyah almadıgımız ıcın her ıhtımalde dıyılmez artıkınKalitelidir ürünleri canım genelde ufak tefek sorunlar dışında çok sorun gelmiyordu zatenZaten bizde yakası çıkabilen daha sonra takım elbise olarak kullanabileceği birşey bakıyoruz canım boşuna 2-3 saat giyip kenara kaldırmayalım diye bir balo falan olacak lüks otelde falan anca öyle smokin giyilecek o kadar sosyalde değiliz
Beyazmı aldınız canımcanım bız sıyah almadıgımız ıcın her ıhtımalde dıyılmez artıkın
Kaç kere beğenme şansım var diye baktım ama bir kere beğenebiliyorum sadeceGünaydın Hanımlar
Şafak 27 GaziantepGörmeyi istediğim en güzel şehirlerden biri Özellikle yemekleri ile beni benden alıyor
Baklavasız olmaznehirnil111 sana gelsin
he canım krem gıbı ıste :))Beyazmı aldınız canım
Kaç kere beğenme şansım var diye baktım ama bir kere beğenebiliyorum sadeceEn en merak ettiğim yerlerin başında gelir o kadar gidip görmek istiyorum ki o çarşısını yemeklerini baklavasını bir tanıdık oradan getirtmişti baklava Allahım akıyor akıyor Şafağına tabisi kocaman bir maşallah
Anladım canım olsun sonuçta gelinliklerde bir kere giyilir önemli olan içinize sinmesi bende diretmiyorum neyi nasıl istiyorsan öyle al diyorum nişanlıma önemli olan beğenmesi bir kere olacak sonuçtahe canım krem gıbı ıste :))
Ahh diyetteyim ben ya bugüne denk gelmesi bu şafağın kötü oldu
Off sorma kuzusu ya. Bizim çok yakın komşumuz Gaziantepliydi. Yemekleri, kuru dolmaları, hele ki içli köfteleri daha sonra antep fıstığının o kokusu bile beni benden alıyordu daha sayamadığım bir sürü şey. Baklavası çok başka birşey zaten. Dünyada yoktur böyle bir tatBabamın arkadaşı yakın zamanda gezmek için gitti. Babam bana ve anneme hediye olarak bakır ayran bardağı getirmiş Çok sevinmiştim. İnşallah nasip olursa bu yazda babam gidecek. Bende artık kocamla giderim
Bu arada güzel bir haberim var. Nişanlım çavuşluğu bıraktıktan sonra gece nöbetlerine geçmişti. Bugünde komutan gündüz nöbetlerine almışBundan sonra gündüz tutacakmış nasıl sevindim anlatamam
Cumartesi günü de teskere eğlenceleri varmış
iyiyim canım,sen nasılsınCanımmm giremedim siteye seni kaçırmışım
Her şey çok güzel olur inşallah
Canım bugün aklıma geldin nasılsın
Davetiyen de çok şıkmış
29 gün kaldı ve o kadar çok eksiğim var ki stres had safhada
bindallım, gelin tacım, buketim, ayakkabım, kına malzemelerim alınmadı, gelinlik bitmedi, davetiye basılmadı, mobilyalar tamamen gelmedi o yüzden ev serme bitmedi daha..
oylee canım ya hıc dusunmedık bıle alırken bı daha gıyersın vs dıye :)Anladım canım olsun sonuçta gelinliklerde bir kere giyilir önemli olan içinize sinmesi bende diretmiyorum neyi nasıl istiyorsan öyle al diyorum nişanlıma önemli olan beğenmesi bir kere olacak sonuçta
Aman yarabbiiii,şafağını yerimmm
Off sorma kuzusu ya. Bizim çok yakın komşumuz Gaziantepliydi. Yemekleri, kuru dolmaları, hele ki içli köfteleri daha sonra antep fıstığının o kokusu bile beni benden alıyordu daha sayamadığım bir sürü şey. Baklavası çok başka birşey zaten. Dünyada yoktur böyle bir tatBabamın arkadaşı yakın zamanda gezmek için gitti. Babam bana ve anneme hediye olarak bakır ayran bardağı getirmiş Çok sevinmiştim. İnşallah nasip olursa bu yazda babam gidecek. Bende artık kocamla giderim
Bu arada güzel bir haberim var. Nişanlım çavuşluğu bıraktıktan sonra gece nöbetlerine geçmişti. Bugünde komutan gündüz nöbetlerine almışBundan sonra gündüz tutacakmış nasıl sevindim anlatamam
Cumartesi günü de teskere eğlenceleri varmış
Ahh diyetteyim ben ya bugüne denk gelmesi bu şafağın kötü olduİnşallah gideriz kuzucum
Kuzum artık gündüz nöbetinden de düşecek merak etme bir iki haftası var zaten kavuşuyorsunuz şükürler olsun
Aman yarabbiiii,şafağını yerimmmhergün biraz daha yaklaşıyor nişanlın
habere bende cok sevindiiiiim3 haftacık daha sabıııır
Benimde bir bindallım var artıkın
Önemli olan içimize sinmesioylee canım ya hıc dusunmedık bıle alırken bı daha gıyersın vs dıye :)
Bekliyorum modelini özelden boncuğum hayırlı olsun aşkla giyBenimde bir bindallım var artıkın
İnsan ufacık şeylere bile ne kadar seviniyor askerlikte değil mi
Evet kuzum ama artık çok bunalmıştı nişanlım gece hiç geçmiyo demişti. Şimdi çok daha iyi olucak. Nöbetlerde konuşuruz hazır kıtada da tv falan izliyo, satranç falan oynuyolar zaman çabuk geçiyor. Gece uykusu uyuyacak en önemlisi
Kesinlikle öyle kuzum. Nişanlımın moralinin iyi olması bile beni çok mutlu ediyo. O mutluysa ben mutlu oluyorum. O kendi kötü hissettiğinde bana yansıyor muhakkak. Dünden beri sen hasta olma senin hastalığın bana gelsin diyoÖnemli olan içimize sinmesi
Bekliyorum modelini özelden boncuğum hayırlı olsun aşkla giy
İnsan ufacık şeylere bile ne kadar seviniyor askerlikte değil miİnşallah çok az zaman kaldı kuzum neşeyle keyifle geçecek hayırlısıyla
Şükürler olsun kuzum tabisi aşk bu sevdiğin mutluysa sen daha fazla mutlu oluyorsunKesinlikle öyle kuzum. Nişanlımın moralinin iyi olması bile beni çok mutlu ediyo. O mutluysa ben mutlu oluyorum. O kendi kötü hissettiğinde bana yansıyor muhakkak. Dünden beri sen hasta olma senin hastalığın bana gelsin diyoYerim onu ya. Az kaldı şükürler olsun bu günlerimize
KesinlikleŞükürler olsun kuzum tabisi aşk bu sevdiğin mutluysa sen daha fazla mutlu oluyorsun
eheheÖnemli olan içimize sinmesi
Bekliyorum modelini özelden boncuğum hayırlı olsun aşkla giy
İnsan ufacık şeylere bile ne kadar seviniyor askerlikte değil miİnşallah çok az zaman kaldı kuzum neşeyle keyifle geçecek hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?