2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Şafağın harika kuzum ya Nasılsın

Evet ama ev bakma işi acı yorgunluk gibi bulamamak olmaması falanBitkin duruyorum bu akşam bakmıycam birşeye direk eve gidip kendime bakıcamSen nasılsın
İyiyim kuzum çok şükür Sen nasılsın bakim

Yorgunluğun güzel ama zamanın daralması da fena

Skosnob sen nasılsun kuzu

Hayırdır inşallah?

Geçti gitti canlarım

**
Skocum nasıl gidiyor nişan hazırlkların. Cumartesi miydi nişanın?
Nehircik ev bakmaya başladın artık he,inşAllah gönlünüze göre bi ev bulursunuz canım, şansınız bol olsun

Tüllerim geldi , takıldı

Yavaş yavaş tamamlanıyor evceğzimiz

İnşallah bunları atlattığımız günlerde gelecek

Siz nefes aldığınızda ben yeni başlamış olucam o heyecanlara
Amin inşallah kuzum Ben atlatmaya o günlerin gelmesine razıyım seve seve sıramı sana verebilirim

Evet boncuk başladık 2 haftadır bazen her gün bazen araya günler koyarak hafta içi akşamları hafta sonu full ev baktık çok zor işmiş çok yorulduk ve daha içimize sinen birşey bulamadık bizim gibi kararsız mükemmel olmasını isteyen insanlardan da bu beklenirdibizim suçumuz yok bu sefer ya begeniyoruz uçuk rakamlar söylüyorlar ya uygun oluyor biz begenmiyoruz bakalım hangimiz kazanacağız

Tam anlamıyla artık eviniz hazırlanıyor tamamlanıyor eve benziyor herşeyin içine sinmesi en önemlisi

müşteriler her zaman deniz manzaralı 3+1 üst kat- bi oo kadar da ucuz fiyatlı ev istiyor fakat ne mümkün vardır bi nasibiniz illa ki. Rabbim kendi evinizi de almayı nasip etsin Eda da bulamıyoruz bulamıyoruz derdi ama buldu evlendi yılı geldi nerdeyse kızın Emlakçıya falan gitmemekte iyi yapmışssınız . Kendiniz gezin , bulursunuz illa ki.

Evet hazırlanıyor maşallah
Çeyizlerimin coğunu kolileyip kaldırdık eve gitmek için hazırlar

İşte hep oluyor öyle sıkıntılar. Hayata yansıtmamayı başarabilirsek ne mutlu

Evet canım cumartesi nişanım.Yavaş yavaş eksikleri halletmeye çalışıyorum.

İşte hep oluyor öyle sıkıntılar. Hayata yansıtmamayı başarabilirsek ne mutlu

Evet canım cumartesi nişanım.Yavaş yavaş eksikleri halletmeye çalışıyorum.
ah keşke. işi işte bırakma gibi bi durumumda yok kafamı hep kemirir durur. aman neyseee.
*

cok eksiğin var mı? elbisen hazır dimi? Misafirlere nişan hatırası dağıtıyor musun?

İnternetten falan bakıp arıyoruz kuzum müsaitlerse akşamları görmeye çalışıyoruz en kötü hafta sonları şahsen üst kat deniz manzaralı olmasa da olur artık 2+1 1+1 ne olursa ama güzel temiz olsun eşyalarımız sıgsın yeter Amin inşallah

En zor kısmı geldi gibi Rabbim yardımcınız olsun

Bulursunuz kuzu hayırlısıyla
Gelinlik naptın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…