• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:cry:

Dün akşam ablamın kına gecesi videosunu izledik. Çok fena oldum. Hemen ağlıyorum yaa. son 2 ayım :KK61:

Ay sorma kuzum ya bende son 2 gündür aklıma durup durup kına gecesi olacağı gün geliyo aklıma o_O O gün benim elime kına yakıcaklar, beni ağlatmaya çalışıcaklar diye düşünüyorum sonra saçmalama Büşra evleniceksin , sevdiğine kavuşacaksın diyorum

Ay sorma kuzum ya bende son 2 gündür aklıma durup durup kına gecesi olacağı gün geliyo aklıma o_O O gün benim elime kına yakıcaklar, beni ağlatmaya çalışıcaklar diye düşünüyorum sonra saçmalama Büşra evleniceksin , sevdiğine kavuşacaksın diyorum
ben boyna ağlarım kına yakılmıyoken bile aşırı duygusalım ya.
sakinleştirici iç diyolar , istemiyorum, o duyguyu tamamen yaşamak istiyorum.
Sevdiğine kavuşcaksın evet ama artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak.

ben boyna ağlarım kına yakılmıyoken bile aşırı duygusalım ya.
sakinleştirici iç diyolar , istemiyorum, o duyguyu tamamen yaşamak istiyorum.
Sevdiğine kavuşcaksın evet ama artık hiç bişey eskisi gibi olmayacak.

Aman kuzum sakın sakinleştirici falan içme. Afedersin ama insan resmen mal gibi oluyo :KK53: Tepki bile vermiyosun, anlamıyosun etrafını. Valla sabaha kadar ağlarım yinede içmem ilaç :KK53:

Evet artık kendi yuvalarımızın küçük hanımları olucas :KK51::oops:

Günaydın Kızçeler :cool:

Şafak 47 Mardin En Büyük TÜRKİYE

mardin2.JPG

2557264-mardin-gece-gerdanlik.jpg

2b.jpg

**

Birde hamarat bir kızın mantı açmasını sizinle paylaşmak istiyorum. O ufacık eller neler yapıyor şaşkınlıkla izledim :KK57:

Yaa kuzum saka maka 1 yılı geçirdik yaa :)
Şafak çok aydınlık artık
Bu ara mantı açan kıza maşallah:KK57:

Yaa kuzum saka maka 1 yılı geçirdik yaa :)
Şafak çok aydınlık artık
Bu ara mantı açan kıza maşallah:KK57:
Aynen kuzum cidden inanması zor :KK16: Daha dün gibi aklımda gittiği gün :oops: Şükürler olsun :KK16:

Evet nasılda hamarat dimi inanılması zor birşey yapıyo cidden o yaşta birde :KK57:

Aynen kuzum cidden inanması zor :KK16: Daha dün gibi aklımda gittiği gün :oops: Şükürler olsun :KK16:

Evet nasılda hamarat dimi inanılması zor birşey yapıyo cidden o yaşta birde :KK57:

Heyecanla beklemistik acemiligi ustaligi nereye cikacak diye :)

Annesinin de marifeti tabi ogretmis cocuga, cocuk da kapmis :)

Aynen kuzum güzel anılar vallahi. Şimdi plakaları sayıyorum :oops:

Sen ne yaptın son hazırlıklar ne durumda:KK8:

Sayende plakalari ogreniyoruz biz de:)
Ben de dugunum icin sayiyorum bizim plaka da 49 Muş :p

Dun birkac yere gelinlik baktik canim bir de ildisinda nisanligimi aldigim yerden bakmaya niyetliyim bakalim nisanlima ailenle konus dedim konusmasini bekliyorum her seyi erteler benimki ya bir seyi yap dersin anca iki uc gun sonra yapar:KK62:

Sayende plakalari ogreniyoruz biz de:)
Ben de dugunum icin sayiyorum bizim plaka da 49 Muş :p

Dun birkac yere gelinlik baktik canim bir de ildisinda nisanligimi aldigim yerden bakmaya niyetliyim bakalim nisanlima ailenle konus dedim konusmasini bekliyorum her seyi erteler benimki ya bir seyi yap dersin anca iki uc gun sonra yapar:KK62:
Ne güzel azıcık kalmış :KK16:

Fiyatlar ne durumda peki canım? Beğendiğin oldu mu?

Kuzum o zaman sürekli hatırlat nişanlına. Öbür türlü geç kalabilirsiniz

Canımm, cidden görmemiş miydin? Baya aktif siparişlerim var hem de, blogum da var facebook sayfamda ama link veremiyorum yasak kk'da.

Yok vallah canım, bunları görmemiştim.. sadece önlük tarzı ürünleri görmüştüm yanılmıyorsam :KK19:
Çok güzeller masaAllah :KK73:

Back