• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın Büşüm çok çok sevindim ne zaman nasipse kavuşma son 45 mi :nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:1 buçuk ay bitti bitti kuzum:rolleyes:
Evet kuzum gece uyuyamadım heyecandan yaa :rolleyes:

Komutanı 1 Mayıs demiş ama yanlış hesaplamışlar. Nişanlımın sülüs tarihi 5 Mayıs, onlar 6 mayıstan hesaplamışlar:KK67:

Komutan düzelteceğini söylemiş. Normal olması gereken 30 Nisan ama düzeltemezlerse de 1 gün sonrası yani 1 Mayıs En Büyük TÜRKİYE

Olsun ben ikisinede razıyım :KK68: Yeterki sağ salim gelsin :KK60:

Evet kuzum gece uyuyamadım heyecandan yaa :rolleyes:

Komutanı 1 Mayıs demiş ama yanlış hesaplamışlar. Nişanlımın sülüs tarihi 5 Mayıs, onlar 6 mayıstan hesaplamışlar:KK67:

Komutan düzelteceğini söylemiş. Normal olması gereken 30 Nisan ama düzeltemezlerse de 1 gün sonrası yani 1 Mayıs En Büyük TÜRKİYE

Olsun ben ikisinede razıyım :KK68: Yeterki sağ salim gelsin :KK60:
Çok güzel kuzum 1 Mayıs işçi bayramı sana daha da bayram olacak inşallah 30 Nisanda gelsin Nisan bitmeden :KK60:

Aaa ne güzell :KK49:

Birşey yaptın mı kuzum peki. Ben sürpriz yapmak istiyorum ama ne olabilir?

Canım biz o gün evde kutlamıştık cümbür cemaat, haliyle geldiği gün annesinden babasından ayıramıyosun :KK48: Nişanlım çok duygusaldı o gün ama çok mutluydu, ikinci kez doğdum bugün diyordu :oops::KK68:

Valla süpriz ne yapılabilir hiç bi fikrim yok kuzum yao_O

Canım biz o gün evde kutlamıştık cümbür cemaat, haliyle geldiği gün annesinden babasından ayıramıyosun :KK48: Nişanlım çok duygusaldı o gün ama çok mutluydu, ikinci kez doğdum bugün diyordu :oops::KK68:

Valla süpriz ne yapılabilir hiç bi fikrim yok kuzum yao_O
Bizimde öyle olucak büyük ihtimal ama ben haricinde kimsenin aklına geleceğini sanmam doğum gününün. 2 gün geçmiş olucak üstünden. Aklımda şöyle birşey var. Kimseye söylemek istemiyorum çünkü daha sonra onlar düşünmüşler gibi bir izlenim gösteriyolar en nefret ettiğim şeydir. Aklımda böyle bir pasta yapmak var.

IMG_1054.jpg

PhotoGrid_1409316469216.jpg

Bizimde öyle olucak büyük ihtimal ama ben haricinde kimsenin aklına geleceğini sanmam doğum gününün. 2 gün geçmiş olucak üstünden. Aklımda şöyle birşey var. Kimseye söylemek istemiyorum çünkü daha sonra onlar düşünmüşler gibi bir izlenim gösteriyolar en nefret ettiğim şeydir. Aklımda böyle bir pasta yapmak var.

IMG_1054.jpg

PhotoGrid_1409316469216.jpg

Aaa çok hoş canım, evet doğru söylüyorsun, o gün hazır et mesela, bi ara dışarı çıkın, haliyle anlayış gösterirler eminim. Mesela bi cafeye falan gidin, sen önceden pastayı oraya bırakmış ol. Gidince sürpriz olsun.

Aaa çok hoş canım, evet doğru söylüyorsun, o gün hazır et mesela, bi ara dışarı çıkın, haliyle anlayış gösterirler eminim. Mesela bi cafeye falan gidin, sen önceden pastayı oraya bırakmış ol. Gidince sürpriz olsun.
Yok kuzum benim aklımda daha farklı şeyler var. Sıradan gibi olacak ama farklılığımı gösterecek. Eminim ki kimsenin aklına gelmeyecek o gün geçmiş doğum gününü kutlamak. Bende pastamla gidicem önceden kayınvalidemlere. Yemek falan yenicek sohbet edilirken ben mutfakta bulaşık bahanesiyle hazırlıycam mumlarımı falan. O şekilde nişanlımın oturduğu odaya götürücem. Hem pastayı kendim yapmış olucam hemde tek hatırlayan ben olmuş olucam. Bende sürprizler bitmez. O gün için böyle birşey yapmak çok çok daha iyi olacak. Nasıl olsa 5 gün sonrasında yıl dönümümüz olacak :KK8:

Back