2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ahahaha eveet güzel

Günaydın kızlaaar
Nasılsın Mutim
Çok tatlı bir fikir kuzum hediye de olabilir aklıma birşey gelmedi ama düşüneyim biraz kayınvalidenin doğum gününü de kutlayın çıksın aradan olmadı diycem ama bir özelliği kalmayacak işin
kızlar nasılsınızz
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın

iyiym canım sen nasılsınn

Hediyede alıcam kuzum Aklımda birşey var ama yinede görüşlerinize açığım Ama pastası olsun ve onuda ben yapmış olayım istedim. Elimden de böyle şeyler gelir. Tabi şeker hamuru olduğu için önceden bir prova yapmam lazım. Nişanlım hazır şeylerden öte kendi yaptıklarımı daha çok sever. Birde ona sürpriz olarak içi bol meyveli bir pasta yapıcam sanırım dünyalar onun olur

Kayınvalidemi karıştırma kız onunkine daha 6 gün olmuş olucak onu ayrı kutlarıs

iyiym canım sen nasılsınn
Bende iyiyim çok şükür canım

Ooo dünyalar onun olur hamarat hatun seni nişanlısının ellerinden bol meyveli pasta yiyecek daha ne olsun çokta güzel yaparsın eminim

Evet onu karıştırmayalım

Bende iyiyim çok şükür canım

Ooo dünyalar onun olur hamarat hatun seni nişanlısının ellerinden bol meyveli pasta yiyecek daha ne olsun çokta güzel yaparsın eminim

Evet onu karıştırmayalım

Evet kuzum ben çikolatalı severim oda benim aksime meyveli sever. O yüzden bize gelirken pasta alacağı zaman genelde fedakarlık edip çikolatalı alır Düşünceli nişanlım benim

Bende ona böyle bir jest yapayım dedim. O zaman çıkan meyvelerden güzel bir kombinasyon ile yaparım

Üstüne ne yazsam sence?

Çok güzel düşünmüşsün kuzum içinde ne olduğunu anlayamasın ayrıca süpriz olsun

Askerliğe dair mi birşey yazdırmak istiyorsun yoksa sizin için mi birşeyler askerlik içinse evine hoşgeldin olur asker yarim olur şafak doğan güneş olur dönüş tarihini attırabilirsin üzerine falan

Yuvarlak bir pandispanyadan harika bir kalp pasta yapımı. Ben kesinlikle bu şekilde yapıcam çok pratik bence. Sizlere de fikir olsun

İyiyim canım sen nasılsıın?

Yok kuzum askerliğe dair hiç birşey istemiyor geldikten sonra Doğum günüyle alakalı olabilir

İyiyim canım sen nasılsıın?
Bende iyiyim çok şükür kuzum
Yok kuzum askerliğe dair hiç birşey istemiyor geldikten sonra Doğum günüyle alakalı olabilir

O zaman size özel birşey olmalı kuzu kullandığınız bir kelime olur birlikte nice yıllara olur klasik birşeyde yazılır tabi önemli olan sen yapacaksın

Bende iyiyim çok şükür kuzum

O zaman size özel birşey olmalı kuzu kullandığınız bir kelime olur birlikte nice yıllara olur klasik birşeyde yazılır tabi önemli olan sen yapacaksın
Evet kuzum klasik birşey olsun istiyorum zaten İyi Ki Doğdun ... ? ne olabilir. Çok fazla hitap şeklim var. Hem romantik hem etkileyici olmalı ama ne Aslında birden fazla şey yazmak isterim ama bu pastada pek mümkün olmaz

Evet uzun yazılar var güzel ama pasta üstü kıssa birlikte nice yıllara da güzel ama uzun gibi En sevdigin hitap şeklini ekle olmadı bitanem mi bebegim mi aşkım mı ne söylüyorsan ya da lakapmı

Evet uzun yazılar var güzel ama pasta üstü kıssa birlikte nice yıllara da güzel ama uzun gibi En sevdigin hitap şeklini ekle olmadı bitanem mi bebegim mi aşkım mı ne söylüyorsan ya da lakapmı
Telefonumda da Mutluluğum diye kayıtlı Neyse bulucas artık birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…