• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Valla yaa bi de staj yaptığım okuldaki ders programı değişmiş YİNE! Onu ayarlamam lazım :KK51:
Sen ne yaptın bu haftasonu hallettin mi hiç bişeyleri?
Koşuşturma arasında birde onlarla uğraşıyorsun ya:KK51:Kaftanı kiraladık canım onu halledebildik çok şükür:KK53:
Gunaydınlar benim de dugun safağım 26 saka gibi:KK45::KK45:

Maşallah lokumum ya ne kadar az kalmış :nazar:Eksikler varmı bitmiyor gerçi :KK53:

Koşuşturma arasında birde onlarla uğraşıyorsun ya:KK51:Kaftanı kiraladık canım onu halledebildik çok şükür:KK53:

Maşallah lokumum ya ne kadar az kalmış :nazar:Eksikler varmı bitmiyor gerçi :KK53:

Eksikler aynı halen daha gecen saymıstım baya:KK53: artık hayırlısı diyorum Allah buyuk diyorum umarım yetisiriz:KK53:

Ev tamamen yerlesti ama geri kalanları halledilir diye umuyorum:KK48:

Aaa hadi gözün aydın canım ben en çok kaftan için uğraşmıştım :KK70: Fotoğraf görebiliyor muyuz?

Eksikler aynı halen daha gecen saymıstım baya:KK53: artık hayırlısı diyorum Allah buyuk diyorum umarım yetisiriz:KK53:

Ev tamamen yerlesti ama geri kalanları halledilir diye umuyorum:KK48:
İnşallah halledilir canım elbet tamamlanacak sonrası evimize girdikten sonra :21:
Aaa hadi gözün aydın canım ben en çok kaftan için uğraşmıştım :KK70: Fotoğraf görebiliyor muyuz?
Teşekkür ederim canım ben 2.denediğim yerden direk aldım çıktım gönlümdekine hemen denk geldim diyeyim :KK53:
günaydın kızlar
Günaydın canım nasılsın:KK16:

İnşallah halledilir canım elbet tamamlanacak sonrası evimize girdikten sonra :21:

Teşekkür ederim canım ben 2.denediğim yerden direk aldım çıktım gönlümdekine hemen denk geldim diyeyim :KK53:

Günaydın canım nasılsın:KK16:

Aksesuarları da mı oradan aldınız canım? Ben de kemer istiyorum sanırım ya da bi şekilde hareketlendirmek istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :D

Aksesuarları da mı oradan aldınız canım? Ben de kemer istiyorum sanırım ya da bi şekilde hareketlendirmek istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :KK70:
Evet aksesuarlarıda oradan aldık canım böyle bir taç istiyordum zaten kemerde ayrı hava verdi böyle şeyler düşünebilirsin:KK53:

Bende iyiyim kuzum yoğunluktan hani işe bakacağımızı karıştırdık değilmi :KK53:

Büş memleketimi dün geçmişsin ya denk gelemedik :110::rolleyes:Olsun çok güzel şafak :nazar:En Büyük TÜRKİYE
Evet kuzum ya dündü Erzurum ama olsun bir kaç resim ekliyim gözümüz gönlümüz açılsın :KK8:

Dünkü Şafağım 25 Erzurum En Büyük TÜRKİYE Nehirimin güzel memleketi :KK3:

erzurum_507384.jpg

erzurum_35218.jpg

erzurum_35220.jpg

erzurum_383138.jpg

Palandökensiz olmaz :KK49:

palandc3b6ken.jpg

:KK19: ne demek kuzusu

İyiyim kuzucum yorgunum biraz dünden dolayı. Onun dışında herşey yolunda çok şükür :oops:

Baktım baktım :KK8:
Çok yoruluyoruz sen bir de askerin gelince gör yorgunluğu tabanlarımı bile hissetmiyorum artık uçarak yürüyor gibiyim :KK70:Sen neler yaptın bakıyım dün gezmelerdeydin sankim:KK8::rolleyes:

Çok yoruluyoruz sen bir de askerin gelince gör yorgunluğu tabanlarımı bile hissetmiyorum artık uçarak yürüyor gibiyim :KK70:Sen neler yaptın bakıyım dün gezmelerdeydin sankim:KK8::rolleyes:
Evet öyle olacak galiba :oops:

Dün akrabamızın nikahı vardı onun için karşıdaydık kuzusu. Çok yoruldum valla daha doğrusu yol yordu :KK51:

Back