2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım bız sıyah almadıgımız ıcın her ıhtımalde dıyılmez artıkın

Günaydın Hanımlar

Şafak 27 Gaziantep Görmeyi istediğim en güzel şehirlerden biri Özellikle yemekleri ile beni benden alıyor

Baklavasız olmaz nehirnil111 sana gelsin

Kaç kere beğenme şansım var diye baktım ama bir kere beğenebiliyorum sadeceEn en merak ettiğim yerlerin başında gelir o kadar gidip görmek istiyorum ki o çarşısını yemeklerini baklavasınıbir tanıdık oradan getirtmişti baklava Allahım akıyor akıyorŞafağına tabisi kocaman bir maşallah

Off sorma kuzusu ya. Bizim çok yakın komşumuz Gaziantepliydi. Yemekleri, kuru dolmaları, hele ki içli köfteleri daha sonra antep fıstığının o kokusu bile beni benden alıyordu daha sayamadığım bir sürü şey. Baklavası çok başka birşey zaten. Dünyada yoktur böyle bir tat Babamın arkadaşı yakın zamanda gezmek için gitti. Babam bana ve anneme hediye olarak bakır ayran bardağı getirmiş Çok sevinmiştim. İnşallah nasip olursa bu yazda babam gidecek. Bende artık kocamla giderim

Bu arada güzel bir haberim var. Nişanlım çavuşluğu bıraktıktan sonra gece nöbetlerine geçmişti. Bugünde komutan gündüz nöbetlerine almış Bundan sonra gündüz tutacakmış nasıl sevindim anlatamam

Cumartesi günü de teskere eğlenceleri varmış

Ahh diyetteyim ben ya bugüne denk gelmesi bu şafağın kötü olduİnşallah gideriz kuzucum

Kuzum artık gündüz nöbetinden de düşecek merak etme bir iki haftası var zaten kavuşuyorsunuz şükürler olsun

Canımmm giremedim siteye seni kaçırmışım
Her şey çok güzel olur inşallah

Canım bugün aklıma geldin nasılsın

Davetiyen de çok şıkmış
iyiyim canım,sen nasılsın
nasıl gidiyor nişanlılık

ayyy cokcok azzzz kaldı düğüne,telaşlandırmak gibi olmasında

saydıkladından sadece bindallım hazır sayılır

hızlan lokumcum

Anladım canım olsun sonuçta gelinliklerde bir kere giyilir önemli olan içinize sinmesi bende diretmiyorum neyi nasıl istiyorsan öyle al diyorum nişanlıma önemli olan beğenmesi bir kere olacak sonuçta
oylee canım ya hıc dusunmedık bıle alırken bı daha gıyersın vs dıye :)

Aman yarabbiiii,şafağını yerimmm hergün biraz daha yaklaşıyor nişanlın

habere bende cok sevindiiiiim 3 haftacık daha sabıııır

Evet kuzum ama artık çok bunalmıştı nişanlım gece hiç geçmiyo demişti. Şimdi çok daha iyi olucak. Nöbetlerde konuşuruz hazır kıtada da tv falan izliyo, satranç falan oynuyolar zaman çabuk geçiyor. Gece uykusu uyuyacak en önemlisi

oylee canım ya hıc dusunmedık bıle alırken bı daha gıyersın vs dıye :)
Önemli olan içimize sinmesi
Benimde bir bindallım var artıkın
Bekliyorum modelini özelden boncuğum hayırlı olsun aşkla giy
İnsan ufacık şeylere bile ne kadar seviniyor askerlikte değil mi İnşallah çok az zaman kaldı kuzum neşeyle keyifle geçecek hayırlısıyla

Kesinlikle öyle kuzum. Nişanlımın moralinin iyi olması bile beni çok mutlu ediyo. O mutluysa ben mutlu oluyorum. O kendi kötü hissettiğinde bana yansıyor muhakkak. Dünden beri sen hasta olma senin hastalığın bana gelsin diyo Yerim onu ya. Az kaldı şükürler olsun bu günlerimize

Şükürler olsun kuzum tabisi aşk bu sevdiğin mutluysa sen daha fazla mutlu oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…