- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
Biz Sezen Aksu Olmaz Olsun Cüzdanımda Milyonlar yaptık
Onu çok beğeniyorum ama düğüne saklıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz Sezen Aksu Olmaz Olsun Cüzdanımda Milyonlar yaptık
Günaydın herkese çok bitik haldeyim ben ya yoruldum
Günaydın Hanımlar
Şafak en güzellerinden 42 Konya
Şafağın harika kuzum ya NasılsınGünaydın Hanımlar
Günaydın herkeseeeeee
Canım tatlı yorgunluklar bunlar
Ben de çok yorgunum ya gözlerim kapanıyo:)
İyiyim kuzum çok şükür Sen nasılsın bakimŞafağın harika kuzum ya Nasılsın
Evet ama ev bakma işi acı yorgunluk gibi bulamamak olmaması falanBitkin duruyorum bu akşam bakmıycam birşeye direk eve gidip kendime bakıcamSen nasılsın
Bende iyiyim kuzucum çok şükür dediğin gibi zaman daraldıkça geriliyorumİyiyim kuzum çok şükür Sen nasılsın bakim
Yorgunluğun güzel ama zamanın daralması da fena
Skosnob sen nasılsun kuzu
İnşallah bunları atlattığımız günlerde gelecekBende iyiyim kuzucum çok şükür dediğin gibi zaman daraldıkça geriliyorum
Hayırdır inşallah?
Hayırlı olsun canım güle güle kullanYetişecek merak etme ben gelmelerine son dakika kala oje sürdüğümü hatırlıyorum benim gibi olmada yetişir canını sıkma makasımı 1 gün kala süsledim ben
Günaydın canım ne oldu canını sıkma lütfen yoluna girecektir Bizimde koşuşturma ev bakıyoruz full yetişmeyecek gibi herşey üzerime geliyor
İyiyim sen nasılsın canım
Ne güzel bi rakam ne güzel bir şehirGünaydın Hanımlar
Amin inşallah kuzum Ben atlatmaya o günlerin gelmesine razıyım seve seve sıramı sana verebilirimİnşallah bunları atlattığımız günlerde gelecek
Siz nefes aldığınızda ben yeni başlamış olucam o heyecanlara
Geçti gitti canlarım
**
Skocum nasıl gidiyor nişan hazırlkların. Cumartesi miydi nişanın?
Nehircik ev bakmaya başladın artık he,inşAllah gönlünüze göre bi ev bulursunuz canım, şansınız bol olsun
Tüllerim geldi , takıldı
Yavaş yavaş tamamlanıyor evceğzimiz
Şafağın harika kuzum ya Nasılsın
Evet ama ev bakma işi acı yorgunluk gibi bulamamak olmaması falanBitkin duruyorum bu akşam bakmıycam birşeye direk eve gidip kendime bakıcamSen nasılsın
İyiyim kuzum çok şükür Sen nasılsın bakim
Yorgunluğun güzel ama zamanın daralması da fena
Skosnob sen nasılsun kuzu
İnşallah bunları atlattığımız günlerde gelecek
Siz nefes aldığınızda ben yeni başlamış olucam o heyecanlara
müşteriler her zaman deniz manzaralı 3+1 üst kat- bi oo kadar da ucuz fiyatlı ev istiyor fakat ne mümkün vardır bi nasibiniz illa ki. Rabbim kendi evinizi de almayı nasip etsin Eda da bulamıyoruz bulamıyoruz derdi ama buldu evlendi yılı geldi nerdeyse kızın Emlakçıya falan gitmemekte iyi yapmışssınız . Kendiniz gezin , bulursunuz illa ki.Amin inşallah kuzum Ben atlatmaya o günlerin gelmesine razıyım seve seve sıramı sana verebilirim
Evet boncuk başladık 2 haftadır bazen her gün bazen araya günler koyarak hafta içi akşamları hafta sonu full ev baktık çok zor işmiş çok yorulduk ve daha içimize sinen birşey bulamadık bizim gibi kararsız mükemmel olmasını isteyen insanlardan da bu beklenirdibizim suçumuz yok bu sefer ya begeniyoruz uçuk rakamlar söylüyorlar ya uygun oluyor biz begenmiyoruz bakalım hangimiz kazanacağız
Tam anlamıyla artık eviniz hazırlanıyor tamamlanıyor eve benziyor herşeyin içine sinmesi en önemlisi
Geçti gitti canlarım
**
Skocum nasıl gidiyor nişan hazırlkların. Cumartesi miydi nişanın?
Nehircik ev bakmaya başladın artık he,inşAllah gönlünüze göre bi ev bulursunuz canım, şansınız bol olsun
Tüllerim geldi , takıldı
Yavaş yavaş tamamlanıyor evceğzimiz
ah keşke. işi işte bırakma gibi bi durumumda yok kafamı hep kemirir durur. aman neyseee.İşte hep oluyor öyle sıkıntılar. Hayata yansıtmamayı başarabilirsek ne mutlu
Evet canım cumartesi nişanım.Yavaş yavaş eksikleri halletmeye çalışıyorum.
İnternetten falan bakıp arıyoruz kuzum müsaitlerse akşamları görmeye çalışıyoruz en kötü hafta sonları şahsen üst kat deniz manzaralı olmasa da olur artık 2+1 1+1 ne olursa ama güzel temiz olsun eşyalarımız sıgsın yeter Amin inşallahmüşteriler her zaman deniz manzaralı 3+1 üst kat- bi oo kadar da ucuz fiyatlı ev istiyor fakat ne mümkün vardır bi nasibiniz illa ki. Rabbim kendi evinizi de almayı nasip etsin Eda da bulamıyoruz bulamıyoruz derdi ama buldu evlendi yılı geldi nerdeyse kızın Emlakçıya falan gitmemekte iyi yapmışssınız . Kendiniz gezin , bulursunuz illa ki.
Evet hazırlanıyor maşallah
Çeyizlerimin coğunu kolileyip kaldırdık eve gitmek için hazırlar
Ne güzel bi rakam ne güzel bir şehir
Yarın daha da güzel olacak
41 KOCAELİİİ
Aynen sen benden önce gelin oluyorsunSenle 1 ay var aramızda.
İnternetten falan bakıp arıyoruz kuzum müsaitlerse akşamları görmeye çalışıyoruz en kötü hafta sonları şahsen üst kat deniz manzaralı olmasa da olur artık 2+1 1+1 ne olursa ama güzel temiz olsun eşyalarımız sıgsın yeter Amin inşallah
En zor kısmı geldi gibi Rabbim yardımcınız olsun
Nasipse o da bu ay içinde hallolacak inşallah damatlıkla beraberBulursunuz kuzu hayırlısıyla
Gelinlik naptın peki